Отговори
# 480
MartakEly вие вървите като нас. Стела е 4850 гр. и 58 см. и все си мислех че е малко ,но щом казваш и аз да се успокоя.А относно плакането моята педи ми каза че е напълно възможно да се чувства некомфортно следващите 24 ч. може да я наболява и боцнатото и дори може да вдигне темп.,което се случвало рядко по нейни наблюдения.Каза само ако е над 38 темп.тогава да давам панадол.

# 481
Много са ви длъжки децата, лелее! Мойта дунда е 4950 и е 53 см  Laughing Ама и двамата с тати сме стройни миньони, та...

# 482
за крустите -купих шампоанче за крусти на A-Derma.Страхотно е ,слага се 5 мин преди къпане ,след баня са бели и се виждат съвсем добре ,меки стават като кир ,кал и т.н.лесно се чистят !!!

Титка-бандитка,Честит рожден ден!

На мен нещо едно коледно взе да ми става,едни подаръци взеха да ми се въртят ... Heart Eyes

Чета ви ,че излизате по цял ден!На мен пък си ми е студено и хич нямам желание да излизам ,толкова бързо ми минава деня в къщи ,че....

Лека и спокойна нощ!

# 483
А пък на нашия така и не му излязоха крусти. Виждам, че е набъбнала кожичката на темето му и ако се разчопля ще изкарам, но акушерките категорично забраниха чопленето! Мажа след баня с олиото на СебаМед и то от дъжд на вятър.
веси митева, ама много сладки са ти джуджетата бре, особено оня дребния!
Мила, печка през юли Simple Smile)) Милата ти майчица, ми тя за да не те простуди случайно де... Между другото на вилата и аз съм включвала печка през лятото, особено в приземния етаж си става хладничко...

# 484
Тини браво, на вън ли го кърмиш ?

# 485
  • София
5200, 60см Shocked Как порасна толкова не знам!

Малкият ми имаше колики до 4тия месец. Съжалявам!

И на Ванеска й биха днес ваксината, държа се по-мъжки от батко си (и ан него биха). Отивам да си я гушкам Heart Eyes

# 486
Здравейте, момичета

Има ли новини от Ивдраг?

Титка, да си жива и здрава! Късмт и много любов!
и отново със закъснение - честит никулден на тези, които са празнували вчера

Аз изпратих днес сестра ми и се започва въртележката
 Hug

# 487
Добро утро,

Честит празник на всички бивши, настоящи и бъдещи Laughing мами-студентки!!! smile3529 Wine Glass beer
И аз от един месец насам съм вече дипломиран социален работник, само не знам къде ми беше ума като записвах тази специалност, не мисля, че някога ще работя като такъв, но знам ли...

fata_morgana, milenaj , благодаря за споделеното за ваксината, след дългото плакане вчера банята подейства явно доста успокоително- изкъпахме я, нахрани се и потъна в страната на сънищата Simple Smile, даже поспахме доста добре снощи, събуди се само в 3 ч. да хапне и после пак в 6.30. Температура до сега не е вдигнала, дано да няма и през деня. От 30 минути си играе сама в кошарата с играчките, които висят над нея и се смее ли смее Joy

Коликите и при нас ги има все още от време на време, вече давам само нукс вомика и от време на време ентерокинд, но определено не са онези силни колики от преди месец. Май им се вижда края вече.

bebZz, много е порастнала Ванеса, браво на нея, все така да върви baby_neutral Peace

# 488
Здравейте, майки-зайки! Отдавна не съм писала, нооооооооо всеки ден чета, естествено!Кулажа е страхотен!!!
Мойто бебе като вашите - ядене, акане, колики... все иска да го държа изправен и да гледа наоколо. Много добре си държи главичката и доста е заякнал, понякога ми хвърля по някой юмрук без да иска. Сутрин е "бебе мечта" - занимава си се сам, смее се, гука показва любов на мама и тати, после пускам пералнята и заспива, а на обед излизаме на кафе и спи дори и след като сме се прибрали вкъщи. Вечер, обаче, става малък келеш - мрън, мрън... кривене, въртене /сигурно от коликите/. Иначе вчера стана на 2 месеца и бяхме на консултация: 5,370 кг и 61 см. Много расте бе... миналия път беше 4140 и 57 см! Друго... сменя косичката, малко ми е плеши  Laughing и иска да гризе всичко - рамото ми, завивката, ръката си, дрехие си... Дали не го сърбят венците? Много се и плюнчи и разтяга лиги. И ние още сме на естествено хранене и дано така продължи защото не ми се мисли ако ми намалее или спре кърмата какъв ужас ще е. Това е в този ранен час. Сега ще поспя вече защото малкия ме вдигна напикан рано рано и после не щеше да заспи, та се наложи да пусна тежката артилерия - ПЕРАЛНЯТА и го зарязвам в кухнята да спи. Айде, изчезвам! Цункайте по нослетата малките видрички!  Hug

# 489
Тини браво, на вън ли го кърмиш ?

да в4ера даже 2 пъти.

варненки днес имаме среща с Хипопотамка 12,30-13,00 на Делфинариума.Който желае е добре дошъл.
за крустите , на нас не са ни излезли,но аз като го къпя слагам мокра кърпи4ка на главата, хем да му е топли4ко , хем да омеква и така и не ни се появиха.

# 490
Ехааа Тини срещичка имате, аз може и да опитам да дойда ама не обещавам Simple Smile

# 491
  • Варна
ЕЕЕ жалко аз обещах днес да отида на работа, иначе щях да дойда, иииих ама  Tired
Честит празник на всички студенти!
Писах смс на Ивдраг, чакам отговор дано всичко е наред  Praynig

# 492
Здравейте Wink Честит празник на всички студентки  bouquet Днес ставаме на 2 месеца и виртуално ви черпя  chef Малката колкото по-голяма става,толкова по-лоша. Вече направо съм изперкала само реве и не знае какво иска нито на ръце, нито легнала...единственото нещо,което е успокоява е да е люлям на шезлонга и това по цял ден. Спра ли и се започва ooooh! Имам нужда да си почина малко и да е оставя поне за половин ден на някой, но тя не признава и шишето и така  Оплаках ви се ама нещо много нагоре ми е дошло Tired Отивам да се пробвам да изчистя.Вашите деца спят ли през ден? Тя изобщо ако до вечерта и се съберат 2 часа пак добре ooooh! Хубав ден!

# 493
Кат, не ти е лесно.  Hug

Моя Нико не спи много и реве, ама до твоята бебка, ми се струва ангелче, хихи.

Честит 8ми и от мен! Ех, колко бяха яки студентските години!

# 494
Честит празника на мамите бивши  и настоящи студентки!
Кат,честити ви 2 месеца! И ние сме постоянно на ръце, заради коликите. През деня от реване и мрънкане не му остава много време за спане, на мен - също.Чистя на прибежки. Сега поспа малко та успях да пусна прахосмукачка по коридора и в кухнята. Тъкмо започвах чиниите и... нали съм мама на повикване - повикаха ме Mr. Green Мисля като го нахраня да поизлезем, ама нещо мъгливо  ми се струва, дано след половин час вече да е ясно.
Утре сме на консултация и отсега започвам да преживявам ваксините Rolling Eyes. Поне съм спокойна, че така или иначе от седмица все реве, с ваксини, беа ваксини - все тая. Лек ден и весела срещичка на срещащите се мамита Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт