Отговори
# 555
  • София
Честит имен ден на празнуващите днес.

Аз днес водих децата при педиатърката. Гоги още е леко жълт и му взеха кръв за изследване. Утре ще излезнат резултатите, та да видим...Още си е и хремав. Педиатърката каза, че имал гъбички в устата, но аз не виждам да има. Само езичето му е беличко, но той яде точно преди прегледа. Нали гъбичките са бели петънца в устата - като афти?

Аз нещо се разболявам - имам лека температура и ме втриса. За сега смуча инфлуцид - дано се оправя.

# 556
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Честит имен ден на всички Ани-та! Много щастие и късмет!   smile3525
Честити месечинки на имащите днес!   Party Time

За винцето и аз от време на време си позволявам по половин малка чашка или 1 пръст бейлис или чаша бира, на малчо хич не му се отразява, все си е същото врескало!  Grinning

Да се похваля, че и аз съм от бухащите като магаре, тамън се бях оправила и онзи ден през нощта изведнъж като ме заболя зверски гърло и една гадна кашлица, имах чувството, че ще ми раздере трахеята.  Sick Сега кашлям като дърт пушач и вадя едни отвратителни храчки. Ама на лекар не съм ходила и нищо не пия, дано да ми мине така.

И да продължа с хвалбите  Crazy - във вторник врескалцето ме постресна, в акото му имаше доста слуз и няколко нишки кръв, а самата слуз си беше кръвениста, та звънях на докторката да и кажа, тя ме успокои, че вероятно е от по-острите му колики, но все пак ако продължи да отидем да ни даде направление за гастроентеролог. Много го мъчат милото тия колики и нищо не помага, дано ги израсте скоро.

За ортопеда - аз си пресрочих направлението покрай тия болести. Едно, че съвсем изключих, второ покрай Георги и отита просто нямаше как да отида, дано ми издадат ново направление, или да ми продължат това.

Орхид, много се измъчи твоята бебка, дано по-бързо откриете вашето мляко!  Hug

Хайде стига толкова от мен за сега, че това писане с една ръка е много неудобно!

# 557
Честито на празнуващите днес месечинковци и именнички! Simple Smile

Иринополис, и моят е още жълт! Направо вече не знам, в понеделник ще правят изследвания, дано да минава тая жълтеница, че се притеснявам. Rolling Eyes То при нас има и друг проблем, има малчо херния, искат да я оперират и чакат да спаде билирубина. Затова и не пиша много, хич нямам настроение.  Confused

# 558
Лурдес, ти как разбра че малчо има херния? Или ти го каза педи? Някакви външни белези има ли това?

# 559
Честит имен ден на Зарат и всички именници! Да си носят името със здраве и дано им донесе много щастие!

Тъй, ние за 15 дни сме 400гр отгоре. Док каза, че било идеално. И аз съм доволна, не искам да ми е дундьо... Но вече не повръща, само по малко връща мляко. Кърмата ми се регулира явно, защото вече и не цедя Party , а пък беб не се дави Crazy .
Живто и здраве, на 23 ще ни слагат 2 ваксинки, като ви чета от сега се подготвям психически какво ме очаква.

Лурдес, добре дошла и от мен  bouquet . Много неприятно, че малчо е с херния... От какво я е получил? Не е много малък? Желая ви успех Hug

Не съм, мила, как ти стигат силите... Crazy Моя плаче 2 часа я има, я не и на моменти не издържам... omm

Нинче, дано не е млечица! Но аз си мисля, че ако е така щеше да е нервен, да плаче и да не иска да суче... или бъркам?

# 560
Ами четох, че се случва най-вече при момченцата, ниско долу вдясно има малка подутинка, но тя е над тестиса! Вижда се абсолютно с просто око, така че едва ли имате такова нещо kalinche. Той нямаше абсолютно нищо, но като стана на месец и се появи.  Rolling Eyes

Иначе и моя цока вече само от едната гърда, суче доста по-малко от преди като време. Явно си е регулирам кърмата вече. Simple Smile

# 561
  • Бургас / Св. Влас

И аз и Бейлис, моят нов най-добър приятел, се опознаваме в кухнята почти всяка вечер с една малка чашка Mr. Green

и аз и аз newsm03

# 562
  • Варна
Цитат
И аз и Бейлис, моят нов най-добър приятел, се опознаваме в кухнята почти всяка вечер с една малка чашка

moresmile 

# 563
  • София
Лурдес, дано да мине всичко леко  Praynig

Момичета, похвалете ми някоя активна гимнастика или въртележка за леглото, от които сте доволни... реших нещо такова да вземем, но не мога да избера каква точно... newsm78

И аз и Бейлис, моят нов най-добър приятел, се опознаваме в кухнята почти всяка вечер с една малка чашка Mr. Green
и аз и аз

а аз пък се чудя дали малко шампанско ще се отрази на бебчето newsm78 (взех си едно Мартини Асти от Метро миналия ден и само се облизвам покрай него, ама не смея да го пробвам, че и без това доста плачка през нощта Sunglasses)

# 564
  • София
Хей, нали не сте ме забравили  Wink
Утре сняг... зима - хем се радвам че на Коледа ще има сняг, хем си искам слънцето...
Евка се сдоби със запек  #Cussing out Първата клизма беше ок, но днешната нямаше успех  Sad Много съм изплашена - вече само с клизми ли ще ака  Sick

Марвина, и аз съм в чуденка за активната гимнастика. Мисля че няма голям смисъл, но не съм решила да купя или не.

