Магазин Темпо-поредният хранителен магазин или...?

• 22 144
  • 80
  •   1
Отговори
# 45
Добре ми изглежда този магазин, дано да отворят скоро и в Бургас.
Какво е това с цените след 22 часа?

# 46
Какво е това с цените след 22 часа?
Има дневни промоции, който след 22ч. вече не са промоции Simple Smile

# 47
След ЛИДЛ, минах и в ТЕМПО-то. Правилно са го определили останалите и на мен ми е като МЕТРО, но малко ме издразни нелюбезния персонал - и на касата и вътре в магазина. Иначе купих някакви дреболии.

# 48
Ами за пеша не знам,можеше едно време , ама  и с количка чак..... но има един рейс 79 май беше , момичето от Тец София да каже откъде от триъгълника се хваща, ако е възможно.
Иначе днес бяхме, наистина само за паркинга се чака малко, но иначе е спокойно вътре. Лутах се за количка, после за левче - имайте го предвид, че нямаха и на информацията. Е, взехме от касите, но се позабавихме и в това време се уредих с количка детска- кола-много им се радват децата-те са и без стотинка, но така и не разбрах откъде се взимат по принцип.
Магазина е точно като Метро. Много ми харесаха дрешките за бебоците. Иначе взех хубави чорапки за малката. Соковете и мин. вода бяха доста по- евтини иначе не съм гледала в цените. Храните  -имаха хубаво телешко на сметка, хлебчета по- евтини, току- що изпечени. На рибата беше ОГРОМНА  опашка , мернах само малко от щанда, но беше супер прясна. И накрая си взех щоколади Милка с цял лешник за по 70 ст- по два дават на човек. Но сам този вид е намален.
За детския кът - той е в края след касите. Малък е според мен- една стая. Има пързалка с топки отдолу  други  по- малки неща за мъничките-пускат с придружител. Срещу него е кафето и бързото хранене- ядохме пица на парче- хубави са- 1.30. В детския кът пускат до определен брой деца и трябва да се изчака щото е лудница. За 1 час е безплатно- показваш касова бел.- за да видят че си пазарувал, което сега се сещам как ще стане ако искаш да оставиш детето и да пазаруваш- сигурно после я показваш..Каките са готини , но бяха луднали, защото имаше нахални родители които пускаха децата без да им е разрешено, защото капацитета не  го позволява- примерно до 7,8 деца.........ама българска работа- прости хора. Мойта се разплака на 5тата минута, защото имаше по- големи на по 5 и  тя се изплаши от суматохата, така че имайте едно наум..дори ми каза че се е ударила. Каките не са виновни, аз бях отпред, но просто беше лудница. Така, че си излезохме безславно. Може би е трябвало поне две зали да направят и малко да разграничат възрастите- тесничко е доста според мен . Иначе след безплатния час е по 4 лв. платено на час.
Много благодаря за инфото, че след 22 скачат цените, ние мислихме, че има тогава промоции, то пък обратно.. Joy
Това от мен, дано съм ви била полезна.

avtobus 79 se hva6ta kato ot triagalnika se tragne pe6a posoka TEC Sofiq minava se prez liniqta na vlaka i tam e spirkata,na sledva6tata se sliza,a moje i pe6a ne e golqmo raztoqnieto

# 49
Ние с мъжа ми се опитахме да отидем в събота преди обяд, но като видяхме колоната от автомобили още по булеварда и се отказахме. Смятам, че такива големи магазини трябва да правят по-големи паркинги, иначе е лудница! Whistling

# 50
Ние с мъжа ми се опитахме да отидем в събота преди обяд, но като видяхме колоната от автомобили още по булеварда и се отказахме. Смятам, че такива големи магазини трябва да правят по-големи паркинги, иначе е лудница! Whistling

Той паркинга е голям. В колоната се минава за 5-10мин. докато влезнеш на паркинга. Има и подземен. 

