Новите ни козметични похождения 13

• 59 502
  • 723
  •   1
Отговори
# 15
За коса е мило.Прави косата невероятна и я заздравява.Поръчах го от фризьорския салон,който посещавам.
50мл е,взех го за 35лв.Има го и в ибей за около 18-19 паунда. Peace

Леле колко съм изостанала  ooooh!  Embarassed , мерси мило. Hug

# 16
# 17
аз искам да питам Tia_e как го прилагаш върху косата?

На влажна коса,нанасям малко количество  и то предимно в краищата.Не се отмива.Иначе чистото арганово масло се ползва и за маска за коса,но не знам точно как. Peace

Маци и аз скоро научих,че става и за косата.Иначе има много приложения,за кожата,за ноктите и било много ефикасно против бръчки Peace

# 18
  • Варна
За да не е чист запис   Crazy

# 19
  • USA, Steak State
Нещо тия дни много мисля над едни палитри на Two Faced.. харесах си един цвят, който май е идентичен на едни пигменти на Мак от Коледната серия
. Цвета, който съм си харесала е Label Whore  Mr. Green А това е цвета на Мак

Вкарах се и аз в една дилема...
Иначе май за Коледа ще си подаря доста палитри със сенки... поне натам отиват нещата...

Този ексфолиант на Кларинс E жесток!!!!!
Понеже си бях взела 30мл травъл сайз, сега мисля да се обзаведа с едни 150мл / 4.4 оз/  Mr. Green

# 20
# 21
# 22
Това на Клиник какво е мила? Нещо за очи?
Да,за очи е премахва подпухналост,торбички под очите ... придава по свеж вид,не смея да дам окончателно мнение,засега обаче не съм очарована,ще видим по-нататък като го поползвам още малко

Що не пита първо Grinning
Освежава много добре,овлажнява...но дотук се изчерпват качествата му. Нося си го в дамската чанта за освежаване през деня,но си ползвам друго кремче. От оранжевото стикче на Сефора-Експрес Солюшън съм 100% по доволна Peace

От мен:

# 23
  • София
TheBlackWidow,с риск да ме помислите за някоя,която рекламира ексфолианта на Кларинс,ще кажа не за пръв път в този форум че и аз съм му голяма почитателка и много го харесвам.Препоръчвам го!

# 24
TheBlackWidow,с риск да ме помислите за някоя,която рекламира ексфолианта на Кларинс,ще кажа не за пръв път в този форум че и аз съм му голяма почитателка и много го харесвам.Препоръчвам го!
Като го видях и веднага се сетих за теб  Simple Smile
Аз не съм го ползвала, но възнамерявам да си го купя.

# 25
  • USA, Steak State
Вече и за мен да се сещате.  Heart Eyes

# 26
И аз съм в клуба Laughing Heart Eyes

# 27
запис, от мен една термална водичка на авен, не я ползвам за първи път.

# 28
  • Belgium
Сапуни за ръце с аромат на Шанел 5  Blush
ОХ тези и аз ги искам. Heart Eyes

Вземи ги, разкошни са  Heart Eyes

Още един глас за ексфолианта на Кларинс. Каквото съм имала тяхно, не ме е разочаровало Laughing

# 29

Общи условия

Активация на акаунт