Новите ни козметични похождения 13

• 59 594
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
  • София
*Bubble* а от къде купи серията на Тиджи за обем?
Поръчах си ги от feelunique.
И в магазин Дъглъс в мола на Ситняково съм виждала спрея,ама  си е голяма набутвация,37 лева е там а аз си го взех за 6.75 £
Невероятно,но факт! Peace

# 151
# 152
  • София
a.l.e.n.a,би ли споделила как е спиралата на YSL?

# 153
# 154
*Bubble* а от къде купи серията на Тиджи за обем?
Поръчах си ги от feelunique.
И в магазин Дъглъс в мола на Ситняково съм виждала спрея,ама  си е голяма набутвация,37 лева е там а аз си го взех за 6.75 £
Невероятно,но факт! Peace

Съгласна! Аз Ти Джи до сега съм си купувала от три места - фризьорския салон в Гоце Делчев, един магазин в Лозенец, който зарежда козметични салони и в такъв магазин в изток, до банка ОББ срещу Интерпред.  Peace

Аз до сега рових във feelunique, но моята серийка я няма ... Sad

# 155
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a,би ли споделила как е спиралата на YSL?

добре уплътнява, създава обем, наистина; четката е с къси и гъсти ресни; струва ми се малко суха и се чудя така ли е по принцип или малко е престояла в магазина  newsm78

# 156
  • София
Tigi съм виждала в Цум, на 1 етаж.

# 157
  • Belgium
Bubble, мерси. Тиджи съм купувала от Драка, но нямаха серията за обем.

# 158
Tigi има във фризьорския салон в Мола на Стамболийски.

# 159
Didian моя приятелка ползва минералната пудра на Лореал, но не за цялото лице, а по скоро като коректор, доволна е и каза че покрива добре  Simple Smile

# 160
мисля, че и в Дъглас има

# 161
мисля, че и в Дъглас има
Във Варна в Дъглас има, но нямат много продукти.

# 162
  • Belgium
Да, ясно е, че има в Дъглас, но цените са доста завишени, а и наистина няма голям избор.

Явно ще се поръчва от Интернет  Laughing Аз имам само стилизиращи продукти на Tigi (лак за коса и гума за коса) и съм много доволна. Предполагам, че и шампоаните им ще са добри.

# 163
Честити нови красоти! Simple Smile

От мен комплект за опушен грим и спирала:

# 164
Да, ясно е, че има в Дъглас, но цените са доста завишени, а и наистина няма голям избор.

как ясно - едва вчера ги забелязах и реших, че съм направила страхотно откритие  hahaha  hahaha - ти убиваш откривателския ми дух  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт