SUPERNATURAL - Double the fun double the pleasure

• 29 815
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Аз също ще дойда, ако може... ей, да не ме забравите  Joy и датата ми е удобна, и работното ми време е според сезона...
Импала, я и на мен ми се обиди по тоя начин, както по-горе на Галя, моля те hahaha
Злата, бързо оздравяване на болните...
Поздрав за всички с един музикален Дийн и с песен от филма, ест Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=5blYJSu5XGQ

# 526
[...] Импала, я и на мен ми се обиди по тоя начин, както по-горе на Галя, моля те hahaha [...]
Поздрав за всички с един музикален Дийн и с песен от филма, ест Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=5blYJSu5XGQ

Е как да ти се обидя, като поздравът ти ме накара да извивам гръб и... тъй де, сещаш се.

Ще се опитам все пак, но е в знак на благодарност: цък и леко с монитора Grinning !

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 20:33 от Impala

# 527
  • # супернатурална #
Изи, страхотна идея, ама на 22 ми е служебното парти. Принципно може, ако Дейна се навие да ме забере пътьом и ме достави в Пз до към 8 часа вечерта, естествено ако се реши  да шофира до и във София, щото аз не смея  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 20:47 от Г. Краули

# 528
Добре, а за 23-ти как ви се струва?

# 529
  • # супернатурална #
За мен е добре, мога да избягам от работа и да се довлеча до Сф някъде към 5. Другите да кажат.

# 530
Еех, чудесно сте се организирали за среща! Simple Smile Дейна малко я е страх да кара по заледената магистрала от и до София (през Пзк), та ако иска Галчето да стигне жива, здрава и спокойна, не препоръчвам точно този шофьор да ползва. Simple Smile На мен също много ми се иска да се видим, но съм планувала след 20-ти да пътувам. Ще видя как ще се вместя и вие в кой ден ще се организирате, за да се включа и аз. Simple Smile Иначе съм 100% ЗА идеята.

# 531
  • # супернатурална #
Всъщност бих искала този шофьор  Laughing

на законния такъв хич не мога да разитам да ми играе по гайдата.
Ха-ха, може да си направим баджове с ник-нейма, ще сме като при срещата на боговете, тъкмо си имаме богиня-инициатор  Laughing

# 532
Галя, навита ли си да си разделим ъ-ъ-ъ шофрьора, ако да, аз таковата, можем да спретнем тройка, имам предвид аз, ти и колата...  hahaha
Та с кола ще съм, само кажи какво, кога и как. Мен и 23 ми е добре.

# 533
Благодаря за пожеланията за скорошно оздравяване!  Hug Лошото беше, че закъсахме по едно и също време и аз и детето, мъжа ми в чудо се видя. Вече и двете сме по-добре, но все още не напълно здрави.
За срещата по принцип съм ЗА, но не съм сигурна бройка.

# 534
  • В средата на времето
Ха-ха, може да си направим баджове с ник-нейма, ще сме като при срещата на боговете, тъкмо си имаме богиня-инициатор  Laughing

О, това задължително. Даже обмислях да има отличителен знак за Градинарки, Мараканки и Ненаситници. За Градината и Стадиона лесно ще изнамеря символи, предложете нещо за третата силна група в темата. Wink

Агент Скъли, ще бъде препоръчително да присъствате заедно с Краули, защото иначе Маракана ще сме малцинство. Ако Златето не успее, не дойдеш и ти и аз ще съм като някакво изключение там Laughing

# 535
  • # супернатурална #
Апокалиптик, при такъв шофьор едва ли има нещо, на което да не съм навита Laughing Дет се вика, склонна съм и да го деля, и на опашка да чакам, ако ще и камъни да валят. Шегата на страна, ти от къде си  Grinning
Злате, гледай да се осигуриш  Wink

# 536
Аз Ще ви дам една моя снимка и Ще поръчам да ми сложите една пиене пред мен и духом Ще съм с вас  Mr. Green
Наистина ми се иска да дойда и аз, но за жалост 3000км ми идват малко в повечко.
НООООО, Ще чакам снимки  Praynig Praynig Praynig

# 537
ЗлатеHug  леко възстановяване. Аз съм имала и такъв случай - и тримата къщи с грип, няма да го забравя това изпитание. Отивам да чета на Рози малкия разказ, дано успея да изтегля.

Не сте ли се срещали досега?  Ооо, това ще е паметно събитие, защото всички сте много готини  Grinning  Идеята е чудесна и съм  сигурна, че срещата ще се отрази по свръхестествен начин на коледното ви настроение  Grinning

# 538
Всъщност бих искала този шофьор  Laughing

на законния такъв хич не мога да разитам да ми играе по гайдата.

Галя, навита ли си да си разделим ъ-ъ-ъ шофрьора, ако да, аз таковата, можем да спретнем тройка, имам предвид аз, ти и колата...  hahaha
Та с кола ще съм, само кажи какво, кога и как. Мен и 23 ми е добре.

Хем се притесних Confused , хем се зарадвах Crazy , пък то не било за мен Joy . Уфффффф  Cry ...

# 539
Здравейте, след като "надух" главите на момичетата от една съседна темичка, реших да се запиша при вас, за да мога да споделям лудостта си  Crazy

Ами накратко, до средата на 4ти сезон съм, определено Сами е моя човек, но след Кастиел. Което не значи, че не се радвам и на Дийн. Но като цяло онзи чаровен ангел в шлифера ми е на първо място  Simple Smile Положението ми е много нездраво, всяка минута в която съм свободна пускам серия. Зарибих и мъжа си, който не ми дава да гледам без него, докато е на работа, ама аз пак гледам и посля повтарям с него вечерта Simple Smile Ми това е, дано приемате нови муцуни, ще се радвам да ви опозная и да споделям манията си с вас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт