83rd Academy Awards OSCAR'2010 - началото на пътя

• 22 315
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Ола, тук съм и съм в супер гаднярско настроение (гледах НФЛ досега), обещавам да съм много злобна и критична  Mr. Green

Як майтап с "Секс енд дъ сити" и дЕдо Хю. хахаххахахаххахаха

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 03:19 от stella_ars

# 76
  • Далече
Преполагам една от причините да номинират Х. Бери е дивърсити, трябвало им е някой с различен от бял цвят Sad.

Много са наблъскани в тая зала.

# 77
О, гаранция.
 Не съм гледала The Fighter.. трябва да наваксам до Оскар време.. заслужено е, предполагам. Той е добър актьор.
 К.Бейл взе за поддържаща.
Брит найт до тук. Grinning

# 78
Кейти Сегал е култова! Най-любимата ми хаусуайф  Laughing

С какво е облечена Дж. Мур?! Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 03:18 от stella_ars

# 79
  • Далече
 К.Бейл e добър актьор , а The Fighter набира много популярност напоследък.

Аз тая година съм назад с телевизията и наградите за телевизия са ми малко мътни.

За Carlos само хубави неща чувам, май ще трябва да взема да го гледам.

Оранжево- червеното явно е на мода тая година...

# 80
Както и розовото.
 Оооох, "Б. Уилис- бащата на А. Къчър"  Joy
Аз си заплюх The pillars of the earth.
  В началото казваха за роклите, Стела, не помня...
Гейчето от Glee е добро, да.

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 04:12 от ТинаХрис

# 81
Boardwalk Empire се спряга за доста добър сериал.
  Не съм гледала нищо, така е гадно... къде по-добре е, когато си в час със споменатите неща...
Дадоха на А.Бенинг, дано дадат Оскар на Натали.

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 04:07 от ТинаХрис

# 82
  • Далече
Те и на Натали може би ще дадат Глобус, тя е в категорията драма.

You Don't Know Jack съм го гледала и много ми хареса Ал Пачино.

Тилда как е облечена само ...

# 83
Тилда е винаги много ексцентрична... като извънземна е. Роклята е като завеса.  Laughing И очите ѝ, сякаш няма ирис, една огромна, черна зеница.. като the black hole... имаш чувството, че ще те погълне, ако я гледаш в очите повече от 3 секунди...

# 84
  • Далече
За обобщение очаквани победи за "Социалната Мрежа", Натали и Колин Фърт. Две награди за актьори от  “The Fighter” и нищо за Inception. Общо взето предсказуеми наградени Mr. Green.

Ricky Gervais май не всички в Холивуд му разбраха хумора, но мен ме  довърши накрая с  “Thank you God for making me an atheist.”  Simple SmileSimple Smile

# 85
  • София
да, ако бях правила прогнози, почти нищо нямаше да позная, тъй че не са за мен тея работи Simple Smile

жалко за Inception, дали има значение, когато един филм излиза в началото на годината и интереса стихва?

някой от вас гледал ли е “The Fighter”?

сериали (с изкл. на 2) не следя, но загледах списъка и ще си пусна някои заглавия от тях да видя дали ще ме грабнат. мисля да започна с Modern Family. Glee май ще ми дойде малко тийн.
дърпам и мини сериала Temple Grandin - хич не я харесвам Клеър Дейнс, ама суперлативите за ролята й изобилстват.

# 86
“The Fighter” -  пробвам го вече два пъти - единият път гледах пет минути , снощи - 30  Mr. Green ,
няма да се отказвам - дано довечера го догледам ,
 филм за боксьори , сигурно ще има някоя драма по-нататък ,  на мен като че ли ми е писнало от борци , щангисти , боксьори и прочее от сорта , преди бях фен на тия боксьорски филми - Разяреният бик , Роки , но сега ми е трудно да ги гледам ,
Крисчън Бейл - всеотдаен на ролята си , както винаги .

''Winter's bone'' - филм за white trash , зарязах го след 15 минути , по-нататък ще се пробвам пак ...

# 87
  • In The Middle Of Nowhere
да, ако бях правила прогнози, почти нищо нямаше да позная, тъй че не са за мен тея работи Simple Smile

жалко за Inception, дали има значение, когато един филм излиза в началото на годината и интереса стихва?

някой от вас гледал ли е “The Fighter”?

сериали (с изкл. на 2) не следя, но загледах списъка и ще си пусна някои заглавия от тях да видя дали ще ме грабнат. мисля да започна с Modern Family. Glee май ще ми дойде малко тийн.
дърпам и мини сериала Temple Grandin - хич не я харесвам Клеър Дейнс, ама суперлативите за ролята й изобилстват.

Съдейки по миналогодишния фаворит на Оскарите " Войната е опиат" явно не, а и не би трябвало по принцип  Rolling Eyes

# 88
... но мен ме  довърши накрая с  “Thank you God for making me an atheist.”  Simple SmileSimple Smile

Joy пет минути съм цвилила...
".. категорията за чуждоезичен филм. Категория, за която на никой американец не му пука.."  Laughing Laughing
 Много свеж.

Поограбиха Inception, да. Според мен е с доста успешен и необичаен сценарии, ноо...
Критиците и изобщо академии разни, си набелязват един филм, и го затрупват с награди. Пресен пример от миналата година.
  Aurora, Modern Family е много свеж. Аз го следя. Кратички са епизодите, ако го има из торентите, гледай.

Temple Grandin не е сериал. Филм е. Но бе излъчен само по ТВ. Или аз, поне, гледах филм. Много е хубав.

Glee го погледах малко, за да видя за какво е тази масова истерия. ОК е. Доста е тийн, да. От тези сериали ми е, за фон.

# 89
  • София
Тина, дръпнах първия сезон на Modern Family, понякога преди заспиване точно нещо кратко и разтоварващо ми се гледа.

споделете тук, ако следите някой от другите номинирани сериали и го препоръчвате  bouquet

и ако намирате The Fighter по торентите?
(малко се извинявам за спама, ама по-добре, отколкотопак да отиде на н-та страница хубавата тема Wink)

Общи условия

Активация на акаунт