Новите ни козметични похождения 13

• 59 509
  • 723
  •   1
Отговори
# 90

ACQUА,ще си доволна от шампоана Simple SmileМаската ми също е от серията против накъсване.Тази жълтата не съм я пробвала.

Simple Smile дано. Жълтата маска е тази, води се за суха коса:

http://www.lorealprofessionnel.co.uk/_en/_gb/products/feature/si … pair-masque.aspx?

# 91
  • USA, Steak State
Балсам за устни: Боя за коса:

# 92
  • София
Момичета, вие ползвате ли серум под крема? Ако да - какъв? И нощем ли го слагате или денем? Може ли да се слага и под крема за очи? Моля да споделите, защото нещо се замислям да си купя някакъв?  Praynig

# 93
  • София
Момичета, вие ползвате ли серум под крема? Ако да - какъв? И нощем ли го слагате или денем? Може ли да се слага и под крема за очи? Моля да споделите, защото нещо се замислям да си купя някакъв?  Praynig
Ползвала съм.Под крема за очи не  се слага.
То си има дневни и нощтни,аз съм ползвала хидратиращите на Кларинс (дневни) първия ми беше за мазна,втория за комбинирана кожа и са много лекички,доволна съм.
Ползвала съм и серуми за минимизиране на порите.
Майка ми ползва някакви нощтни на Кларинс,но те са за зряла кожа

# 94
  • София
Мерси, *Bubble* ! Hug
Аз в момента имам две мостри от този http://www.thebodyshop-usa.com/nutriganics-skin-care/prod1030419 и за сега много ми допада ефекта. Доколкото рабирам този може да се ползва и сутрин и вечер.
Някой друг да сподели за серумите? Thinking

# 95
В петък реших да отскоча до близкия козметичен магазин да си накупя някой обикновени нещица, които ми бяха на привършване.

Коректор на Maybelline Affinitone.

Пудра от същата серия.

Любимата ми спирала на Golden Rose, която ползвам от години и обожавам. Не намирам снимка в нета, но мога да я снимам.
Силиконовия молив на Impala в черно.

# 96
  • София
Ето и моите похождения

# 97
  • София
*Bubble*, много хубави неща  Heart Eyes Ще споделиш ли повече за скраба с кафявата захар? От къде е? Цена и впечатления ?   bouquet

# 98
*Bubble*, много хубави неща  Heart Eyes Ще споделиш ли повече за скраба с кафявата захар? От къде е? Цена и впечатления ?   bouquet
и аз се присъединявам към запитването моляте сподели ни  Praynig Peace

# 99
  • София
*Bubble*, много хубави неща  Heart Eyes Ще споделиш ли повече за скраба с кафявата захар? От къде е? Цена и впечатления ?   bouquet
Мерси!
Днеска си я взех,но съм я ползвала и друг път,доволна щом дори я повтарям
С груби частици е,аз такива харесвам,много добре ексфолира.
Взех си я от Касиопея,има магазин в мола на Стамболийски,на първия етаж се намира.
В мола на Ситняково също има,там ми е доста объркано,не мога да кажа на кой етаж

# 100
# 101
Честито на всички! Grinning

Да допълня,по повод пилинга с кафява захар,Касиопея имат и онлайн магазин:
http://casyopea.bg/index.php?option=com_virtuemart&page=shop … d=38&Itemid=1

А на Нукс балсамчето е страхотно,имах същото,идеално подхранва и има наситен перлен цвят.

# 102
# 103
Smokey,честито!
И днес явно ми е ден да напомням и добавям,но от beautycosmeticbiz си бях поръчала една спирала за близо 50кинта,която беше в срок на годност,а вътре нямаше никой-буквално.Изсъхнала и куха.Не беше залепена,така че нищо чудно да е била ползвана,или много пъти отваряна.От тогава спирали от там не поръчвам.

# 104
Smokey,честито!
И днес явно ми е ден да напомням и добавям,но от beautycosmeticbiz си бях поръчала една спирала за близо 50кинта,която беше в срок на годност,а вътре нямаше никой-буквално.Изсъхнала и куха.Не беше залепена,така че нищо чудно да е била ползвана,или много пъти отваряна.От тогава спирали от там не поръчвам.
Благодаря.Аз спиралата си я купих от мола.От този сайт повече нищо не поръчвам

Общи условия

Активация на акаунт