Новите ни козметични похождения 13

• 59 550
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Лу, завид, завид, завид, завид  Blush

за да не е спам:

Meet me on the star ferry

# 121
  • Belgium
Бубс, вместо да завид, бягай към The Mall - временния щанд на Chanel е пред Sephora  Hug

# 122
видях го днес  Crazy Flutter

но в последно време много пазарувам /нищо, че не се отчитам в темата  Laughing / и пробвам да огранича малко козметичните покупки  Confused

на косъм се размина един от сетовете с гланц, червило и чантичка на Мак, а за сета с тъмните бебета-пигменти още ми се свива сърцето  Twisted Evil
знам си обаче, че няма да ги ползвам и е безсмислено /освен емоционално  Mr. Green/ да ги купувам  Blush
пигментите имам предвид
на червилото и гланца няма да им се размине, те са в редовата колекция  Mr. Green

# 123
  • Belgium
Бубс, обаче грим сесията е безплатна, пак си помисли  Whistling

# 124
да, бе!  Crossing Arms че да харесам нещо - не ща  Twisted Evil

пп палитрата е точно с моите цветове  Blush

# 125
  • Пловдив
Момичета, вие ползвате ли серум под крема? Ако да - какъв? И нощем ли го слагате или денем? Може ли да се слага и под крема за очи? Моля да споделите, защото нещо се замислям да си купя някакъв?  Praynig
Peace http://www.olcombg.com/lumene/Lumene_Excellent_Future_Serum.php. Ето този серум на Лумене е вълшебен Heart Eyes Само след седмица употреба има видими резултати - изглажда бръчици и избистря тена. Много е икономичен - стига за около 1,5 месец. Открих го, когато видях какви чудеса е сътворил с моя приятелка. Помислих, че си е слагала ботокс или нещо подобно. Тя ми го препоръча, а е пробвала много и в пъти по-скъпи серуми и кремове, но този е уникален. Консултантките незнайно защо започват да агитират за крема, но в серума е истината! И 15 мин след него се слага крем (любимият ).

# 126
Аз също използвам серум  Simple Smile

Много си го харесвам и не съжалявам, че си го купих. В момента видях, че са го пуснали в комплект с крема и още нещо на цената на един серум.  Grinning
От продуктите на Clarins също съм много доволна и ще продължа да ги тествам  Mr. Green
Кремът, който бях показала в тази тема Gelеe Eclat du Jour е страхотен, но е предназначен за млади момичета и при по-възрастни дами не върши особено работа, но въпреки всичко си го харесвам  Simple Smile Напомня ми на един мой много любим крем, който го спряха от производство - Oligo 25 на Vichy.  Simple Smile
Следващото нещо, което ще си купя, ще бъде серум на Clarins.  Grinning

П.П. Серумa го нанасям 2 пъти на ден, а когато не съм гримира, за обяд използвам и един друг серум Grinning

# 127
  • София
от тази серия си взех днес,но лосиона.Току що се намазах и бих казала че е чудесен,попива много добре и не оставя мазен филм и другата придобивка балсам за коса , но още не съм го пробвала, за да дам отзиви.

# 128
балсам и шампоан

# 129
надявам се да съм доволна

# 130
Лу, завид, завид, завид, завид  Blush

за да не е спам:

Meet me on the star ferry

В момента съм със същия! Уникален цвят и супер издръжлив - четвърти ден не е мръднал, при цялото готвене, миене, чистене и къпане на бебе.  Peace

mmmshushy80, надявам се да не се разочароваш от новата спирала на Лореал.  Peace На мен нещо не ми подейства добре - обринах се и клепачите ми се подуха Sad По-старата версия (в кавички) ми е ок за сега. Simple Smile  Peace

- поодъртях и все по-често прибягвам към тия кремове ...  Embarassed  Mr. Green

- цялата серия си взех и вече съъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъм ....  smile3508  newsm18

Естествено, имам няколко желания още за Дядо ти Коледа /разбирайте комшията в съседната стая ..  Mr. Green /, ама те са за други теми ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 131
Didian кажи после впечатленията си от физиогел
кои продукти си купи?

# 132
Едно похвалче и от мен:

MODEL IN A BOTTLE MAKEUP SETTING SPRAY

# 133
  • USA, Steak State
и страхотни ленти за коса от вътрешната страна са гумирани и това не позволява да се хлъзгат по косата Simple Smile

# 134
  • София
Didian от къде си купи продуктите на Physiogel?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт