Как се справяте, ако ви споходи цистит?

• 127 640
  • 128
  •   2
Отговори
# 90
  • На небето
При цистит правя две неща. Мия се със сребърна вода. Като гледам да проникне в пикочните канали. А, ако е по сериозно и не подейства сребърната вода, пия ципрофлаксицин. Това е антибиотик, действа бързо и не е скъп. Пила съм и на билкова основа хапчета, скъпи са и действат чак след 3-4 ден. Но щом усетя леки симптоми от цистит веднага започвам със сребърна вода и успявам да го спра навреме, без да се налага да пия лекарства. Което е идеалния вариант за мен. Ако има и друг бабешки лек, бих го използвала, но не знам за сега, за такъв лек.

# 91
Веднъж като имах цистит си купих Ципрофлоксацин, и друг път го бях пила преди години и ми беше помогнал---но сега се оказа УЖАСНА ГРЕШКА.След втората таблетка ми стана лошо,започнах да повръщам и ми беше толкова зле,че не можех да стана от леглото цял ден.После като споделих с една приятелка и тя ми кза,че е имала същия проблем,явно нещо са го развалили и НЕ ви го препоръчвам.
Аман за всичко да предписват антибиотик! Аз доколкото знам, за цистит има и хомеопатия, но трябва съвет с лекар за конкретния човек и симптоми.

# 92
В момента, в който го усетя да се появява и започвам с уринал или неоренал, вечер топла електрическа възглавница на кръста, а ми помага и краката в гореща вода. Идеята е да се загрееш от веднъж и разбира се много течности!  Peace

# 93
Отдавна не бях писала тук и ето днес сутринта -отново съм с цистит Cry Знам и защо. От една година не съм имала симптоми и снощи след бурен секс с мъжа ми, заспахме сладко, не станах да се измия  - и ето го резултата. Пих си антибиотика и си проклинам мързела от снощи.

# 94
Добре е да се работи и върху цялостния имунитет, освен конкретните симптоми

# 95
За жалост и аз го имам този проблем и май си ми е хроничен .От многогодишния ми опит разбрах,че ми помага само и единствено антибиотика-ципрофлоксацин.Каквото и да опитвам все до него си стигам.Гадното е ,че последния път и на мен ми стана много зле от него и се скъсах да повръщам ...нямам идея защо .

# 96
При мен помага Цистон, на Хималая, при първи симптоми. Мечо грозде не понасям Sad
здравейте на всички ! аз имам проблеми с цистита повече от 6 год. вс път е едно и също... лекарите казват че няма как да се оправи завинаги, така че при болки използвайте уринал,цистирен и др такива, не пийте постоянно ципрофлоксацин за6тото става хрони4ен, а това е силен антибиотик ... успех на вси4ки страдащи

# 97
Резистентността към ципрофлоксацина е най-високата антибиотична резистентност в нашата страна по последни данни именно заради безсмислената му масова употреба;стегнете си имунната система хора-циститът не търпи самолечение-изисква комбиниране от правилно лечение на вече възникналата инфекция/промяна на начина на живот/подготовка на имунната система за предпазване от повторна инфекция. Това е омагьосан кръг-инфекция/гъбички и ключът към него е имунитет, а не моментно решение.Скоро се зачетох в предупрежденията за прекомерната употреба и на "боровинкови" тип продукти при цистит-продължителната им употреба доказано води до образуване на оксалатни песъчинки и от там камъни-ами ако вашия цистит е свързан и с песъчинкообразуване-вие приемате концентрирано боровинки дълго време и така на практика "изхранвате" камъните си.

# 98
здравейте  Wink наскоро чух за още едно лекарство което казват че помага със сигурност , дори може би завинаги Praynig казва се RNX  и е на Calivita - фирма мисля за американски продукти, билкови и страшно добри . за съжаление е доста скъпо, но мисля да си го взема скоро ...

# 99
Преди 2-3 години и мен ме сполетя тази досадна инфекция.. от всичко най - много ми помогна смрадликата - сварена - колкото се може повече (20-30мин. са достатъчни) киснене - помага и за бяло течение и сърбеж.Както всички знаем - билките са най - добри Simple Smile Успех  

# 100
всяка втора жена с хронични възпаления на урогениталния тракт е носител на хламидия трахоматис...
Цитат
Естествен природен антибиотик срещу цистита е чаят от чесън. Счукват се 1-2 скилидки чесън и се разбърква в чаша с топла вода; пие се няколко пъти на ден.

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 13:57 от respuesta

# 101
ехо здравейте,включвам се за първи път и не мога да разбера от къде да се включвам  и да пиша във форумите,малко неловко,но наистина нещо не виждам ако може някои да ми помогне

# 102
  • София
ехо здравейте,включвам се за първи път и не мога да разбера от къде да се включвам  и да пиша във форумите,малко неловко,но наистина нещо не виждам ако може някои да ми помогне
Прочетете закованите теми в подфорум ..::. Правила, условия и указания .::..

# 103
хубаво е да се работи по цялостния имунитет, а това как става?

# 104
monural e nai-dobar za cistit.do ve4erta problema e re6en

Общи условия

Активация на акаунт