SUPERNATURAL - Double the fun double the pleasure

• 29 845
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
И едно много свежарско "Добрютро!"

"Добрютроо! Как спахте, кафенце? Биричка за изтрезняване? Какво да ви предложа?" Mr. Green

# 496
Имам чувството, че този епизод (за девствениците) ще е забавен ....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green .
Мислиш ли, че в присъствието на Дийн ще останат задълго такива?  newsm78 Mr. Green Mr. Green

знам ли  Whistling , както е станал един такъв почтен  Rolling Eyes. До сега освен с Лиса? , с друга не сме го виждали. Най голямата му задявка бе с мадамата със силикона  Mr. Green

И едно много свежарско "Добрютро!"

"Добрютроо! Как спахте, кафенце? Биричка за изтрезняване? Какво да ви предложа?" Mr. Green

Дейна, мила, моля те, аз в момента имам нужда от доза Дийн приспивателно (или някой друг  Blush) ....

P.P. Е, аз отивам да си лягам, но ви оставям и малко веселба със сутришното кафе на Дейна.

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 01:53 от bichito

# 497
Такааа, изчетох, не разбрах какво разбрах, но нищо.

Имам чувството, че този епизод (за девствениците) ще е забавен ....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green .
Мислиш ли, че в присъствието на Дийн ще останат задълго такива?  newsm78 Mr. Green Mr. Green

'Dean Winchester once visited the Virgin Islands. Now they are just The Islands.' Три дена ядохa, пиха и се веселиха. И аз бях там.

'Dean Winchester gave Mona Lisa that smile.' Мен често ме усмихва.

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 03:50 от Impala

# 498

'Dean Winchester once visited the Virgin Islands. Now they are just The Islands.' Три дена ядохa, пиха и се веселиха. И аз бях там.

'Dean Winchester gave Mona Lisa that smile.' Мен често ме усмихва.

Завиждам ти благородно  Mr. Green

Добро утро, сега вече може да се възползвам от кафенцето на Дейна или само от съдържателят му.
И ако все оЩе не сте наясно за какво Ще иде реч (ей тъй като мен) в следваЩия епизод ....

The title changed to "Like a Virgin" източник

Local virgins are being kidnapped by a dragon with massive wings, scales and a lair to keep its prey. It's up to the Winchester brothers to save the damsels-in-distress

+ “It’s a good episode to watch if you’re interested in our monster mythology. We answer the question of why, after all this time, this creature has returned now. There’s a pretty big bombshell." (Sera Gamble)

+ Monster mythology aside, “Like a Virgin” will deal with the emotional fallout from the mid-season finale. TV Guide says “Sam survives his arduous trials and faces both Dean and the skeptical Bobby. But is it the same Sam who entered Hell more than a year ago?
(те тук интригата май пак се заплита  Crazy)

И оЩе малко

Spoilers from TV-Guide
---------------------------
+ This season tells a film noir sort of mystery (Robert Singer)
+ The second half really accelerate that story. The first part of the season is very concerned with Sam's soul, and the search for purgatory is very big in the second half.
+ There's a humor-heavy meta episode in wich the Winchesters wake up as characters named Jared and Jensen on a TV show called Supernatural.
+ We will see Sam and Dean working more and more together as a team to solve cases, the way we remember them back in the day.
+ Could there be a seventh season? "Yes, I think so", says Sgriccia. "They are enough mythology and campfire tales around the world so that we can go on".
+ About Castiel "He's in charge of one of the two sides in Heaven's civil war and he's annoyed that Sam and Dean don't care". Expect to see more about the battle between Castiel and Raphael. The angel battle for Heaven will continue and Gamble says that Raphael will make “an aggressive personal move” against Castiel.

Но вие сигурно вече го знаете ....

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 09:52 от bichito

# 499
  • гр. София
Здравейте!  Grinning
Нова седмица, нов късмет, както се казва...
Готова съм с разказа си по конкурсната тема, но излезе 10 страници, та ще се налжи да го пускам в 5-6 поста май  Rolling Eyes
Надявам се да не е проблем...?

# 500
Здравейте!  Grinning
Нова седмица, нов късмет, както се казва...
Готова съм с разказа си по конкурсната тема, но излезе 10 страници, та ще се налжи да го пускам в 5-6 поста май  Rolling Eyes
Надявам се да не е проблем...?

Откога го чакам .....
В няколко части, оЩе по добре. Имаме мнооооого време .....
Аз отивам да си правя кафе и Ще чакам да kaffeetrmker_2

# 501
Розе, ако предпочиташ, можеш да прикачиш самия файл на някой сайт, например тук: http://tranz.it/ Peace Дава ти дори опция да го изтриеш, когато и ако решиш.

Бичито, мерси за спойлерите  bouquet

# 502
  • гр. София
СтиченцеHug
Да си живичко и здравичко, че ми отвори очетата за този сайт!

Ето: Линк за свалянe: http://tranz.it/load.php?id=BeV3o39KptkSLQyl701168

Тук е моето творение, наречено "Реквием за една мечта".

Уж го гледах за грешки, но може и да съм пропуснала да поправя някоя.... Надявам се, да ми простите това Blush

Дано ви хареса  Grinning

# 503
СтиченцеHug

Уж го гледах за грешки, но може и да съм пропуснала да поправя някоя.... Надявам се, да ми простите това Blush

Дано ви хареса  Grinning

Cry 10 пъти вкарвах кода за да го изтегля и  ...... не ме пуска. Все ми дава грешен код   newsm78 #2gunfire

# 504
  • гр. София
 newsm78
Страно...аз преди да пусна тук линк пробвах дали може да се отвори. Първият път ми даде грешен код, но втория нямаше проблем....

# 505
СтиченцеHug

Дано ви хареса  Grinning

Cry 10 пъти вкарвах кода за да го изтегля и  ...... не ме пуска. Все ми дава грешен код   newsm78 #2gunfire
Пробвай да дадеш рефреш преди да пишеш новия код Grinning

# 506
Аз го изтеглих без проблем. Бичито, да не би да пишеш на кирилица кода?

СтиченцеHug
Розе, мен пък Фейчето ме светна за този сайт Grinning

# 507
  • гр. София
Ами и Фейчето да е живо и здраво тогава ! Grinning
То хубавите неща се разпространяват на принципа на верижната реакция.

# 508
Роза, разказът ти е чудесен, направо ми домъчня...

# 509
  • гр. София
Радвам се, че ти е харесал. Но защо ти е домъчняло? Аз се опитах да създам истинска коледна атмосфера...Май с опита съм си останала...

Общи условия

Активация на акаунт