Помош за име на момиче! -Боряна или Божидара-

• 13 676
  • 90
  •   1
Отговори
Привет на всички,колкото повече наближава момента да дойде бебето се лутам в избора на име и става все по-трудно.Искам да е рядко срещано,да звучи твърдо, галеното да не  е  нежно и Да започва с буквата на бащата"Б".Харесвам имената Бояна,Боряна,Божидара и Михаела/нищо че не е с Б,но ненавиждам краткото,което е неизбежно-Мише/,затова последното отпада.Споделете как ви звучат тези имена.......

# 1
Това само ти  можеш да си решиш и таткото.Все пак е вашето дете:)

# 2
Има цял подфорум за имената http://www.bg-mamma.com/index.php?board=70.0 .Имате същия проблем като една позната,даже и имената са същите Crazy Те я кръстиха Михаела.От изброените имена най ми допада Бояна,но все пак вие с таткото изберете,ако трябва имената в една шапка и теглите Laughing

# 3
Ехе...ако е Божидара ще си имаме една адашка Hug

# 4
Е с таткото,таткото,ама той оставя на мен,за да съм доволна,а аз тооооолкова трудно избирам каквото и да е Simple Smile)))))))))

# 5
От изброените имена най ми допада Бояна

И на мен  Simple Smile

# 6
И аз съм за БОЯНА Simple Smile

# 7
  • София
На мен ми харесва Боряна. Твърдо е, но пък галеното име  - Боря например, нещо не ми допада.
Бориса?

# 8
На мен Бояна не ми харесва, звучи ми като Драгалевци (просто го асоциирам с квартала), Божидара много ми харесва и Михаела е хубаво, на моя позната казват Хели  Peace

# 9
  • Пловдив
За мен Бранимира е страхотно име!Предлагам ти го,може пък и на теб да ти хареса Peace

# 10
БОЖИДАРА Peace Peace Peace

# 11
Бояна ми харесва много! Heart Eyes
Божидара и Боряна не ми допадат особено. Peace
Бисера,Бистра,Богомила,Багряна,Благовеста,Борислава,Белослава,Барбара Wink ...?

# 12
  • в града на вечния купон
БОЖИДАРА-ДАР БОЖИ

Аз когато избирах име за моята принцеса беше важно какво значение има самото име, суеверна съм

# 13
Бояна.

# 14
За да не повтарям изброените имена- Беата

Общи условия

Активация на акаунт