Магазин Темпо-поредният хранителен магазин или...?

• 22 149
  • 80
  •   1
Отговори
# 30
Много добре изглежда Simple Smile
Ето карта на района

# 31
  • София
Преди малко се прибрах ме от там, много е хубаво, аз съм очарована. Няма блъскане, чакане по касите и т.н.. Всичко е подредено много хубаво има много разнообразни стоки, вече знам, че това е моя магазин. Утре пак ще ходя, че днеска повечко гледахме Преслава и не напазарувах ме много. Party

# 32
  • Сф
Аз съм от Надежда, но днес умишлено не отидохме, защото се притеснявах да не е като в Лидл. Сега разбрах за детския кът и се  изкефих яко, защото малката е неудържима и пазаруването ми става кошмар. Изглежда супер и  уикенда ще го посетим.  Много добре са се сетили с тоя детски кът- безплатен с аниматори. Една точка пред другите newsm10

# 33
И аз ходих, голям и не се усещат много хора, пазарува се спокойно. Навалицата беше само отвън,  като видях толкова коли мислех да се отказвам, но добре че влезнах. Не ходих до детския кът, другия път. Точно като Метро ми е, допада ми.

# 34
  • София
Нека някой да сподели за детския кът като го изпробва,дали са учтиви аниматорките най-вече.

# 35
Днес погледнах детския кът - не е много голям, но има с какво да се занимават децата. Има две аниматорки и една, дето записва детето. За 1 час е безплатно, после 30мин.-3 лв. за 60-не я чух.
За отношение - не знам, защото малката не пожела да остане, нямаше друго детенце вътре.

# 36
  • София
Момичета, а може ли някак да се стигне пеш/с количка/ до там?  Например от началото на Рожен или някъде от градинката зад ОМВ?
Близко ми се вижда, но май само с кола през надлеза се минава?  Thinking

# 37
  • София
  Това е моят магазин, очарована съм.  Просторно, чисто, супер подредено, страхотни плодове и зеленчуци, има и скъпи и по- евтини марки .... страхотен е.
Di_ anna, доколкото знам няма как да стигнеш пеша до там  newsm78

# 38
  • София
Момичета, а може ли някак да се стигне пеш/с количка/ до там?  Например от началото на Рожен или някъде от градинката зад ОМВ?
Близко ми се вижда, но май само с кола през надлеза се минава?  Thinking
Там със сигурност минава рейс 100, който съм го виждала на надлеза на Надежда, където спират 150, 86, 85 - надежданци трябва да се сещат. И може би този рейс има спирка около Темпо.

# 39
  • София
Ми - магазин като магазин - тип Метро...Аз евтина стока, освен промоционалната, не видях.
Просторно и подредено е, определено...И ми е наблизо Simple Smile

# 40
  • София
Утре живот и здраве и ние ще го посетим. Нямям кой знае какви очаквания, но щом е просторно, ще се жертвам... Wink

# 41
magazina e prosto super,a na men mi e na 10 min.pe6a,jiveq to4no do teca i sam mnogo 6tastliva 4e imame takav magazin. :lol:Do magazina se stiga s avtobus 79 samo toi minava ot tuk.

# 42
Внимавайте с пазаруването след 22.00 часа,че цените стават двойни-на някой неща

# 43
  • Сф
Ами за пеша не знам,можеше едно време , ама  и с количка чак..... но има един рейс 79 май беше , момичето от Тец София да каже откъде от триъгълника се хваща, ако е възможно.
Иначе днес бяхме, наистина само за паркинга се чака малко, но иначе е спокойно вътре. Лутах се за количка, после за левче - имайте го предвид, че нямаха и на информацията. Е, взехме от касите, но се позабавихме и в това време се уредих с количка детска- кола-много им се радват децата-те са и без стотинка, но така и не разбрах откъде се взимат по принцип.
Магазина е точно като Метро. Много ми харесаха дрешките за бебоците. Иначе взех хубави чорапки за малката. Соковете и мин. вода бяха доста по- евтини иначе не съм гледала в цените. Храните  -имаха хубаво телешко на сметка, хлебчета по- евтини, току- що изпечени. На рибата беше ОГРОМНА  опашка , мернах само малко от щанда, но беше супер прясна. И накрая си взех щоколади Милка с цял лешник за по 70 ст- по два дават на човек. Но сам този вид е намален.
За детския кът - той е в края след касите. Малък е според мен- една стая. Има пързалка с топки отдолу  други  по- малки неща за мъничките-пускат с придружител. Срещу него е кафето и бързото хранене- ядохме пица на парче- хубави са- 1.30. В детския кът пускат до определен брой деца и трябва да се изчака щото е лудница. За 1 час е безплатно- показваш касова бел.- за да видят че си пазарувал, което сега се сещам как ще стане ако искаш да оставиш детето и да пазаруваш- сигурно после я показваш..Каките са готини , но бяха луднали, защото имаше нахални родители които пускаха децата без да им е разрешено, защото капацитета не  го позволява- примерно до 7,8 деца.........ама българска работа- прости хора. Мойта се разплака на 5тата минута, защото имаше по- големи на по 5 и  тя се изплаши от суматохата, така че имайте едно наум..дори ми каза че се е ударила. Каките не са виновни, аз бях отпред, но просто беше лудница. Така, че си излезохме безславно. Може би е трябвало поне две зали да направят и малко да разграничат възрастите- тесничко е доста според мен . Иначе след безплатния час е по 4 лв. платено на час.
Много благодаря за инфото, че след 22 скачат цените, ние мислихме, че има тогава промоции, то пък обратно.. Joy
Това от мен, дано съм ви била полезна.

# 44
  • Luxemburg
дано веригата не е като в Сърбия. Докато живях в Белград съм го посещавала, но не го харесвах много въпреки, че ми беше много близко. Той е най-евтиният магазин в града. Винаги беше фул с хора (на 23.12 имаше огромни опашки в 1 през нощта), паркинга беше малък, колички почти винаги липсваха и трябваше да чакам някой да си разтовари стоката, рафтовете бяха прашни или ако имаше разсипана стока никой не го махаше а всеки го подминава, а често стоката наместо по рафтовете беше на палетата в средата на пътеката и отворени кутии (няма достатъчно персонал да ги подреди по рафтовете), а касиерките бяха на прага на изтощението и обслужването не е много добро (май им плащат малко за това натоварване), но пък месото беше най-хубавото в цял Белград. Само заради него ходих там. И заради добрите цени на памперси и играчки.

Общи условия

Активация на акаунт