На пазар в Лозенград и Одрин - 4

• 215 942
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
  • у нас
Момичета, някой не беше ли публикувал и карта на Одрин с обозначени магазини, пазари, скрадовете и т.н.? или се бъркам? в първия пост намирам само картата на Лозенград

Ками, и на Одрин има карта в първия пост Wink Кога смятате да ходите?

# 211
Момичета, предложете хубаво ресторантче с местна кухня в Лозенград!  Hug Ще бъдем с детето и не ми се рискува на непроверено място.  Не държа на лукс, най-вкусно там съм хапвала в  супер непретенциозни заведения. Благодаря предварително!    bouquet

# 212
  • Бургас
Момичета, препоръчайте ми туристическа фирма за еднодневна шопинг екскурзия до Лозенград. Благодаря предварително.   bouquet

# 213
  • Бургас
Момичета, препоръчайте ми туристическа фирма за еднодневна шопинг екскурзия до Лозенград. Благодаря предварително.   bouquet

Ние ходим с ДенитаТурс http://www.dinita-tours.com/excursion-new.php?id=466

# 214
  • Бургас
ani4ka, благодаря.  bouquet

# 215
  • Бургас
Момичета, знаете ли дали  е вярно, че новите шофьорски книжки не важат в Турция и трябва да се вади международна такава?

# 216
Момичета, знаете ли дали  е вярно, че новите шофьорски книжки не важат в Турция и трябва да се вади международна такава?
няма такова нещо, важат си Peace

# 217
  • Бургас
няма такова нещо, важат си Peace
благодаря

# 218
  • Пловдив
Неделя е неработен ден за магазините и складовете в Одрин (и в цяла Турция), нали?

# 219
Неделя е неработен ден за магазините и складовете в Одрин (и в цяла Турция), нали?
Не,всичко си работи.

# 220
  • Пловдив
Не,всичко си работи.
Благодаря!
Планираме пак ходене с цел разходка, но ако понапазаруваме малко също няма да е зле. Само в неделя ни е удобно (на нас и наши приятели) и заради това реших да питам - да не отидем напразно! Simple Smile

# 221
По колко бройки имаме право да си купим на човек прах и памперси?

# 222
  • у нас
По колко бройки имаме право да си купим на човек прах и памперси?

по два броя на човек от артикул

# 223
Здравейте,
може да е обсъждано вече и ви моля да ме извините, ако е така.
Въпросът ми е в каква валута може да се пазарува в Одрин? Ако е в турски лири, от къде може да се купи? Какъв е ориентировъчния курс на лирата?
Благодаря ви за отговора!

# 224
  • Пловдив
В складовете приемат левове. В магазините и по пазара предпочитат лири. Могат да се закупят точно преди границата. Има няколко чейндж бюра, но не знам какъв е курса в момента. Проверете курса на БНБ, маржа не е много голям.

Общи условия

Активация на акаунт