Помош за име на момиче! -Боряна или Божидара-

• 13 689
  • 90
  •   1
Отговори
# 30
Боряна.
И, независимо, че barbaroska не е отворена за нови предложения, аз да си кажа моето - Божана.

# 31
  • Пловдив
С буквата "Б" най-много ми харесва Белослава. От предложените - Бояна.

# 32
  • Boston, MA
Боряна съм аз, харесвам си името, но предпочитам Бояна.

# 33
От изброените - Боряна. Peace
Иначе, харесвам много Биляна и Божана.

# 34
AniTakova, Simple Smile))) едва го изключих името Божана,мнооого ми харесва,но най-вероятно като е малка ще и викат Божанка или Жана и го пренебрегнах. Peace

# 35
AniTakova, Simple Smile))) едва го изключих името Божана,мнооого ми харесва,но най-вероятно като е малка ще и викат Божанка или Жана и го пренебрегнах. Peace

Кой така ще й казва?
Галеното име е работа на родителя. Ако той позволи на детето да се казва по определен начин, така ще е.
Ако той използва цялото му име или харесвано от него съкращение, не виждам кой, ще си позволи волни интерпретации.
А като порасне достатъчно за да се представя само, то ще избере формата на представяне.

Тази Божана, която познавам е просто Божана. Никой и не мисли да я нарича по различен начин.

А защото тъй харесваното Божидара няма вариации, които направо убиват.  Mr. Green
Божидара е едно от най-неблагозвучните за мен имена

# 36
Оооооооо повярвай,че около нас има достатъчно хора,които когато имат нещо наум........няма оправия Simple Smile)))Казвам се Сиана- и немога да отуча родата да ми викат"Ани"вече 30 години ooooh!Не им отговарях,поправям ги,но......все съм си Ани.

# 37
  • София
Бояна ми харесва най-много Peace , а от посочените в заглавието - Боряна предпочитам Peace

# 38
А защо не Биляна, Бисера, Белослава-Бела, както по горе беше предложено...Боряна и Божедара не ми харесват на мен...на галено ще и викат Боби, а това звучи малко мъжко.... Laughing

# 39
barbaroska, виж сега... Няма име от което да не може да се измисли прякор, съкращение или рима, която да не те кефи особено.
Избери си женско име, което ти харесва и не се замисляй толкова за това как би могъл някой някога да го префасонира. Peace

# 40
Б е силна буква.И като се сложи и Р и става прекалено силно,прекалено мъжко име.
Може би Биляна ми допада с Б.

http://www.chudesa.net/p3957/

# 41
Аз съм чувала на Божана да викат Боги. Лично на мен ми харесва.

# 42
Не мога да ти помогна.
Условието "галеното да не е нежно" направо ме разби. Аз за грубо галено име не се сещам, или поне не виждам смисъл от такова. Ако наистина търсиш грубо име, Боряна и Божидара са идеални. И двете никак не ми харесват.
Единствено Бояна ми харесва и то защото  не е грубо.

В Б най-много ми харесва Белослава.

# 43
Ескарина,така е всеки си има предпочитания,аз харесвам твърди имена и нехаресвам галено,даже е желателно да няма  такова,затова съм и пусната такава тема.А Белослава/Бела/ е прееекалено масово име,особено напоследък.

# 44
Тогава ти предлагам Бригита. По-твърдо от това здраве му кажи, а да и Барбара.
И разбира се фаворитът ти Божидара.

Боряна хич не ми е грубо.

А щото пък няма ни една Божидара...под път и над път...

Общи условия

Активация на акаунт