На пазар в Лозенград и Одрин - 4

• 215 996
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
някой може ли да ми каже има ли в Турция някъде МЕТАН СТАНЦИИ и евентуално тяхното местоположение

# 256
  • Пловдив
някой може ли да ми каже има ли в Турция някъде МЕТАН СТАНЦИИ и евентуално тяхното местоположение

Не знам къде са им метанстанциите-в Одрин май има до борсата,ама не съм сигурен дали е такова.На път към Кипа също има на няколко места,ама като не им разбираш езика.Иначе силно не препоръчвам зареждане в Турция-просто цените са майка си и баща си на бензин и газ до колкото съм гледал.То още малко и тук ще ги стигнем де,както сме се запътили.

# 257
  • на морския бряг
По напред имаше питане за магазините в Одрин дали работят в неделя , трябват ми скорошни отзви за това дали някой е пазарувал в неделния ден.

# 258
Всички магазини работят в неделя.Не се притеснявайте а смело пътувайте. И един съвет: купете си от България евро и пазарувайте там с евро , тъй като курса на еврото спрямо лирата е много висок и печелите от това.

# 259
Във всички големи магазини може да плащате в евро, а в малките дюкянчета ще трябва да си смените евро за лира, та дори някъде може и в лева да платите.

# 260
  • на морския бряг
Всички магазини работят в неделя.Не се притеснявайте а смело пътувайте. И един съвет: купете си от България евро и пазарувайте там с евро , тъй като курса на еврото спрямо лирата е много висок и печелите от това.

Благодаря  Hug

# 261
Здравейте,и аз да попитам има ли хубави намаления по магазините в Одрин и чака ли се много по митницата в неделя? Laughing

# 262
  • Пловдив
Сега сигурно се чака повечко, заради прибиращите се гастарбайтери, но нека някой ходил скоро да каже от опит. Искам да питам: някой пътувал ли е с паспорт , изтичащ месец след пътуването? Дали ще ми направят проблем за еднодневно ходене до Одрин?

# 263
Милена мисля, че не е проблем, че ти изтича до месец паспорта.
Само те предупреждават, че изтича ....

# 264
Някой да знае какъв е курса на лирата в момента. Гледах по ТВ Европа го даваха 70 и няколко стотинки.

# 265
Преди 5 дни видях, че беше 77 стотинки. А преди 3 седмици купих за 84 стотинки.
   Нещо главоломно пада лирата  newsm78

Останали са ми 55 лири и не ми се иска да ги обменям, защото ще загубя. Ако някой от Пловдив ходи и може да ми купи за тях прахове за пране, много моля да ми пише на лични  Simple Smile

# 266
  • Пловдив
Благодаря, _hugh_. И аз така си мисля. А лирата днес по курс на БНБ е 0.76лв. Ще има разлика в обменния курс, но няма да е много голяма.

# 267
Пътувахме миналата седмица до Текирдаг,и питахме за метан станция защото бяхме с такава кола.Казаха че само в Истанбул има.А за лирата и аз вчера я взех от ОВВ 0.76.86лв за лира.
Не можахме да се ориентираме за мола в Текирдаг някой ако може да ми помогне защото на 07.09 ще пътуваме.Благодаря предварително!
А за чакането за първи път като се прибирахме чакахме2ч на Турската граница...имаше доста народ в неделя към 20ч.

# 268
Мери на картата МОЛа съм го обозначива в червено, надявам се да ти е в полза. http://www.prikachi.com/images.php?images/381/3738381s.jpg

# 269
Предстои ми ходене до Одрин следващата седмица. Някой може ли да ми препоръча приличен хотел за една нощувка, ще сме с дете на 3 годинки. Признавам си, че не съм изчела цялата тема и се извинявам ако е вече коментирано, но търсачката нищо не откри.
В чудене съм още и дали да минем през Лесово или Малко Търново, вие как мислите? На нас и двете места са ни еднакво близки. Повече ме притеснява това, че имаме пълномощно за колата само на английски, а понякога без да е на турски не пускат.
Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт