Новите ни козметични похождения 13

• 59 643
  • 723
  •   1
Отговори
# 180

Похвалиха ми го много,та за 2 евро реших да рискувам...иначе се бях засилила да си купувам на ИСЛ.
Тия дни ще го пробвам.

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 17:24 от bubanka

# 181
  • София
placholina, мерси за бързия отговор  bouquet
Ще се взима явно Simple Smile

# 182
Tia_e , отдавна го търся , мислех че е лимитка и вече не се намира по магазините?!? Откъде го купи?  Praynig

oт ибей го взех,но и аз го търся отдавна.Съвсем случайно се появи.Следи от време на време,може някой да пусне.Иначе има доста от този вид:

# 183
  • UK

Моите придобивки от днес:

# 184
Ето и моите последни покупки Whistling :

- Бронзера на Бенефит, страхотен думи нямам да опиша колко съм очарована.

- Руж на Ревлон в прасковен отенък, много нежен, придава съвсем лек цвят на бузките.

- Тук съм с малко смесени чувства, цвета много ми допада, но някак си червилото седи сухо на устните ми. Издържливостта също не е кой знае какво.

Чакам с нетърпение да пристигне.

# 185
  • София
946 и 78, което е едно страхотнолилаво.

# 186
  • в 1001-та нощ
Привет  Peace,

интересувам се - къде в София продават Ревлон и по-специално - http://www.revlon.com/en/Revlon-Home/Collections-Menu/col_ColorS … row-Enhancer.aspx

# 187
  • В къЩи.
- Руж на Ревлон в прасковен отенък, много нежен, придава съвсем лек цвят на бузките.

Каква е цената му? Номера е 20,нали?

# 188
# 189

Каква е цената му? Номера е 20,нали?

Да, 14 лева струва Simple Smile

# 190
  • София
oт ибей го взех,но и аз го търся отдавна.Съвсем случайно се появи.Следи от време на време,може някой да пусне.

Благодаря! За другия знам.. а и го има навсякъде по магазините за тест. Моливоподобния ми беше любопитен..Мерси ,отново! Simple Smile

# 191
Привет  Peace,

интересувам се - къде в София продават Ревлон и по-специално - http://www.revlon.com/en/Revlon-Home/Collections-Menu/col_ColorS … row-Enhancer.aspx
a.l.e.n.a, Revlon доколкото разбрах се продава в дрогериите Лили, които обаче нямат сайт, но се намират в Мол Сердика, The Mall и на Раковска, като там адреса не го знам точно.
Също Revlon се продава и в магазините Драка:

http://www.draka-bg.com/index.php?m=333&lang=1

Продава се и в Пикадили в моловете /поне знам за Мол София, че в Пикадилито там със сигурност продават/

А това е мнение на друга потребителка, което копирах по въроса къде продават козметиката на Revlon:

"Revlon има на много места. Аз работя на Хладилника - тук има едно магазинче на Черни връх, заредено е страхотно. В Младост - в РУМ-а ж Младост 2, на пазара в Младост 1, Пътеките на 43-ти блок..."

# 192
# 193
- Trax Velvet

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 17:21 от bubanka

# 194

Номер 11 си взех.           

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 21:58 от Lilotti

Общи условия

Активация на акаунт