# 51
  • София
И ние ходихме в събота преди обяд. За паркинга сме чакали 5-10 мин и въпреки многото хора и коли места имаше (в подземния държах да слезем, защото така валеше...)
Самата отбивка не ми хареса как е направена, а след като се излезе от паркинга, ако спазваш знаците трябва доста да покараш, за да направиш обратен завой към надлеза или ние в големия дъжд не сме се ориентирали добре  Thinking
Малко се полутахме, докато намерим количка... Хареса ми, че на самата количка има карта на магазина - кое къде можеш да намериш, много бързо се ориентирахме  Peace
Офис стола, заради който всъщност отидохме беше изчерпан  Confused
Е, купихме си шоколади Милка по 69ст и разни други дребни неща. Нямах време да разглеждам подробно, но може би ще го ползвам за покупки, предвид че ми е най-близкия подобен магазин  Thinking
Аз пък от персонала останах с добри впечатления. Още на входа охраната ни упъти към детския кът, но не сме ходили да го видим. На касите може би трябваше по-бързо да върви опашката, но ще се научат касиерките надявам се  Thinking. Малкия получи на касата Новогодишен календар - подарък (дъщеря ми хареса шоколадчетата в него).

# 52
Да кажа и аз.Както InaD е казала,да кажа че само паркинга не ми хареса.Това тясно виещо се пътче по празници опашката ще е до хладилния завод.Иначе магазина много ми хареса,широко,високо звучаха тихо и ненатрапващо коледни песни които ми подействаха доста успокояващо.Рафтовете бяха пълни с стока евтини ,скъпи кой каквото си пожелае.Гореспоменатите маратонки на Nike ми се видяха много хубави за 29.99 си заслужават напълно.Останах доволна от покупките си -дебели топли пантофи за 4.99,за дъщеричката принц и принцеса с аксесоари за 11.99,банани 0.89ст.Щандовете за сирена,месо и прясна риба в неделя вечер бяха претрупани.Както евтини неща си купихме и скъпи деликатеси като сирена,меса и пр.А най-хубавото накрая никакви опашки на касата,видях и детското кътче много ми хареса идеята,не сме с възползвали ,но другия път мисля да се възползвам да не мъча децата да обикалят с нас.Хареса ми много

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 03:35 от bela ruja

# 53
 На мен не ми хареса този магазин.
Супер нагъчкан паркинг, за да стигна с пълната колична в долната колона трябва да обиколя целият паркинг, а в това време влизат и още коли и минават и трябва хем количктаа да бутам хем с колите да се съобразявам.
Освен това ми направи впечатление на щандът с шоколади имаше само Милка и Линд еми не искам Милка яде ми се примерно класическият фин млечен обаче няма.
Дневните промоции са до 21 часа, което разбрах в 21.10 когато започнаха да сменят цените. Освен това разликата в цените на които имам наблудение в други магазини бе в рамките на 3-4ст.

# 54
Интересно ми е всички коментирате паркинга, защо не паркирате на подземния той стои празен. Вчера ходихме в магазина подземния празен, имаше 20 коли паркирах пред входа и с ескалатора бях в магазина.

# 55
Аз лично за подземният разбрах едва след като влязох в магазина

# 56
Интересно ми е всички коментирате паркинга, защо не паркирате на подземния той стои празен. Вчера ходихме в магазина подземния празен, имаше 20 коли паркирах пред входа и с ескалатора бях в магазина.
Нали уж в подземните паркинги коли с газови уредби не се пускали, а това са голяма част от колите!

# 57
  • София

Абсолютно съм съгласнас теб   Peace

# 58
  • София
Нали уж в подземните паркинги коли с газови уредби не се пускали, а това са голяма част от колите!

Не съм видяла досега някой да следи за това  Thinking. Явно разчитат хората да знаят и да спазват забраната  Whistling
Ние ползвахме подземния, но когато ходихме и той беше почти пълен. Тук-там имаше по някое свободно място...
С моята кола, обаче ще трябва да спирам горе  Rolling Eyes

# 59
От лявата страна на магазина също е голям паркинг, след входа за подземния.

Общи условия

Активация на акаунт