Новите ни козметични похождения 13

• 59 459
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
Лу, цапа ли ролката на Биодерма? (ако наистина е рол-он, че не виждам много добре Simple Smile)
присъединявам се към питането и добавям още един въпрос
освен дали цапа ме интересува дали е ефикасен?

# 676
  • Стара Загора

# 677
Мерси за отговора, ще се разтърся, между другото пудрата на Диор Скин Нюд е много добра, става и за цялото лице, но аз я ползвам вместо руж Peace

Радвам се Hug

# 678
  • Belgium
aventita, anbibian вчера си я купих ролката на Биодерма и ще дам отзиви веднага, щом почна да я ползвам. С високи очаквания съм, защото съм доволна от другите продукти на марката. Дано не се разочаровам  Laughing

Лу, искам да те питам за Advance Repair Serum-a - отдавна му се каня, моля сподели какви са ти впечатления и на колко години си и с каква кожа!  Praynig Rolling Eyes

kashmir
това ми е втора опаковка, страшно съм доволна. Кожата просто светва след само няколко нощи ползване. На 28 съм, кожата ми е нормална към смесена, чувствителна. Единствено цената му е доста завишена в България, ако имаш възможност вземи си го от САЩ, много по-изгодно е  Laughing

# 679
  • София
 ooooh! Айде край нави ме.  Mr. Green Аз го бях пробвала от тестер и аз такива наблюдения имах. Ама ти щом и повтаряш... Ще се взима няма как!  Crazy А те май имаха две разновидност, единия май по-концентриран или се бъркам?  newsm78 Ти кой взимаш?  Thinking

# 680
  • Стара Загора

# 681
  • Belgium
А те май имаха две разновидност, единия май по-концентриран или се бъркам?  newsm78 Ти кой взимаш?  Thinking

По-скоро имат нова формула май. Този взимам аз: http://www.esteelauder.co.uk/templates/product/spp.tmpl?CATEGORY … DUCT_ID=PROD97027

# 682
  • София
И аз за него си мислех. Мерси!  Hug

# 683
# 684
  • София
Можете ли да ми препоръчате маска за околоочен контур против бръчки?

# 685
,
 Кремчето  е много приятно - мирише хубаво и попива Heart Eyes

# 686
  • при моите деца .....
Днес си получих поръчка от Avon
Крем Planet spa - white tea и комплект от 3 маски

Продуктът 3в 1 - почистващ гел, тоник и хидратант с алое и джинджифил

Душ-гел Moonlight

# 687
  • Belgium
Можете ли да ми препоръчате маска за околоочен контур против бръчки?

Clarins Skin Soothing Eye Mask

# 688
  • София
Merci  bouquet

# 689
Аз имам въпрос-възможно ли е от ето това чудо да ми изсветляват петна по лицето и да ми се свиват белези. Въпросът ми е малко странен, но единственото, което съм променила в режима си за лицето е ползването на този продукт + хидратиращ крем на Clarins и ако той прави чудото искам да се запася докато имам възможност.

Общи условия

Активация на акаунт