На пазар в Лозенград и Одрин - 4

• 215 140
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
  • Ямбол
adoration_, сутрин към 8 съм заварвала май да се сменят.

# 196
а някой да е пазарувал от аптека там?

# 197
а някой да е пазарувал от аптека там?
И от Одрин и от Истанбул съм купувала лекарства,какво по точно те интересува.

# 198
И от Одрин и от Истанбул съм купувала лекарства,какво по точно те интересува.
нещо ефикасно за ставни проблеми, нямам конкретен медикамент впредвид

# 199
По принцип съм купувала фервекс,тайлол хот и разни дребни без рецепти,отделно инжекции и гел прогестерон и двата пъти без рецепти само на едно листче написани,но за всеки случай взехме фактура да не ни направят проблем на митницата,но нямахме такъв,и други лекарства с рецепта сме купували без проблем,но трябва да знаеш какво точно искаш.Ето ти един сайт,може да ти свърши работа:
http://www.ilacabak.com/indexen.php

# 200
  • Пловдив
Аз на 14-ти бях в Одрин.Супер време случих-борсата обиколихме така ягоди за 3.50 намерих,но бяха само 1 касетка.1 има дето спират автобусите той на 4 ги даваше.Омекотители взехме,Персил 6кг-12лв.Наистина искаха предимно в лева.В кипа нищо интересно не видях,Малко разходка по центъра и в джамията и обратно към Хасково.Хасково-Одрин към 98км го засякох.На митнитецата беше кошмара-2 часа на бг митница в 15:00 часа на тоя плац-кошмар.1 митничар проверяваше обстойно всички коли,по-едно време дойде 1 шишко дето обърка още повече реда като вкарваше някви румънци преди нас.Накрая митничаря спря работа и всеки се разсвири,като на протест.Дойде пак шишкото и все да праска яко печати Simple Smile Много коли ги бяха пратили на канала интересно иии така до 17:00 киснахме на митницата някъде-5кинта ме одрусаха за няква дезинфекция,която не я разбрах кога е била Simple Smile и в 6 каталясал в Хасково.Абе готино си изкарахме,само да не ме беше кисненето на тъпата митница.С турците даже не говорих-само клатят глави и кимват-същата работа и от моя страна,като шофьор Simple Smile
Ааа да домати по левче или 1.10лири краставиците по 0.70. Предвид че тука доматите са над 2лв. какво да говорим.На паркинга в Кипа не ми зеха кинти-спрях в подземния.Беше фрашкано с пловдивчани в магазина.

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 22:05 от myzrael

# 201
абе хора къде се намира тая борса моля обяснете ми точно

# 202
ходих на 15 май но не можах да намеря борсата. ягоди купих на 3 лв.кг.по тия тяхните магазини всичко беше много скъпо;а дюнерите им са пълна отврат

# 203
  • Пловдив
дюнерите наистина са отврат.Аз лично за борсата извадих късмет като се забих зад едно малко автобусче с пловдивска регистрация.Значи на влизане в Одрин точно след моста веднага в дясно по 1 супер разбит път,покрай реката.После преди да минеш под 1 кво да го нарека бе то е като стена с дупка само за 1 кола,преди него в ляво.Все едно си в циганската маала Simple Smile става после пак имаше накрая на улицата май дясно и така стигаш до едно кръгово като,че ли?Не помня вече-добре че бяха хората за пазар с автобуса.Бе перкаш само през махалата направо без да влизаш в забранените им улици и си на борсата Simple Smile Следваш пътя и си там на никое кръстовище не се отклоняваш.Пък и питай мангалите прахове,домати Simple Smile тем подобно все ще поназнайват бг.Обаче не казвай пазар-щото го възприемат за гръцката им граница-PazarKule го водят май.

# 204
На мен пък дюнерите много ми харесаха eat

Мими26, Благодаря!   bouquet
Определено ще си напиша какво искам на листче преди да ходя.

# 205
някой би ли ми споделил някоя автобусна линия до одрин от пловдив
до колкото разбрах големия пазар е в петък и си заслужава тогава да се пътува. Simple Smile

# 206
Дороти, виж тази оферта

http://komforts.com/trip_119.html

Не съм чула някоя туристическа агенция да прави екскурзиите в петък

# 207
  • Пловдив
някой би ли ми споделил някоя автобусна линия до одрин от пловдив
до колкото разбрах големия пазар е в петък и си заслужава тогава да се пътува. Simple Smile
Според мен пазарът изобщо не си заслужава... но това си е лично мнение. Wink

# 208
благодаря ви много  Simple Smileще пиша отзиви когато се върна  Simple Smile

# 209
Момичета, някой не беше ли публикувал и карта на Одрин с обозначени магазини, пазари, скрадовете и т.н.? или се бъркам? в първия пост намирам само картата на Лозенград

Общи условия

Активация на акаунт