Хейли, така е по-добре с кърмата, нали? Аз пък днес пробвах ново чайче за кърмачки  Simple Smile

Много се ядосвам - от много време чакам моите момчета да вземат една бележка от личния и да подам документи за детски, а те се правят на утрепани щото не им се чака пред кабинета. А не ми се води бебка там, при болните хора. Дали да не спретна едно скандалче се чудя...

# 565
  • София
Тази бележка се издава за 1мин, съмнявам се да им се наложи да чакат. Направо с един влизащ пациент да кажат че искат бележка за всички имунизации и като излиза човекът (най-късно) сигурно ще им я дадат готова! На нас сестрата ни я писа през прозореца, докато имаше хора вътре Crazy

# 566
  • София
Знам мила, май ще отида с бебка да си свърша работата сама  #2gunfire

# 567
  • София
Чашка винце след вечерното къпане и кърмене и аз пийвам с мъжа ми, хубав ритуал ни е Simple Smile Сладки алкохоли не обичам, по-скоро на уиски се облизвам откакто съм забременяла  Laughing ама ще си почакам още малко за него.

Марвина, ние наследихме от приятелка активна гимнастика и шезлонг с играчки, а въртележка за леглото ни подариха - на всичко много се радва Мая, няма да сбъркаш каквото и да избереш. Активната ни например е в един убит кафяв цвят, нищо шаренко няма, ама въпреки това й се радва. Тук съм сложила малко снимки, може да разгледаш: http://birdys.snimka.bg/family/december-2010.554916.all

Арим, аз с баткото нито шезлонг имах, нито активна гимнастика, нито нищо. Сега обаче виждам какво облекчение е - слагам я в активната и минавам пода с парцал Simple Smile Шезлонга ми стои в кухнята и каквото и да имам да готвя, слагам маса, пера, гладя ... все си стои тя там и си се забавлява с играчките. А тепърва има да будуват по повече време и ако искаме да свършим нещо, тия щуротийки са си в плюс.

Ние днес с Мая с кола и после кенгру започнахме коледния шопинг  Mr. Green Първо минахме през Хипо за детските подаръци, после през Техномаркет за бабешките и накрая в Джъмбо за чорапчета и украси. Ама в Джъмбо вече малко нанагорно й дойде и почна да реве, та наполовина го разгледах Simple Smile Последвах съвета за столчето за кола в количката в Джъмбо, наистина беше много удобноо да не нося бебе отпред, както в другите магазини  Peace
Сега трябва да отараша и някоя книжарница, някакви съвети за бебе-френдли книжарници?  Laughing

# 568
Ето ме пак. Май ще отърва антибиотика. Днес се чувствам доста по-добре. Носа ми не тече и почти не кашлям. Дано през нощта не почна отново.

В тази връзка, Не съм не оставяй нещата така. Смучи хомеожен и пий някакъв сироп за кашлица хомеопатичен - Проспан или Стодал.
Аз пих Тайлол хот и май от него съм по-добре.
Бебка все така хърка, има сополи, но поне не кашля.
Arim, в какъв смисъл "с клизма"?
irinopolis, вие как лекувате хремата на бебо?
Лурдес, дано мине леко!  Praynig

Аз ходих и на гинеколог. Направи ми преглед с ултразвук, взе ми цитонамазка и ми направи колпоскопия. Всичко е наред на пръв поглед. Доки остана доволна. В понеделник ще излезе резултата от цитонамазката.

Ние имаме и шезлонг и активна гимнастика и ни вършат страхотна работа.

# 569
  • София
Нинче, дано не е млечица! Но аз си мисля, че ако е така щеше да е нервен, да плаче и да не иска да суче... или бъркам?

Aми като го сложа на гърдата първо я пооблизва и тогава почва да суче. И се чува един цокащ звук, докато яде, но според мен е заради стичащте се в гърлото сополи. А и никакви афтри не виждам в устата.

Аз днес питах педиатърката от кога може да го слагам в кенгуру -- каза след 3 - тия месец.

Мирче - какво чакаш? Изпусни парата - хем на теб ще ти олекне, хем мъжете ти ще свършат полезна работа.  Laughing

irinopolis, вие как лекувате хремата на бебо?

Пръскам Стеримар в носа, и дърпам сополките с едно като свирка накрая - т.е. аз съм прахосмукачката. Но то не излизат кой - знае колко вече. Преди 2 дни беше повече. Чудя се дали може да им се разтваря нещо хомеопатично за хремата, като Коризалия например? На Рая при хрема и давам едни боаронски топченца, но те са различни, в зависимост дали хремата е водниста, зелена, с температура и т.н....А тази на Гого не съм сигурна каква е...

Общи условия

Активация на акаунт