На пазар в Лозенград и Одрин - 4

• 215 967
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
  • на странно място ......
Основно са на първата редица, има една сергия към края на редицата там най-добре изглеждат и са най-скъпи, иначе има екземпляри из целия пазар!!

# 241
Ох много ми се ходи и на мен до Одрин, а покрай Лозенград съм минавала само и сме спирали за барклавички - ох какви баклавички. Дайте линк за екскурзия от Варна до Одрин или Лозенград

# 242
Основно са на първата редица, има една сергия към края на редицата там най-добре изглеждат и са най-скъпи, иначе има екземпляри из целия пазар!!
Този сергия явно ми гтрябва ,мерси много. Hug

# 243
Някой може ли да ми каже ДЖИПИЕС КООРДИНАТИТЕ на складовете за перилни препарати в Одрин
Предварително благодаря.

# 244
Предстои ни пътуване до Турция,някой може ли да ме упъти в Бургас от къде да купим турски лири?
Разбрах че в банките май няма,а от обменните бюра ме притеснява да не ни изментят нещо.

# 245
  • Burgas, Bulgaria
Миналия месец си купих от ОББ -на ул.Фердинандова(срещу Водната палата) ,на първия етаж -от касите,курса даже е по-изгоден отколкото в чейнж бюро(няколко стотинки,но все пак).

# 246
Миналия месец си купих от ОББ -на ул.Фердинандова(срещу Водната палата) ,на първия етаж -от касите,курса даже е по-изгоден отколкото в чейнж бюро(няколко стотинки,но все пак).
Благодаря,точно там намерихме и курса наистина е по-нисък. Peace

# 247
Здравейте, момичета, някой знае ли къде са магазините за плочки, санитария и т.п. Мерси

# 248
Знаете ли дали в Лозенград има магазин за качествени килими и как са цените?

# 249
Здравейте!Някой може ли да ми покаже на Google maps точно каде се намират складовете за прахове в Одрин.Като се идва от Лозенград в началото на булевар Ататюрк ли са ? След колелото в ляво ли.Поне така го виждам на картата .http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=D535%2F … &t=h&z=17 Тук където е обозначено със ( I ) предполагам. Благодаря!

# 250
  • Димитровград
По-скоро около F.

# 251
ЗДравейте,
малко тъп въпрос , но ако има  някой по-запознат да каже-
смених си личната карта преди месец заради нова фамилия, но
не съм сменила паспорта. Ще ми направят ли проблем на Турската
граница?

# 252
  • Пловдив
ЗДравейте,
граница?
Никой няма да ви гледа личната карта. Не се безпокойте.

# 253
ЗДравейте,
граница?
Никой няма да ви гледа личната карта. Не се безпокойте.

Благодаря за отговора ви

# 254
Ох много ми се ходи и на мен до Одрин, а покрай Лозенград съм минавала само и сме спирали за барклавички - ох какви баклавички. Дайте линк за екскурзия от Варна до Одрин или Лозенград

http://evelinr.com/ekskurziq/%E5%E4%ED%EE%E4%ED%E5%E2%ED%E0-%E5% … 1%F3%F0%E3%E0%F1/

аз с тях съм ходила няколко пъти  Wink

Общи условия

Активация на акаунт