На пазар в Лозенград и Одрин - 4

• 216 003
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
  • у нас
В Одрин има ли магазин на Waikiki?

Има. Колекцията там беше на намеление, а тук в Бургас още не бяха я докарали.  Peace

# 286
Има и в Кипа,има  и в центъра.

# 287
  • Бургас

Има. Колекцията там беше на намеление, а тук в Бургас още не бяха я докарали.  Peace

Ами нормано, нали я шият там все пак Simple Smile

# 288
Ne tam,a v Kitai Simple Smile

# 289
  • Не от София.
Вчера бях до Одрин-страхотни намаления има в Уайкики.Доволна се прибрах,де  Grinning

# 290
  • Ямбол
solei,сподели какво си взела и цени ако може.

# 291
  • Не от София.
solei,сподели какво си взела и цени ако може.
Веднага!За сина-два чифта дънки,поло без ръкави и риза.За мъжа-блуза с дълъг ръкав.Всичко това за 50 евро или 120 лири.Обаче в Уайкики в Кипа все още не предлагат есенно-зимни дрехи,да не кажа,че хич ги няма.Срещу Кипа някъде има нещо като малко "градче" /забравих му името/ Crazy с доста магазини,та и там има Уайкики с повече стока.И другите магазини там предлагаха доста намаления.Жалкото беше,че нямах възможност да ги разгледам подробно,минахме набързо и само Кипата ми остана  Rolling Eyes
Другия път повече,надявам се. Whistling

# 292
Асамарис,похвали се за петъчния пазар,имаше ли нещо хубаво и какво си пазарихте,цените как са и на праховете,омекотителите? Praynig

# 293
  • Тополовград
Може ли да ми кажете как да намеря  българската църква в Одрин.

# 294
Може ли да ми кажете как да намеря  българската църква в Одрин.
http://wikimapia.org/6907336/bg/Св-Георги-Българската-църква-в-Одрин

http://bg.wikipedia.org/wiki/Св._св._Константин_и_Елена_(Одрин)

# 295
Асамарис,похвали се за петъчния пазар,имаше ли нещо хубаво и какво си пазарихте,цените как са и на праховете,омекотителите? Praynig
Ние минахме през Одрин на път за Истанбул и лекинко бързахме. За жегата няма да отворя дума.
Аз принципно /не се смейте/ отидох там за гащи. Черни и дълбоки, от чист памук. Те такова животно в България няма и като попитам по магазините, ме гледат като извънземно. Още се купих една олекотена завивка /представа нямате как топлят/ и една прозрачна кофа.

В Уайкики в Истанбул, в Джавахира нямаше намаление и нищо не ми хареса. Пряко сили похарчих някоя и друга лира.
Има, няма година от предишното ми ходене в Турция, но сега ми се струва, че доста неща са поскъпнали. Цените на градския транспорт са шокиращи за нас.
Ще пусна някоя и друга снимка от пазара.

МАЛКО СНИМКИ, НО ОТ СЪРЦЕ

Последна редакция: вт, 06 сеп 2011, 21:15 от ASSAMARIS

# 296
  • Пловдив
А някой купувал ли е скоро кожени якета от там. За мъжко става въпрос и да е със сваляща се подплата. Ако може да ме ориентирате за магазин и цени, ще бъда благодарна. Дали си заслужава или да го купя от тук?

# 297
Assamaris това снимки от пазара в одрин ли е.

# 298
  • Пловдив
А някой купувал ли е скоро кожени якета от там. За мъжко става въпрос и да е със сваляща се подплата. Ако може да ме ориентирате за магазин и цени, ще бъда благодарна. Дали си заслужава или да го купя от тук?
С риск да стана досадна, но да си повторя въпроса Simple Smile Никой ли не може да ме упъти към такива магазини? Благодаря предварително!   bouquet

# 299
 Hug Момичета, моля помогнете с мнения. Ще пътувам на 15-ти от Варна за Истанбул. На връщане с престой в Лозенград.  Thinking Не съм от ориентираните в обстановката,моля помогнете- места за пазаруване,промоции.
Благодаря Ви много

Общи условия

Активация на акаунт