SUPERNATURAL - Double the fun double the pleasure

• 29 805
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Mupka, Hug

Добре дошла, тогава. Това че посвещаваш всяка свободна минута на SPN съвсем не е признак на лудост, а на пълно отдаване. Аз поне така се успокоявам Laughing .

# 541
Мирка, и ти ли чадо  Grinning  Ма поне сме се разпределили по различните клони свръхестествени  Joy Явно за видео със Сами ще има да почаааакам  Wink

# 542
  • # супернатурална #
Mupka,  Hug Радвам се да видя още една кастиелка(другите нещо се позагубиха  newsm78) пък било и ултра ненаситница  Laughing
Поздрав за теб:
http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/albums/SPN4x01/SPN_1165.jpg

Галя, навита ли си да си разделим ъ-ъ-ъ шофрьора, ако да, аз таковата, можем да спретнем тройка, имам предвид аз, ти и колата...  hahaha
Та с кола ще съм, само кажи какво, кога и как. Мен и 23 ми е добре.

Хем се притесних Confused , хем се зарадвах Crazy , пък то не било за мен Joy . Уфффффф  Cry ...
Абе точно за теб си беше  Laughing Само дето Апокалиптик от вълнение не ни преброи както трябва. Тройката е ниска оценка, целим се в четворката  Wink

# 543
Ами ако мъжкото от четворката избяга Laughing ? Мятате се върху мен, за да го гоним?

# 544
Импала, така ми се ще някога да те покарам...
Галя, от София съм.
Ооо Мирка, ти се престраши, добре дошла, тоя път аз посрещам Joy

# 545
Импала, така ми се ще някога да те покарам...

Ето ме: готова, пълна точно както ме обичаш, шофьорското място е твое. Сами ще ти обясни за нежното пъхане и завъртане на ключа, за педалите, лоста, волана.

# 546
Миркаааа  Hug след дълги уговорки явно убеждаването е подействало, че даже Кас вече си има по една фенка на всяко крило  Mr. Green

Момичета, страхотно, че ще си правите среща! Повярвайте, пристрастяващо е  Crazy

Поздрави за Мараканки, Градинарки и Кастиелки....

# 547
Абе то шофьорското е за мен, обаче....... Като си помисля - точно с тоя шофьор не знам на какво точно каране ще се отдам, ще трябва бая дълго да ми обяснява особено за скоростния лост, дано не сбъркам, ма обещавам да пробвам.
Момичета, отпуска съм до петък и лошо ви се пише, явно кисна постоянно тук, направих си чат  Joy

# 548
  • # супернатурална #
... ще трябва бая дълго да ми обяснява особено за скоростния лост, дано не сбъркам, ма обещавам да пробвам.
Момичета, отпуска съм до петък и лошо ви се пише, явно кисна постоянно тук, направих си чат  Joy

Не бой се! И да се объркаш, няма да сбъркаш Laughing

# 549
... ще трябва бая дълго да ми обяснява особено за скоростния лост, дано не сбъркам, ма обещавам да пробвам.
Момичета, отпуска съм до петък и лошо ви се пише, явно кисна постоянно тук, направих си чат  Joy

Не бой се! И да се объркаш, няма да сбъркаш Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy

Само не го ръчкай силно: пробвала съм - пищи Joy . И после действа грубо с ключа, педалите, врътките ooooh! ...

# 550
Mupka, добре дошла, винаги приемаме новите попълнения с особено топли чувства. Още повече се радваме, че си представител на тъй ценните поради малобройността си кадри - фенки на Кастиел. Hug Само на Кас и на Сами ли налиташ засега? Не трепва ли нещо в сърцето ти при намигването на тоз лош батко Дийн? Mr. Green

P.S. За срещата ни - толкова много ми се иска да се видим, а се оказа, че ще бъда в София на 20 и 21-ви Sad Няма къде да остана да спя за 22, та май и моя милост ще присъства на портрет като Алекс. Sad Иначе ще дам телефон (Галчето ми го знае) за конферентна връзка с вас Wink

Гледали ли сте Прослушването на Джаред за ролята на Сам Страхотен е!

Освен това да ви покажа какво официално писмо изпратих на Дядо Коледа. Мислите ли, че ще ми донесе каквото искам, ако приемем, че цяла година съм била едно мнооооого (не)послушно момиче? Mr. Green

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 23:00 от Dana_Scully

# 551
  • София
Пърхам си аз из темите... При вас отдавна не съм била (Бях заета с БилитУ от съседната тема)...

Чудя му се на Сами какво му е в началото на втори сезон?!?!?! Какво сте му причинили, че ходи с гипс на ръката?

Много готин този Сам с брада. Изглежда някак възмъжал... въх! Имам предвид снимките с жена му от преди няколко страници
Мирка, ти наистина ли не харесваш Дийн (или се уплаши от многобройните му фенки... те са си за страх...).

Dana_Scully, може Дийн като загрижен батко да дойде да ти се скара защо не си слушала и да ти издърпа ушите...

# 552
  • # супернатурална #
Дейна, ми няма да спим в Сф, ще се лашкаме по влакове и автобуси( като си нямаме Импала  Laughing) или ако е удобно да го направим между Коледа и Нова година?

# 553

P.S. За срещата ни - толкова много ми се иска да се видим, а се оказа, че ще бъда в София на 20 и 21-ви Sad Няма къде да остана да спя за 22, та май и моя милост ще присъства на портрет като Алекс. Sad Иначе ще дам телефон (Галчето ми го знае) за конферентна връзка с вас Wink

Или ако не Фаштъйте кАмпутрите и WiFi Нета и шъ прайм Скайп връзка  Joy Joy Joy

Мирка, Добре Дошла  Hug  bouquet
Май в момента ти си единствената Кас фенка .... Дестиел се загуби ..... (срам мъ Фашта, защото не се сещам коя беше фенка на КАс още)

# 554
  • # супернатурална #
Ето един Дийн от много добър ъгъл  bowuu

hahaha
me too, Jared Padalecki  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт