На пазар в Лозенград и Одрин - 4

• 215 084
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • столицата
Здравейте! И аз да се включа с малко въпроси. Как е паркирането в Одрин през почивните дни? Ако колата не е на мое име -семейна е , но на името на мъжа ми, който няма да е с нас ще имаме ли проблем?
Има ли  специални ограничения при излизане с покупки освен количеството, разбира се?

# 631
  • Plovdiv
galimar проблем с паркирането около магазините няма да имате,всички си имат паркинг.Около джамията я оставяте на платения 2 лири на час и забравяте за колата.На границата щом мъжо го няма с вас задължително пълномощно на ваше име.

# 632
Има още един паркинг зад джамията - 10 лири за цял ден.

# 633
И аз съм използвала паркинга под джамията - 2 лири за час.
5 часа са достатъчни да разгледате много неща - пак излиза 10 лири.

# 634
Да се включа с актуална информация от днес за паркингите. Спряхме на този пред джамията и установихме, че вече е 4 лири за час, за 2 часа - 5 лири и т.н. Явно да вдигнали цените. Баклава купихме за 7 лири от складовете  Peace.

# 635
  • Plovdiv
Понеже ми се налага да ходя до Одрин за втори път искам да Ви попитам нещо което при първия път не можах да открия.При разглеждане на картата също не намерих отговор на въпроса къде се намират складовете в Одрин?

# 636
Радостна новина -

# 637
ASSAMARIS, ние си имаме Уайкики от 2 години близо, но за справка- цените в Бг са мааалко по-високи от турските , колекцията пристига по-късно и намаленията са по-късно ,отколкото в Турция.
А качеството- е ,отдавна не е ,каквото беше!

# 638
ASSAMARIS, ние си имаме Уайкики от 2 години близо, но за справка- цените в Бг са мааалко по-високи от турските , колекцията пристига по-късно и намаленията са по-късно ,отколкото в Турция.
А качеството- е ,отдавна не е ,каквото беше!
Е, нищо, поне ще имаме повод да ходим до Турция! Hug

# 639
В Лозенград кога е по-големия пазар - в сряда или събота?

Една моя близка ми поръча да съм й купела ренде за зеле, някакви много хубави и удобни били, обаче въобще не можа да ми обясни къде ги има, как изглеждат и колко струват  newsm78.... Някой да е купувал такава джаджа или да има повече инфо по въпроса?

# 640
Момичета, не виждам на картата Синия пазар /събота пазара/ в ОДрин. Някой може ли да ми кажа когато идвам от Кипа към Свиленград, къде завивам надясно, има ли надпис /как е на турски/?

# 641
  • Димитровград
Отвори google earth на Одрин и най-големия син обект е Синия Пазар. На кръговото на Мигрос завиваш вдясно!!!!!! Пазара се намира зад Марги -аутлет!

# 642
# 643
Дами здравейте аз съм нова в форума искам да попитам някои купувал ли е промишлени стоки от ТУРЦИЯ  трябва да си сменя котела на парното ако някои има информация нека да пише благодаря предварително

# 644
  • Пловдив
Доколкото знам,най-добрите котли за парно са от чугун. В Турция има над 90 фирми, които произвеждат изделия от чугун и повече от 90 % от тях преработват с отпадъци, а не руда. Шансът да уцелиш качество - сама прецени. Към настоящия момент, единствената държава която не преработва метални отпадъци е Украйна/защото има залежи от руда/. Моят съвет като специалист е - търси нещо Руско, за да знаеш, че наистина е от чугун /получен от руда/ и няма да даде дефекти.

За нахождението на някой обекти в Одрин, може да ползвате и тази карта:
http://wikimapia.org/#lat=41.6672858&lon=26.574415&z=15& … 1&m=b&v=8
Като движите маркера се появяват имената на обектите
има и други опции във меню-вид карта

Общи условия

Активация на акаунт