SUPERNATURAL - Double the fun double the pleasure

• 29 805
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря за топлото посрещане Simple Smile
 Импала нали знаеш, че като почнеш за пръв път да пишеш в някоя тема, винаги запомняш, кой те е посрещнал първи, мерси за което   bouquet
Много познати и мили лица срещам тука. Люска преди да се появи Кас, Сами си го просеше, ама сега , освен да направя общ Simple Smile

Инче, добре заварила  Hug

Краули нещо не ми се отваря, моля те пусни поздравчето ми пак  Hug

Цве мило, знаеш, че каквото те тресне тебе, рано или късно и мене ме изтрещява, то е било просто неизбежно..съдбЪ  Heart Eyes Агентче мило, как се радвам, че ще си правим компания и тука  Heart Eyes txtloves

Dana_Scully разбира се, че ми трепка и за Дийн, толкова е сладък и има уникални муцки и изражения, не само ми трепка, ами адски му се радвам. Simple Smile
Vanya_I как може някой да не го харесва?  Hug

Само аз ли съм кастиелка? Е това ме учуди Simple Smile Как не ви трепка по това синеоко, пърхащо ангелче?!  Crazy Flutter

Ето нещо, което направих набързо, знаммммм, крилцата са му малки, ама трудно се намират реален размер  Mr. Green

ПП- В следващите сезони Кас по-често ли се явява, защото днес изгледах 4 епизода, без да ми го пуснат, не е честно  Naughty

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 01:58 от Mupka

# 556
  Време е за кафе и закусчица, момичета  Hug  Дейна, благодаря за кастинг записа на Джаред. За 5 години този сладур е порастнал голяяям мъж  Heart Eyes  Мирка, ми много красив Кас си спретнала. Малко са му мънички крилата, наистина. Tой се разгръща къде къде  повече.     Така е като Тинкър Бел   Mr. Green   Шегувам се, много е хубав.  Да, ти си в момента Кастиелката тук, макар, че в анкетата имаше един глас за Кас. Да не си била пак ти  Grinning  Не че не ми трепка на проявите на Кас, но говорим за Трепкането. Кас, за съжаление, не присъства във всяка серия. Все още обаче си мисля, че ще имам Сами клип  Mr. Green   Гледай, гледай  Grinning

# 557
Добро yтро дaми, и добрe дошлa нa Миркa Simple Smile
По повод cрeщaтa, миcлeх, чe можeм дa я нaпрaвим и нa 20-21-ви, aко cофийcкитe дaми cтe ок, дa придърпaмe и Дeйнa и Гaлчeто:)

# 558
  • # супернатурална #
Добро утро и от мен! Лили, благодаря за кафето, да прибавим още малко сладкиши, м?

Фейче, ние с Дейна май няма да се дърпаме да ни придърпате  Laughing (Бре, само ние двете ли сме от прованс  newsm78)
Мирка, не знам защо не ти се отваря, ще пробвам пак
http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/albums/SPN4x01/SPN_1165.jpg

# 559
  • В средата на времето
Добро утро от мен. Аз да кажа, че само за 21-ви няма да мога, защото мъжОТ ще ходи на фирмено, коледно парти тогава и някой ще трябва да пази дребен. За всички останали дни до Коледа съм първа писта.

Мирка, добре дошла и от мен   bouquet

lili0909, 10x за кафето   bouquet. Имам огромна нужда от събуждане Crazy

Г. Краули, на теб пък мерси за сладкишите  bouquet Може ли само спортният сладкиш да е малко по-диетичен? Laughing

# 560
  • # супернатурална #
Изи, тези сладкиши са от най диетичните, при правилна консумация дори горят калории  Laughing

Ми тогава за сега остава 20? Аз си го представям от 5 до към 7-8, че трябва и да се прибирам.  Rolling Eyes

# 561
Дa обобщя дотyк-20-ти,17.30ч. Гaлчe пeт нямa дa го вмecтим в рaботното врeмe, мaлко по къcно ок ли e? Дa cи кaжaт вcички товa ycтройвa ли ги:)

# 562
  • # супернатурална #
Мен ме устройва. А къде ще е? Ако сте съгласни да е в някой МОЛ, та ако евентуално си осигуря шофьор да го пратя на кино Laughing И ако не е много нахално  Blush да може да се пуши  Blush

# 563
Добро утро.   bouquet

Люска благодаря за кафенцето, ти си като феята на кафето, минаваш, черпиш и тогава отиваш да си вършиш работата  Hug Hug Hug
Еееее няма във всяка серия пърхащи ангелчета, така ли? Жалко, ама пък като го чакам да се появи ми става още по-интересно  Hug
Люска ще направим клип, то е неизбежно при мен, като ме тресне Simple Smile Ама хич не ме агетирай само мен, ами се обърни и към Цвето, защото тя такива хубави клипове прави а и си е от тийм Сами Simple Smile  Hug Радвам се, че ти е харесал Кас с малките крилца  Laughing Mr. Green В процес на търсене на големи съм  Heart Eyes

Краули и "сладкишите" към него са мммммммм  Flutter   Сега ми се отвори - благодаря ти, с Кас да ми почне деня, означава че ще е страхотен  Hug

Fairy, Izida добре заварили   bouquet

Аз пускам поредната серия  Crazy Crazy Crazy Crazy До после  Hug

# 564
Добро утро, мили дами,
Лили мерси за кафенцето, а от допълнителните сладкишите ако може да си взема и повторно ... да потретя .......  Blush

и ей тук да видите малко снимки на г-н Екълс от преди две седмици (знаете ли ги? има и мнооооого, вече виждани).

Лек и спорен ден на всички   bouquet

# 565
Мен ме устройва. А къде ще е? Ако сте съгласни да е в някой МОЛ, та ако евентуално си осигуря шофьор да го пратя на кино Laughing И ако не е много нахално  Blush да може да се пуши  Blush
Какво ще кажете за пицария "Виктория" в кино Арена-запад? На 20ти в 17:30 ч.?

# 566
  • В средата на времето
И ако не е много нахално  Blush да може да се пуши  Blush

Задължително трябва да може да се пуши. Иначе ще трябва да излизам час по час да димя вън някъде. Crazy

Какво ще кажете за пицария "Виктория" в кино Арена-запад? На 20ти в 17:30 ч.?

Аз ще кажа ОК. Ще гледам да си тръгна малко по-рано от работа, че да сколасам за 17,30 Simple Smile

bichito, аз не ги знаех. Кат за първи път ми бяха Simple Smile Благодаря ти за таз красУтЪ  bouquet

# 567
Здравейте!
Мирка, добре дошла и от мен!  Hug
Да ви зарадвам с едно ново промо на CW, което за малко се мяркат и нашите момчета - http://www.youtube.com/watch?v=Wmwuxs2RRE8&feature=player_embedded

# 568
  • # супернатурална #
Изи, пушачко  Hug  Laughing
И за мен е ок, да се включат до довечера и другите и ако са "за" да го обявяваме  Peace
Злате, мерси за клипчето, от нашите пак по-хубави нямаше  Laughing

# 569
И мeн мe ycтрийвa този вaриaнт, и зa пyшeнeто cъм ок, aмa злaтa кaкво шe я прaвим, aко дойдe, c този дим

Общи условия

Активация на акаунт