Новите ни козметични похождения 13

• 59 500
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Ха честито!  Mr. Green Сподели моля те, кой номер си взе от мултифункционалното стикче и компактната пудра? Както и след като я пробваш, да кажеш как е прахообразната пудра!  Praynig
пробвах мултифункционалният стик и не ми хареса въобще, гъст е, не се нанася гладко и мирише доста неприятно  Sad
компактната пудра не е лоша, но в сравнение примерно с тази която ползвам в момента на Мейбълни е доста под нейното ниво
не съм стигнала още до прахообразната, но се надявам тя да ми хареса, нали е от студио серията  Simple Smile

сега да споделя, че скоро ми подариха душ крем на Арома и останах приятно изненадана от него, като цяло подценявам българските марки, но този е хубав
http://beautycosmetic.biz/images/aromagreenlinecottonshower.jpg

# 631
  • София
anbibian ,  на мен пък стикчетата много ми допаднаха, ама ги слагай върху фон дьо тен, не върху пудра, че иначе е трудно.  Crazy Пудрата на мен ми допада, но съм си взела тъмна и ще я оставя за по към лятото.  Mr. Green Основата за грим и е хубава.  Чакам те да споделиш за прахообразната, като я тестваш.  Peace
от мен

# 632
от вчера , доволна съм след 2 ползвания , кожата ми добре го приема.

# 633
# 634
# 635
  • София
Afriteaque Rooibos Toning Spritzer

Да ви споделя, че сeрумът и еликсирът на Кодали нещо ми пресушиха кожата. Явно не са за този сезон. "Зазимявам ги" за лятото.  Mr. Green

# 636
Лакочистителят и самобръсначките похождения ли са? Shocked

# 637
  • USA, Steak State

А защо да не са?

# 638
  • в 1001-та нощ

страхотен сет - от къде се сдоби с тях?  Hug  bouquet Embarassed Rolling Eyes

# 639

А защо да не са?
Ами не знам. Затова вас питам. По тази логика, може би тогава и клечките за уши са.

# 640
a.l.e.n.a от ebay.com ги купих

# 641
  • USA, Steak State
buttinsky  Хайде да кажем, че СА!
И клечките за уши, тампони, превръзки... Хайде момичета, слагайте каквото ви душа иска.  Mr. Green

П.С. Не виждам нищо некозметично в лакочистител, но както и да е...

# 642

Можеш ли да споделиш линк,цена....?! И на мен много ми харесват,първият сет за когото се замислям....всички останали са пълни с ненужни четки а този е малък,но компактен и приложим. Толкова ли са мекички,колкото изглеждат?!

# 643

Можеш ли да споделиш линк,цена....?! И на мен много ми харесват,първият сет за когото се замислям....всички останали са пълни с ненужни четки а този е малък,но компактен и приложим. Толкова ли са мекички,колкото изглеждат?!
Не Мими не е много добър този сет. Писах сравнения в темата за четките. Става за пътувания. Четката за сенки е голяма рошава и неудобна. Кабукито е доста малко. Иначе са меки.

# 644
  • София/Бургас
buttinsky , да козметични попадения са, защото има много лакочистители, които не вършат работа ( побеляват ти пръстите, изсушават кожата и други такива) и е добре да се споделят такива неща. За самобръсначките е същото. Има модели, които да пълни боклуци и е добре да се споделя.
Целта на темата не да се хвалиш какво си купил, а да покажеш какви продукти си си взел и ако някои има желание да си вземе същите, но няма отзиви за тях да изчака, докато се тестват и се сподели мнение за тях. Това включва всички козметични продукти на пазара от продукти за лице, през гримове, даже и до помощни материали като лакочистители, самобръсначки, мокри кърпички за почистване на лице. Така се избягват несполучливи покупки, обриви и проблеми. Много пъти съм била спасявана от такива отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт