Новите ни козметични похождения 13

• 59 611
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Клише и аз първо си взех мицеларната вода Биодерма сенсибио.Много ми хареса,но като свърши реших да мина по-тънко Mr. Green и от няколко дена ползвам Биодерма детска.Върши ми същата работа,а цената е доста по-добра.

Извинявайте,но ако може някой да ми каже, защо не ми отчита броя публикации Praynig
Малко съм на Ви с компютрите Embarassed

# 436
  • в 1001-та нощ
отчитат се само в опр. раздели

# 437
  • София
pafal, мерси. Ще си взема от детската следващия път... след около година  Laughing че си взех половин литрова туба и ще има да си се мажааа  hahaha
Броят на мненията се брои само в определени подфоруми... този не е от тях  Mr. Green

# 438
  • Бургас
a.l.e.n.a , Клише  smile3525

Клише и аз бях взела 500 мл, но пак свърши  Grinning Не знам за теб,но аз като взема да си свалям грима- един път, че втори,че ако се налага и трети път почиствам.

# 439
  • In The Middle Of Nowhere
Този вода не се ли ползва като тоник т.е след тоал. млякото?  Rolling Eyes

# 440
  • USA, Steak State
Аз искам да помоля за всички възможни мицерални води на пазара като наименование на английски, за да си потърся тук. Свършва ми дегримьора, който така и не залюбих.. По принцип още не съм открила идеалния за целта, та искам да пробвам с мицерална вода.

# 441
  • София
Този вода не се ли ползва като тоник т.е след тоал. млякото?  Rolling Eyes

На моята на самия етикет пише, че се ползва за почистване на грим. Факт е, че наистина почиства чудесно, но съм я пробвала само веднъж и то на не много силен грим - спирала, брокатена очна линия на едното око  (тествах една друга нова придобивка, не че така си ходя  Laughing ) дълготрайно червило и пресен, пресен ФДТ (веднага се наплесках с новия да го пробвам). Изчисти всичко по-добре от повечето продукти, които съм ползвала до сега без да оставя филм върху кожата.

Вдовичке, защо не пробваш в гугъл да търсиш изображения на "micellar water"? Излизат мнооого резултати и така ще се ориентираш и във визията на опаковките за по-лесно търсене после  Mr. Green

# 442
Мими, я сега те хванах - кажи как е Елизабет Арден? КАкви са ти впечатленията? КАкво би препоръчала?

Laughing Сгащи ме,няма накъде...
Ами Липфикса е много добър.
Кремовете от 8-часовата серия също. Имам мехлема,крема за лице,крема за ръце,балсамчето за устни.Тия неща си ги имам винаги и не мога без тях Peace

# 443
  • USA, Steak State
Тази мицерална на Nuxe хубава ли е- трите рози?

# 444
  • In The Middle Of Nowhere
Клише   bouquet

# 445
  • Бургас
Клише, ако не се лъжа ти преди време горещо препоръчваше маската с бира на Орзен.
Все още не съм намерила нещо по-добро от нея за суха, изрусена коса.Последно купих една подхранваща на Вела, която изобщо не ми хареса и пак си взех Орзен.Надявам се,че не са го развалили! Ти имаш ли някоя нова маска- фаворит?

# 446
  • София

В една съседна тема на няколко пъти оплюваха неща от тази серия с розите. Но не съм сигурна дали и мицеларната вода беше сред тях  Rolling Eyes Ако искаш я прегледай - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=548519.0

# 447
На мен много ми харесва как стои на лицето.На слънце блести,но не натрапчиво и прекалено.Цената е 16лв. Simple Smile

Мерси много  bouquet  Трябва да ида да ги погледна, че аз тази марка нещо до сега хич не съм и обръщала особено внимание Laughing

# 448
  • Belgium
Ето това е бебешката мицеларна вода на Bioderma - ABC Derm

Изключително добър продукт, маха всякакъв грим, включително професионален. Ползвам я от доста време. Може да се ползва и като тоник  Peace

# 449
Аз само на тази марка съм ползвала мицерална вода,ухае много хубаво,средно почистващо  действие и лепне кожата след нанасяне.

Общи условия

Активация на акаунт