Новите ни козметични похождения 13

• 59 497
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
Не знам дали е легален, но тук в тази страница не е споменат.  Simple Smile
http://www.thebodyshop.com/index.aspx

А това за SkyCity възможно ли е или се заблуждавам?

# 61
Аз имах предвид,че стоките им не са ментак Crazy

Хич не ме касае дали са легални,или не.

# 62
  • Belgium
Ето и търсене на магазин в България: http://www.thebodyshop.com/_en/_ww/services/storelocator/FindSto … rCountry=Bulgaria

Най-близките официални са в Драма и Букурещ.

B & C аз не съм виждала техни стоки в Бонжур, нито в Sky City.

Менте или не, не искам да пазарувам от някакви търговци, които лъжат, че има The Body Shop в България.

# 63
Менте или не, не искам да пазарувам от някакви търговци, които лъжат, че има The Body Shop в България.

На мен не ми пука.Не съм по принципни въпроси.

А Love ми прилича на Wink-Avon като аромат,с тази разлика,че Ейвънския не ми понася,а този не ми простее толкова.

# 64
  • Belgium
А на мен ми пука.

# 65
Лу,това го разбрахме  Simple Smile

# 66
Където и да се поява аз, винаги има драма и спор   ooooh!
А, не съм целяла подобно нещо, но вечно така става и накрая аз го отнасям.  Joy

# 67
Аз с никой не споря,нито се карам Simple Smile
Всеки има своето право на различна гледна точка и съм се научила с годините да я уважавам.

# 68
  • In The Middle Of Nowhere
А цените имат ли нещо общо с тези по света или са по български надути?

# 69
Надути са и доставката от 7 лв. съвсем скапва нещата.

# 70
Не си направих труда да сравнявам,отказах се от онлайн шопинга(чужбина) заради ужасните пощаджийки,които ми скъсаха нервите.
Доставката е 7кинта...

# 71
  • Belgium
B & C няма да го отнесеш, то няма за какво  Laughing

Аз исках хората да разберат, че това е нелегален внос. От там нататък всеки сам си решава.

А най-интересно ще стане, когато The Body Shop разберат  hahaha

# 72
  • In The Middle Of Nowhere
Мерси  Peace

# 73
  • USA, Steak State
Мхм... то така ми се наложи да се карам за един ментак на Коко Модмоазел от Ибей.. някои тук ще си спомнят, че ме бяха предупредили.
В крайна сметка, аз си взех парите обратно а жената, която твърдеше че продава оригинали на Шанел и я сринах със земята- рапортувах я на Шанел, като и дадох всичките данни и магазина в Ибей, ПейПал и затвориха бизнеса.  Twisted Evil
Бубс, не трий спамчетата, нека мацките знаят за какво иде реч за този сайт.
Аз все се чудя... има ли в На Пазар тема за фейк онлайн сайтове.. би била доста полезна!

Благодаря за честитките по придобивките. Първата ми палитра на Урбан и вече съм влюбена в тях... мисля да се завъртя и днес или утре пак из Сефора.  Blush Малко ме е срам, че доста пари оставих на консултантката, която се оказа рускиня.  Mr. Green
Иначе преди това когато беше до мен на български хубаво оплюх начина по който предлагаше аромат на някаква двойка. Просто им кажа, че е "свеж" и аз  Shocked Страхотен професионализъм.

# 74
Beauté, фдт-на е много хубав. Със средно покритие и става за през деня. Аз съм със смесен тип кожа и ми издържа цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт