3-тата световна война започва ли?

• 18 195
  • 228
  •   1
Отговори
# 30
Стягайте се другари,кораби да правим Whistling Whistling...или конкурс най-добрия сред вида,достоен за Кевота Laughing

# 31
Абе, Радита, ти на интервюта ли вярваш.....и....ако има тРета световна...за теб какво ще се промени....нали мразите Русия....ама и не обичате Америка... и как ще изберете страна... а, да ше гласуваме....ама да гласуваме, ше трябва да има Референдум....и ние пак ше застанем на позиция "голо дупе-там дет големите си мерят пишките..."...и някак ше я преживеем таз Трета Световна....Аз имам теория, че след края на света ще останат хлебарките, българите и гласовата поща... Whistling Wink Joy

Ти май си за 4ти километър   Crazy

# 32
явно са мнооого мненията по въпроса за III свет война. Чела съм,че Нострадамус /бил е трамплиер!/ е предрекъл ,че да-ще има IIIсвет война и тя ще е изключително на верска основа, но в крайна сметка 2те велики сили ще се обединят "веднъж завинаги" и ще победят! След това по земята ще настъпи "хилядолетен мир"...каквото и да значи това/ако остане от настоящия живот нещо/
Друго,което съм чувала е ,че 2012г ще започне някакво  душевно из/пречистване -дълбоко психологически ще са нещата,докато всеки човек придобие  умението да се телепортира в пространството  и в материята...-това е "новия живот", дето толкова го спрягат в момента. Предпочитам I вариант,май....

не твърдя, че вярвам или че е 100% истина, но аз също съм чела, че третата световна война ще е на верска основа, с цел да бъдат премахнати религиите, защото са смятани за основа за разногласия и тероризъм. някой от интерпретациите на библейската глава откровение също говорят за подобна война след която следва "новия живот"

# 33
форума е място за споделяне на мнения по различни теми и искрено вярвам, че след като сте станали участници в дискусията трябва да уважавате мненията на събеседниците си, а не да се обиждате на психично болни и да заклеймявате мненията на другите като "глупости". в крайна сметка ако на някой не му допада тази теми или му се струва крайно фантасмагорична е свободен да не участва в нея.

до момента в темата има повече обиди, отколкото мнения

# 34
И кво друго говори Корабът Майка?

# 35
някой от интерпретациите на библейската глава откровение също говорят за подобна война след която следва "новия живот"

СИрьозно...  ooooh! Ти чела ли си Библейски глави или така си говориш, за спорта?

# 36
третата световна война ще е на верска основа, с цел да бъдат премахнати религиите, защото са смятани за основа за разногласия и тероризъм.

Може ли малко да си доразвиеш тезата  Praynig Кой ще я води тази война на верска основа? Някоя от религиите ще иска да затрие останалите? Или някой (кой?) ще наложи нова религия на мястото на всички стари?

# 37
2010 – Начало на Третата световна война. Ще избухне през ноември и ще свърши през октомври 2014 г. Ще започне като обикновена война, с обичайните средства, но след това ще бъдат изполвани ядрени оръжия, а накрая и химическо оръжие…

newsm78 newsm78

Вече сме средата на декември. Не забелязвам да сме във война. Няма да се изказвам за "способностите" на Ванга и на останалите врачки и гледачки, да не ме обвинят в непочтителност.

# 38
Че то дори не е и сигурно дали Тя въобще го е казала лично.

Колко "тълкуватели" на Ванга и "наследници" на Ванга се появиха след смъртта и, не е истина.

# 39
Че то дори не е и сигурно дали Тя въобще го е казала лично.
Колко "тълкуватели" на Ванга и "наследници" на Ванга се появиха след смъртта и, не е истина.
Най-накрая темата да тръгне по същество!!!  Peace

# 40

СИрьозно...  ooooh! Ти чела ли си Библейски глави или така си говориш, за спорта?
[/quote]

съвсем сИрьозно, чела съм я даже цялата. не твърдя, че тази теза е правилна, просто споделям теория на която съм попадала. а Вие чела ли сте, че не е много библейско да нападате събеседниците си и да се обръщате към тях с пренебрежение?

# 41
Събеседниците като искат да се чувстват нападнати винаги могат да го направят, това не зависи от моите думи.

Та скоро си мислех, на кого и защо е необходимо образователната система в световен мащаб да бълва хора които не искат да мислят, всяко нещо се опростява до толкова, че да си идиот и да можеш да го ползваш. А девизът на всички да е "Щом те прави щастлив прави го!"
И все по-често срещам хора за които статия в някое лъскаво списание писана от махмурлия пиеш сутрешното си кафе е достатъчно достоверна и напъни сам да се разрови и да прочете са напълно излишни.
На кого ли са необходими хора които ги мързи да търсят, да знаят и да се съмняват? На кого ли са му необходими марионетки?
А дали си чел или не нещо си личи от далече...

# 42
  • Galaxy 13197853088
Събеседниците като искат да се чувстват нападнати винаги могат да го направят, това не зависи от моите думи.

Та скоро си мислех, на кого и защо е необходимо образователната система в световен мащаб да бълва хора които не искат да мислят, всяко нещо се опростява до толкова, че да си идиот и да можеш да го ползваш. А девизът на всички да е "Щом те прави щастлив прави го!"
И все по-често срещам хора за които статия в някое лъскаво списание писана от махмурлия пиеш сутрешното си кафе е достатъчно достоверна и напъни сам да се разрови и да прочете са напълно излишни.
На кого ли са необходими хора които ги мързи да търсят, да знаят и да се съмняват? На кого ли са му необходими марионетки?
А дали си чел или не нещо си личи от далече...
на НЕГО .

# 43
Преди доста време четох книги за предсказанията на баба Ванга. Не знам защо ми се наби в главата ,че края на света ще започне когато изчезнат пчелите и чесъна...Simple Smile Все тайно следя има ли ги - има си ги! Не щеш ли лятото някъде ми попадна статия за това че в Китай са изчезнали пчелите и как това ги обричало на глад ! И хоп! Веднага се сетих за предсказанието...
Смешни са скептичните изказвания по подобни теми ,все едно не знаете че използваме само 1% от мозъка си  Peace

# 44
Преди доста време четох книги за предсказанията на баба Ванга. Не знам защо ми се наби в главата ,че края на света ще започне когато изчезнат пчелите и чесъна...Simple Smile

Бабини деветини.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт