Отговори
# 510
Ноел, аз забелязвам, че Ния ака веднъж на седмица. Явно усвояват всичко от кърмата...лиги не й текат
Дано скоро Ивдраг да си се приберат вкъщи
а за деавита, аз си мисля, че като й дам и връща на фонтан после. Но сега пък не смея да й дам отново за да видя дали съм права..дали е възможно  newsm78
за крустите купи пяна на мустела. тя няма почти ама за превенция Simple Smile

хайде, наздраве на всички студенти!   bouquet

# 511
Ето отговора на консултантите от Ла лече лига: "Ноел, доста от кърмените изцяло бебета усвояват изцяло кърмата и няма какво да изхвърлят, затова е нормално да не акат няколко дни. Ако коремчето е меко на пипане и детето изглежда добре, няма място за притеснение."
Дано успокоя и други мамита, чиито бебчета се изхождат веднъж на няколко дни.

Ние бяхме при Драганов днес? Други мамита има ли, които днес да са ходили при него? Каза, че всичко е перфектно с бебка и т.н., а след това продължи с неговите лекции и майтапи.  Grinning

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 20:16 от *Noel*

# 512

Здравейте и от мен Heart Eyes

Ето отговора на консултантите от Ла лече лига: "Ноел, доста от кърмените изцяло бебета усвояват изцяло кърмата и няма какво да изхвърлят, затова е нормално да не акат няколко дни. Ако коремчето е меко на пипане и детето изглежда добре, няма място за притеснение."
Дано успокоя и други мамита, чиито бебчета се изхождат веднъж на няколко дни.

Ние бяхме при Драганов днес? Други мамита има ли, които днес да са ходили при него?
Каза, че всичко е перфектно с бебка и т.н., а след това продължи с неговите лекции и майтапи.  Grinning

Понеже и аз преди време много се притеснявах защо ака на няколко дни веднъж доста съм се ровила по въпроса и се чудя как така е хем нормално да сеизхождат по1ти на всяко ядене , хем е нормално да не се изхождат с дни.... newsm78 можеби в усвояването е различното..... Crazy

Може ли някоя мама да ми каже - подала съм за еднократната помощ на 03.11 и още не съм я получила... има ли някои подал тогава и да я е получил? Hug

# 513
brasto, и аз тогава съм подала документи за еднократна помощ, но още не съм я получила и аз.

# 514
Благодаря ти НОЕЛ  Hug а дали ще я получим до коледа??? Embarassed

# 515
Brasto, и аз точно на 3.11. подадох, но не съм получила нищо още.Една изключително нелюбезна служителка в социални в Младост само троснато ми каза да дойда след 3.12 да си взема заповедтта и после се врътна и почна да говори по тел., та незнам за каква заповед става въпрос сигурно за получаване обратно на акта за раждане newsm78. Не съм ходила още , ще опитам в петък да ида до там.
И аз да питам нещо, от вчера Ивка много пръцка и явно болезнено защото преревава в този момент. Аз и давам Колииф и Ентерокинд, но се чудех някой дава ли Еспумизан и има ли отзиви ,че се чудя дали да пробвам него newsm78 ?

# 516
Noel, мислила ли си да даваш БиоГая на Евето?
Нарочно не пиша за еднократната помощ, че си я получих най-рано от всички. Струва ми се изключително глупаво да не я превеждат на съществуващата сметка на майката, а служебно да се открива нова сметка и да се издава нова карта!
Бърди и аз на годинка не съм имала зъбче, а Алтай е решил тук от около седмица-две яко да се лигави и днес на долния венец опипвам пъпчица и аз  Shocked Дали затова от вчера пак почна кърмаческата стачка? newsm78 Ужас.. Още като го положа в поза люлка за кърмене и почва едно изпъване, мрънкане, гърчене! Тази сутрин го кърмих легнал на леглото и леко позаспал и нямаше проблем. Днес съм го кърмила легнал в шезлонга, опитам ли се да го взема в скута си се гърчи. Как да го накарам да ми хареса скута пак? Confused

# 517
Струва ми се изключително глупаво да не я превеждат на съществуващата сметка на майката, а служебно да се открива нова сметка и да се издава нова карта!

И аз много се ядосах за това със сметките. Да не говорим, че никак не е редно да те задължават да си държиш парите в точно определена банка... Ама жените в социални дигат рамене и казват, че така им е наредено  Crossing Arms

# 518
На мен не са ми казвали ,че е проблем по моя сметка да бъдат преведени парите, във формуляра си попълних съществуващата ми сметка и не ми казаха нищо???

# 519
На мен не са ми казвали ,че е проблем по моя сметка да бъдат преведени парите, във формуляра си попълних съществуващата ми сметка и не ми казаха нищо.
  Peace И при мен беше така. Казаха ми да попълня по коя сметка искам да ми бъдат преведени парите и аз попълних. Казаха ми да ги чакам средата на декември.

# 520
мамаМа
не знам каква е тази заповед дето са ти казали..?, аз имам смътен спомен че ми казаха да отида за акта след 15 декември.... данеби дотогава да ги преведат newsm78

# 521
  • София
Аз подадох документи в края на октомври и преведоха помощта с детските края на ноември. Вчера ходих за акта дадоха ми заповедта 1 листче на което пише имената и на мен и на Ванката и колко са ми превели. А за сметката си попълних тази по която получавам детските.

# 522
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте и от мен в края на деня... Hug

Честит 8-ми декември на всички празнуващи!

Ние днес си направихме супер разходка, прибрахме се чак следобяд. Успях и работа да свърша между шляенето... Flutter

За помощта да кажа- днес бях в социалните да си взема обратно акта и жената ми каза, че са я превели, но тъй като са се объркали нещото със сметката, са ми я пратили като пощенски запис.  Crossing Arms Както и да е та, след няколко дни ще се боря с пенсионерите пред пощата  hahaha Иначе на мен датата ми беше от 10.11. и не са ми искали откриване на нова сметка специално за парите.  А относно тази заповед, за която говорите, я дават на гишето заедно с акта.  Peace

# 523
Хубава разходка направихме днес с варненските мами Laughing. Ето го и снимковия материал http://oktomvri2010.snimka.bg/maternity/bebeshka-varnenska-sresh … 0.554972.21692197

# 524
Даааа, срещичката беше страхотна, много съм доволна Simple Smile Хайде утре пак, по същото време.

ВАРНА, среща към 12:30 - 13:00 ч. на Пантеона Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт