83rd Academy Awards OSCAR'2010 - началото на пътя

• 22 238
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • в морето до колене
Мда, скандалчета, скандалчета  Rolling Eyes

Единият от продуцентите на церемонията догодина Брет Ратнър сериозно се е изложил в последните си интервюта, което доведе до оставката му като продуцент на Оскарите...
Смяната на продуцента веднага повлече след себе си смяна на водещия.

Не смея да кажа "да ни е честит Били Кристъл за 9-ти път", че знам ли...  Mr. Green
до февруари може още два-три пъти да го сменят  hahaha  hahaha

# 661
  • в морето до колене
Въпреки, че в последно време си пиша сама в темата, днес реших да я "повдигна", за да отбележа, че стана една година, откакто я създадох.
Не знам доколко е била интересна и полезна за вас, но аз се забавлявам да я списвам.  Simple Smile
Предполагам, че за новия Оскаров сезон вече ще открием нова, защото на тази и' остават около 5 страници...

Надявам се в чест на "рождения ден" довечера да намеря време за последните два списъка за ноември и декември. Все още излизат и предстои да излязат някои от заглавията, които цяла година стоят в челните места на прогнозите.
И после вече да хвърлим поглед на първите номинации и награди. Сезонът започна. Отвсякъде "потича" информация.

В темата за сериалите гледам изказвания, че 2011 е слаба година за киното.
Ще ми бъде интересно да споделите мнения, наистина ли няма да остане нито един "запомнящ" се филм  Wink, който да дефинира годината като се обърнем назад след време.

# 662
  • София
С интерес чета тази тема, въпреки, че не съм писала до сега в нея.  Peace
Чакам с нетърпение номинациите, наградите, еуфорията, блясъка, шума, роклите по червения килим. Laughing
Не мисля, че за киното има слаби години по принцип. Филми се правят непрекъснато, има за всеки вкус, във всеки жанр. Аз гледах различни филми тази година и имаше такива, които много ми харесаха. Peace

# 663
  • София
Миачик, и на мен ми е интересно. В списъка ми за гледане има много филми, които чакам по торентите просто защото няма да мога да стигна до киното.

# 664
  • в сърцето на един мъж...
Миачик, честит рожден ден  bouquet
Не знам, аз тази година за себе си поне, не мога да открия още филма, за който да кажа - "уаууу" Shocked Има застой ли, няма теми ли, какво, нямам идея, но тази година поне не виждам нищо, което да е оскарово...

# 665
Честит рд на темата. Идеално, тъкмо като попълниш за ноември и декември ще стане време за нова тема. Определено ще трябва нова. Не знам за другите, но аз имам лошия навик да чатя здраво тук по време на самите награди.  Laughing Laughing

Аз си имам филм и това е Полунощ в Париж. Изскочи ми първо като прочетох
Цитат
наистина ли няма да остане нито един "запомнящ" се филм
. Чак да дефинира годината- не знам. За мен, лично, си е чудесен филм откъдето и да го погледна, и това ми стига.

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 14:00 от ТинаХрис

# 666
  • в сърцето на един мъж...
Е, има си хас филм на Уди да не ти е запомнящ се и достоен Wink

# 667
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Честита годишнина Hug.
Моят фаворит засега са The Ledge, Drive, The Lincoln Lawyer, което прави годината постничка Rolling Eyes. Но така или иначе оскаровите претенденти предстоят, а не съм видяла почти нищо от фестивалните филми.

# 668
  • София
Адвокатът с линкълна не е толкова силен... иначе - ок, не е лош.

# 669
Не е, ама посочи нещо по-силно, аз поне не се сещам Embarassed

# 670
  • София
Драйв със сигурност.
Надявам се и на Джей Едгар.
А сега в съседната тема Сарк ме подсети и за новия филм с Гослинг и Клуни, чието име не се сещам в момента.

# 671
  • в морето до колене
Момичета, за жалост на "Джей Едгар" май не трябва да се възлагат особени надежди  Confused
Дори за "Желязната лейди" се чуват по-добри неща, отколкото за него...

Но през ноември и декември има няколко обещаващи заглавия още. След няколко часа ще съм готова със списъците и инфото, което съм понатрупала до момента. Но така или иначе ще минат поне два месеца, докато наберем лични впечатления.

# 672
Е, нали говорим само за тези, които сме гледали. Аз си казвам трите, които са ми харесали.

# 673
Момичета, за жалост на "Джей Едгар" май не трябва да се възлагат особени надежди  Confused
Дори за "Желязната лейди" се чуват по-добри неща, отколкото за него...

Но през ноември и декември има няколко обещаващи заглавия още. След няколко часа ще съм готова със списъците и инфото, което съм понатрупала до момента. Но така или иначе ще минат поне два месеца, докато наберем лични впечатления.

Не, няма да понеса, ако и тази година Лео се размине с ОСКАР-а ooooh! Защо "не се възлагат големи надежди"? Не го ли харесват критиците? Аз нищо не съм чела, защото нямам време Embarassed

Честита годишнина на темата newsm59 С благодарности  bouquet, mia4ik, че я списваш, на мен винаги ми е била много интересна Peace

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 20:45 от kiora

# 674
  • София
киора, отдавна не сме си засичали аватарите  Laughing

Аз не възлагам надежди Джей Едгар да вземе Оскар, а просто да го запомня, както Речта на краля.
И на мен ми е интересно защо за него не се говори добре?

Общи условия

Активация на акаунт