САМО за фенове на Стивън Кинг! - 5 част

• 38 629
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • España
Вив, и на мен ми се видя много безславна смъртта на Флаг, очаквах малко по- трудно да се избавят от него, а не невръстният Мордред да се справи набързо.  (в бяло).

Прочетох и третата част на "Реликвите", сега започвам да се чудя какво да чета, следобяд ще ходя с децата до библиотека и ще избирам между Сомоса и Гийермо дел Торо. Искам да прочета и "Библиотека на мъртвите" и "Намислили си число", обаче не мога да се вредя да ги  взема.  Някои от вас чел ли ги е, да даде отзиви?

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 13:02 от bruja

# 646

Да се оплача от Флаг в бяло, за тези които не са чели Кулата: Защо Флаг умира толкова безславно??? Очаквах, че той е Пурпурният крал, а то се оказа, че Уолтър/Флаг е нищо и никакъв си негов служител! Ядосана съм, Флаг е уникален персонаж, исках повече за него ...  Tired

Доста хора мрънкат за това. И си мисля, че като се стигне до Пурпурния крал пак няма да ти се понрави.  Laughing Аз иначе кротко си чета фентъзита в момента. Но скоро смятам да се сдобия с Отменена присъда на Конъли. Чела съм първата глава в оригинал и се зарибих. На заплатаааааааааааааа. Mr. Green

# 647
  • Ямбол
Аз дочитам една лека книжка на Марлис Мелтън за едни тюлени и едни влюбени в тях момичета и съм си приготвила след нея "Тъмната  половина". Освен това днес ми дойде още една книга на Кинг - "Гробище за домашни любимци", но тя ще е за доста по-нататък.

# 648
  • София
Лили, като гледам какви книги ти престоят за четене ...  Шедьоври!
А на Гробището плаках като малко дете, страхотна книга, страхотна!

Ух, как ме ядосвате сега за развръзката на Кулата  Close остава ми толкова малко, а нямам толкова време, за да го глътна  #Cussing out
Бяло: Няма логика Флаг да умре така, той е толкова силен в Сблъсък, може да изчезва за секунда, да се обезматериализира, а тук ... нищо и никакъв човечец. Няма логика да е толкова слаб, няма! Много ме е яд!  

Благодаря, че прочетохте яда ми   Hug  Laughing Явно не съм само аз.

# 649
  • Ямбол
Вивиан, аз само от вашите мнения тук съм си ги подбирала. Така че не случайно ме очакват хубави книги. "Сияние"-то и тя отлежава отдавна, но не обичам да чета от един и същ автор последователно.
Отлагам си предстоящото удоволствие. Спокойна съм, че имам още много кингови книги да чета.

# 650
  • София
Влизам да излея цялата емоция, която ме е обзела след привършването на 6-тата книга за Кулата. Много се разстроих, сега ми е пусто и съм изтощена. Плаках, и не можех да спра. Няма по - велико написано нещо от това хора, няма. Този човек наистина е гении. Не знам кой би могъл да вплете така реалност и измислица, както и неща от другите си книги. Едва ли ще посегна към друго фентъзи, просто защото всичко след това ще ме разочарова, няма как да е по друг начин. Не знам какво ще правя като прочета и 7-та книга, не искам да свършва. 

Велико, велико ... нямам думи за повече.  Cry

# 651
Влизам да излея цялата емоция, която ме е обзела след привършването на 6-тата книга за Кулата. Много се разстроих, сега ми е пусто и съм изтощена. Плаках, и не можех да спра. Няма по - велико написано нещо от това хора, няма. Този човек наистина е гении. Не знам кой би могъл да вплете така реалност и измислица, както и неща от другите си книги. Едва ли ще посегна към друго фентъзи, просто защото всичко след това ще ме разочарова, няма как да е по друг начин. Не знам какво ще правя като прочета и 7-та книга, не искам да свършва. 

action032
 Hug  Hug  Hug

# 652
  • София
 Embarassed

# 653

Hug Hug Hug

# 654
Цитат
Preliminary casting choices are in for the roles of Eddie, Susannah, Jake and The Crimson King.

The role of Eddie Dean has been offered to Emmy Award-winning actor Ray Romano.

The role of Susannah Dean/Odetta Walker has been offered to Oscar-nominated actress Oprah Winfrey.

The role of Jake Chambers has been offered to Grammy Award-nominated musician/actor Justin Bieber.

The role of The Crimson King has been offered to Emmy, SAG and BAFTA Award-nominated actor Gary Oldman.

http://stephenking.com/promo/dark_tower_film_and_tv/news_tracker

# 655
  • София

Най-сладкият пост, който съм чела наскоро  newsm62  spoko Hug!
Вив, сега най-добре разбираш, че каквото и да сме писали тук за Кулата винаги е било малко. Това е произведение, което просто ТРЯБВА да бъде прочетено. Аз като я свърших, един месец след това не съм хващала друга книга. Мислех си, че съм приключила до края на живота си с четенето - толкова смазана се чувствах. Ще ти трябва време, наистина, но пък като дойдеш на себе си, имам фентъзи, което да ти препоръчам; тамън за зимата ще изключително подходящо четиво  Wink !

# 656
  • София
Извинявам се отново за емоциите си, но ако не ги излея при вас, къде другаде  Hug И кой ли би ме разбрал? Вчера съм ходила като ударена с един кубик тухли  Laughing Учителката на дъщеря ми ми говори нещо, аз не съм там ...  Embarassed Какво ли ме чака в последната книга, не мога и да си представя. Надявам се, да изтърпите състоянията ми покрай привършването на Кулата, които представям си какви ще са  ooooh! Извинявам се предварително и ще гледам да се въздържам  Blush

Рей Романо по никакъв начин не ми допада за Еди  Rolling Eyes Еди си го представям по-млад и по - красив, а и този актьор винаги ще го свързвам с "Всички обичат Реймънд"(а Еди според мен не е нито тъп, нито хахав като Реймънд). Не одобрявам  Naughty
Виж Опра да изиграе Сузана - АБСОЛЮТНО ми се припокрива като образ. Идеална е!
Джъстин Бийбър като Джейк също става.
До Пурпурния крал не съм стигнала и не знам как изглежда и дали Гари Олдман ще е подходящ за ролята.

# 657
Рей Романо е пълен абсурд и за мен да е в ролята на Еди  Naughty

Но Гари Олдман е мнооого добър избор  Peace

# 658
  • España
deadface, ти да не би да ни изпързаля за първи април, нещо тези актьори хич не ми се връзват с персонажите на Кулата?

Вив, много емоционална натура си.  Hug

Аз в момента чета "Зараза" на Гиермо дел Торо и чък Хоган. Доста странна е тяхната гледна точка  за вампирите, харесва ми книгата.

# 659
Виви,голям кеф ме чака ,а Heart Eyes Sunglasses

Аз привършвам "Град отчаяние".Супер разочарована съм..какво съм очаквала - не знам ,обаче много трудно я чета  Rolling Eyes  "Колорадеца" дори по - лесно ми вървеше.

Общи условия

Активация на акаунт