Новите ни козметични похождения 13

• 59 619
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
От днес това  Flutter

# 166
  • Somewhere far away

Grinning

# 167
  • София
Beute, как са сенките на Пупа? НАситени ли са силно като цвят? Имат ли брокати във всичките цветове, трайни ли са? Аз подобни , но тройка, си купих на Дебора. Първоначално ги похвалих, но сега ми се струва, че не са особено наситени. НЕ стават плътни на клепача като по рекламите... А с мокър апликатор пък въобще не стават...  Моливът как е, траен ли е, размазва ли се през деня, графитът колко е мек, остри ли се лесно? (питам , защото ми свършва моят, на ХЕлена рубинщайн е, и никак не съм доволна от него).

# 168
P-r-o-l-e-t,утре ще ги сефтосвам и ще ти отговоря изчерпателно Peace
Даже и снимка може да сложа,защо не... Simple Smile

# 169
  • София
Пиши как е като я пробваш Wink

# 170
Tigi съм виждала и в Драка-та в Скай сити. Лу Heart Eyes Flutter

# 171
  • София
 Heart Eyes

# 172
  • Belgium
Tigi съм виждала и в Драка-та в Скай сити. Лу Heart Eyes Flutter

Душице, точно от там съм купувала  Hug

# 173
Ааа, оки. Laughing

Баронесо, страхотен избор Heart Eyes

# 174
Момичета дайте идея за хубави сенки за опушен грим..да се леко мазнички и плътни..и средна цена? newsm78 newsm78

# 175
  • USA, Steak State
Момичета дайте идея за хубави сенки за опушен грим..да се леко мазнички и плътни..и средна цена? newsm78 newsm78

Пробвай в темата за сенките Wink http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=547017.0

# 176
зелен лак с пудра отгоре,която се поставя като брокат

Nail Hardener Karaja

# 177

Много съм доволна  Heart Eyes  Flutter, за пръв път спирала да ми хареса от първото слагане, обикновенно им трябва малко време да се разаработят , много добре извива , дори фризьорката ми и направи впечатление , а тя не се впечатлява лесно  Wink.Не очаквах чак такъв резултат  , защото четката ми се видя доста рехава и тънка. Thinking

# 178
И аз я имам,харесва ми долу-горе Peace

от днес това

# 179
  • София
 Tia_e , отдавна го търся , мислех че е лимитка и вече не се намира по магазините?!? Откъде го купи?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт