На пазар в Лозенград и Одрин - 4

• 215 092
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Май много замря темата,никой скоро не е ходил натам...

# 181
  • Пловдив
Ами ние сме ходили до там и ако не се лъжа беше 180 км и то до кипа-та.Така че инфо-то ,което си намерила е съвсем точно.
п.п Ние сме от Пловдив

Благодаря! Simple Smile
Накъде из форума четох, че при пътуване до Турция с автомобил, собственост на друго лице, пълномощното може да е и на английски. Преди малко звъннах в Консулството и ми обясниха, че пълномощното трябва да е преведено на турски и заверено при тях.

П.П. Дано не повтарям дадена вече информация. Simple Smile

# 182
Погледни от предната седмица след петък колко мнения са изписани - през седмицата почти никой не ходи затова няма мнения. Днес сигурно има доста хора на пазар:) Ти каква точно информация търсиш?

# 183
Пълномощното за автомобил го направихме при нотариус и го преведохме на турски във лицензирана фирма за преводи.Никъде не сме заверявали нищо.

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 16:55 от Мими26

# 184

Погледни от предната седмица след петък колко мнения са изписани - през седмицата почти никой не ходи затова няма мнения. Днес сигурно има доста хора на пазар:) Ти каква точно информация търсиш?

Не търся нищо конкретно, но ми се искаше да има повече истории.Днес получих каталога на Килер,има нови промоции, но не съм сигурна дали скоро ще отида...

# 185
  • Пловдив
Пълномощното за автомобил го направихме при нотариус и го преведохме на турски във лицензирана фирма за преводи.Никъде не сме заверявали нищо.

Да не би от фирмата да са го направили? Обикновено предлагат и тази услуга.
П.П. Просто се интересувам.

# 186

Да не би от фирмата да са го направили? Обикновено предлагат и тази услуга.
П.П. Просто се интересувам.
Мисля,че не,не съм погледнала печатите,но малко ме съмнява да е заверено в консулството,пък и фирмата надали ще изпраща документи по куриер до консулството,аз не съм в София,пък и ставаше въпрос за часове,тъй като го изкарахме в последния момент.

# 187
  • Пловдив
Ясно! Simple Smile

# 188
Аз миналата седмица правих пълномощно.
Занесох пълномощното на преводачката, а тя ми каза да мина няколко часа по-късно.
Беше преведено от нея и заверено в Турското консулство /има печат с упомената взета такса за заверката/
Не знам колко е задължително Rolling Eyes , но тя беше свършила тази работа 

# 189
  • Пловдив
Очертава се пътуване до Одрин в петък:)
Тъй като не си спомням да съм чела (но може и да греша), има ли някъде из Одрин LC Wikiki, Blue Petrol, Cons Jeans или Lotus Jeans?
Съжалявам, ако се повтарям:)

Редакция: Сега като чета внимателно... явно има Уайкики.

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 23:11 от adoration_

# 190
  • Там, където ме обичат
Очертава се пътуване до Одрин в петък:)
Тъй като не си спомням да съм чела (но може и да греша), има ли някъде из Одрин LC Wikiki, Blue Petrol, Cons Jeans или Lotus Jeans?
Съжалявам, ако се повтарям:)

Редакция: Сега като чета внимателно... явно има Уайкики.
Уайкики има в Кипа.

# 191
  • Пловдив
Уайкики има и на центъра, до шадравана с мъжа и жената (голямо обяснение дадох). Ако тръгнете на разходка из центъра, ще го забележите - доста голям е магазина.

# 192
  • Пловдив
Благодаря! Simple Smile
А как процедирате с хапването през деня? Да ми препоръчате конкретно място за хранене?Simple Smile

# 193
  • Ямбол
adoration_,имат дюнери на всяка крачка,както и хубави и евтини хлебопекарни с топъл и пресен хляб.
Вземете си само шарена сол,мерудийка   Laughing

# 194
  • Пловдив
adoration_,имат дюнери на всяка крачка,както и хубави и евтини хлебопекарни с топъл и пресен хляб.
Вземете си само шарена сол,мерудийка   Laughing
Аз сериозно питах, но няма значение... Rolling Eyes По-скоро ме интересуваше нещо като ресторант, дюнерите не са ми по вкуса.
Някаква представа кога правят смените на ГКПП Капитан Андреево?
Че имам лоши спомени от дълго чакане на ГКПП Малко Търново.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт