Новите ни козметични похождения 13

• 59 636
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
# 421
Ружа на Sephora хубав ли е Simple Smile  Много ли е блестящ, аз търся нещо не много блестящо, по-скоро по- натурално в прасковен цвят. И последен - въпрос за колко го взе Simple Smile
На мен много ми харесва как стои на лицето.На слънце блести,но не натрапчиво и прекалено.Цената е 16лв. Simple Smile

# 422
  • USA, Steak State

Urban Decay Midnight cawboy eye shadow

# 423

437
151 Christams red

# 424
  • Бургас
Ивостин гел за очи плюс подарък към него крем за ръце пак на Ивостин Simple Smile. За сега ми понася добре Simple Smile

# 425
заздравител за нокти

# 426
# 427
  • София
От мноого отдавна не съм се отчитала тук, но тъй като имам въпрос... и за да не е само спам...  Blush

Ta въпросът ми е свързан с мицеларната вода. Преди време (преди мнооого време  Blush ) си спомням, че се коментираше по-изгодна алтернатива на тази вода. Мисля, че ставаше дума за бебешка такава, но не помня нито марка, нито вид на опаковката. Затова и си взех тази, но не бих отказала занапред да минавам малко по-тънко  Laughing Иначе на първо ползване много ми хареса. Почиства перфектно грима и не изсушава кожата  Heart Eyes

ПП: Извинявам се за огромните снимки. Чак сега видях, че са такива  Confused Ако може някой да ми каже и как да ги намалявам цена няма да имате  Mr. Green

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 22:44 от Клише

# 428
Адри: = [img*height=200]https://cdn.bg-mamma.com/Rm2l/f58935a7.jpg[/img] - вместо * сложи интервал  Wink

# 429
  • София
Пак на Биодерма детската.  Peace

# 430
  • София
Bubanka, златна си  Hug
Кашмир, благодаря!   bouquet Точно нея оглеждах днес, но нали не бях сигурна реших да не рискувам. Тя със същия успех ли се справя с грима? Доста напластявам спиралата по принцип и доста малко почистващи средства се справят с нея без много търкане  Rolling Eyes

# 431
  • София
Адри, аз така и не съм я пробвала.  Rolling Eyes Само си спомянам отзивите, защото бях разпитвала за нея.  Laughing

# 432
  • в 1001-та нощ
днес си взех Метеоритите не Guerlain от лимитираната серия (сребристата кутийка с пчеличката) на перли и четката

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 00:46 от a.l.e.n.a

# 433
Момичета, каква база за червило ползвате?
Можете ли да ми препоръчате нещо? Аз досега не съм ползвала.

# 434
  • София
Мими, я сега те хванах - кажи как е Елизабет Арден? КАкви са ти впечатленията? КАкво би препоръчала?

Общи условия

Активация на акаунт