Английски език в детската градина или вкъщи

• 6 000
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • Талант на 2012,2013 г.
Английският се учи и със много писане. На буквите, след това на думички, в последствие изречения, цели текстове... Колко рев изрева нашият докато пишеше...Но пък сега няма никакви проблеми. Има неща, които знае по-добре и от преподавателката...

# 16
И в детската и вкъщи. Колкото повече толкова по-добре.

# 17
Аз лично бих заложила и на двете. В никакъв случай учението САМО в ДГ би било достатъчно! Така или иначе ще трябва още внимание, обяснения, затвърждаване на знанията и практика у дома. Така е с ученето на всичко! Peace След някоя друга годинка дори възнамеряваме редовно да й говорим И на английски!

# 18
и на двете места.. но мисля, че децата трябва да играят. ученето с писане е за големите деца - учениците.. сега е момента да учат с игра

# 19
  • София - Дианабад
Това, че децата не повтарят вкъщи, не означава, че не запомнят. Всичко е до индивидуалност  Peace. Водила съм английски в детска градина и родителите на най-активните /при мен/ деца са ме питали дали участват  в заниманията.  На мъничетата им е забавно, тъй като всичко е под формата на игра и песнички, а в по-големите групи и в ролеви игри. Така запомнят по-добре, а когато са заедно с приятелчетата от групата, е още-по-добре и по-забавно.
Разбира се, много хубаво е родителите да се интересуват от материала, който се взима и да се "вмъква" вкъщи.  Голяма роля има и отношението на родителя към учителя.

Като родител, записах голямата миналата година /на 3 год./ на английски - още не говореше хубаво, но я пуснах поне да слуша. Много рядко нещо ми казваше, но към края на годината вече започна да повтаря думичките след мен, а на тържеството в детската дори я видях да пее с децата. Иначе госпожата като я питаше нещо, не обелваше дума, ама тя си е срамежлива   Embarassed. Тази година обаче постоянно говори на английски, брои до 10 и т.н.  За мен, както казах по-нагоре, най-важното е да слуша чуждата реч. На нас едно време ни наблягаха на четенето и писането и сега неслучайно много хора имат проблем с разбирането на езика. В този смисъл са подходящи и детските предавания, както са писали вече  Peace.

# 20
Твърдо от моя опит съм ЗА обучение у дома.

Аз също !

Общи условия

Активация на акаунт