Как се справяте, ако ви споходи цистит?

• 127 123
  • 128
  •   1
Отговори
# 120
И аз имам подобен проблем.Много полезни съвети прочетох в темата Hug

# 121
  • гр.Добрич
Моите проблеми си продължават и вече не знам при кого да отида  въртя се в един омагьосан кръг от доктори.Гинеколог ,нефролог и уролог.Генекологът ми предписа стимулации на пикочния мехур ,но уви ефекта е минимален.Има съмнения за инконтиненция !Пия дриптан без кой знае какъв ефект.Ако има някой ,който има такива проблеми и е успял да се пребори нека сподели с какво се е лекувал и при какъв  доктор е ходил!Смятам другата седмица да ходя при уролог ,но този път във Варна ако можете да ми препоръчате някой?

# 122
 #Puppy dog Здравейте,преди 6 дена получих болки по време на уриниране и ниско долу до яйчниците.Оказа се,че имам цистит и започнах да пия едни билкови хапчета със много чай и много вода.Още на 2-3 ден си оказаха влияние и бях по-добре и сега  нямам проблем уж".Днес отидох на изследвания и личната ми лекарка каза,че имам проблем с бъбриците,и има вероятност да са песъчинки..Много се притеснявам,понеделник ще ходя на допълнителни изследвания и не мога да разбера 1 защо бъбреците,след като не са ме болели,най-много да съм имала леки  болки още в началото ...Сега като се сетя,урината ми беше доста мътна на парцали,което не е нормално..newsm78...А някой знае ли,каква храна е препоръчително да се яде и каква не при болни бъбреци и цистит..? Благодаря предварително,ще се радвам да чуя мнение.. Wink

# 123
За ядене не знам, обаче като ми се появи проблем с бъбреците пия чай от златна пръчица в големи количеста и ми помага.  Peace

# 124
  • софия
За ядене не знам, обаче като ми се появи проблем с бъбреците пия чай от златна пръчица в големи количеста и ми помага.  Peace
От къде го купуваш?

# 125
Аз го взимам от приятелка, която си го има в дворът, предполагам че в билковите аптеки ще го има, защото в дрогериите го няма.

# 126
  • софия
Аз го взимам от приятелка, която си го има в дворът, предполагам че в билковите аптеки ще го има, защото в дрогериите го няма.
http://www.bilki.bg/index.php?m=320&lang=1&cat_bilki=606 … 382&bilki_o=1, това намерих в нета
Мерси за информацията. Ще пробвам, че от мечото грозде ми се дразни гастрита.

# 127
Пробвай - това е най добрата билка за бъбреци.
Сетих се още нещо - чай от липа в голямо количество, напр. цяла тенджера, а не 1 чаша, без захар естествено. Може да не ми се пие толкова много чай, но се насилвам и така дори и криза да имам за 1 ден ми минава.
Само да допълня, че златната пръчица я пия задължително, а липата като добавка - не само липа!
С цистит не съм имала проблеми отдавна и не помня коя билка може да помогне.

# 128
Аз съм с този проблем от почти 2 год.  #Crazy Ужасно е + вагиналната кандидоза, заради която се разви и цистита....... може да си представите какъв ужас. Двата най-гадни и подлудяващи проблема едновременно.  Confused Отдавна спрях да се размотавам по лекарските кабинети, след като година и нещо не видях резултат. Послушах препоръката на една приятелка за добър хомеопат и отидох при него. Повече от доволна съм. В момента съм в процес на лечение, и то истинско лечение, а не само потискане на проблема и замазване на симптомите..разликата е огромна, чувства се действието още след първия прием на лекарството (ако е подбрано точно и е от класическита хомеопатия). Вече се преборихме с анемията и гастрита, сега сме на тези 2 проблема... но всичко с времето си - както казва хомеопата ми - първо отшумяват проблемите, които са се появили най - рано.  Wink Така че моя съвет е хомеопатияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя и нищо друго  Peace

Общи условия

Активация на акаунт