Новите ни козметични похождения 13

• 59 520
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Голдън Роуз имаха представителен щанд в мол-а на Стамболийски, някъде на втория етаж откъм страната на Манго... но не знам има ли го още. Иначе беше добре зареден, вероятно имат и червилата.

~ CraZy Lady ~  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Alien  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 616
Голдън Роуз имаха представителен щанд в мол-а на Стамболийски, някъде на втория етаж откъм страната на Манго... но не знам има ли го още. Иначе беше добре зареден, вероятно имат и червилата.
Има го също и в The Mall.

# 617
  • София
Има го също и в The Mall.
В Скай сити също има Wink

# 618
Мерси много   bouquet
Как не се сетих пък и аз  ooooh!

# 619
  • София
Kashmir, ми чак цяла тема... Дали ще има много коментари като ги няма в БГ тези продукти? Аз се питам няма ли някой да се сети да ги внесе и у нас?
Голдън Роуз видях във веригата Лили.

# 620
# 621
  • Бургас
Здравейте момичета, да ви попитам, понеже знам, че ще получа компетентното мнение. Как са глосовете на Шанел, и какви парички са. Имам тяхно червило и най- хубавото, което съм имала и имам Wink. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 622
Здравейте момичета, да ви попитам, понеже знам, че ще получа компетентното мнение. Как са глосовете на Шанел, и какви парички са. Имам тяхно червило и най- хубавото, което съм имала и имам Wink. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Страхотни са, за мен най-добрите. Heart Eyes Около 50 лв. са.

# 623
  • Бургас
densi мерси Simple Smile   bouquet значи ще се пробват тези дни Simple Smile

# 624
И от мен глас за глосовете на Шанел  Grinning

# 625
  • Belgium
Твърдо за гланцовете на Шанел  Heart Eyes

# 626
# 627
Това червило -450
и молив

# 628
  • USA, Steak State
Големичка е снимката, та за това на линк...
http://img.mobypicture.com/161278bc1d57e9b06b2a9608ed478c98_view.jpg

# 629
от днес

Общи условия

Активация на акаунт