Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 7

• 62 307
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Видин
Видях и направо ми се реве, защото сама не мога да си поръчам...

# 91
Видях и направо ми се реве, защото сама не мога да си поръчам...
Какво значи "Сама не мога да си поръчам"
Нямаш пей пал?
Или?
Казвай ако нещо ще помагаме.
Пиши ми на лични ще ти подскажа начини.

# 92
Здравейте,
някой знае ли дали моделът gt3 completo на Peg-Peregо има пълно легнало положение? И може ли да се ползва за новородено без допълнителен кош? Бебето ни ще е зимно и няма да излизаме много в началото.
А какво ще кажете за сравнение между количката, за която попитах и ABC design 3 tec?

# 93
Аманита, а такава джаджа върши ли ти работа?

# 94
Здравейте,
някой знае ли дали моделът gt3 completo на Peg-Peregо има пълно легнало положение? И може ли да се ползва за новородено без допълнителен кош? Бебето ни ще е зимно и няма да излизаме много в началото.
А какво ще кажете за сравнение между количката, за която попитах и ABC design 3 tec?
Пег перего ги разглеждах обстойно, имат пълно легнало за разлика от АВС.
Ще си повторя мнението, без кош за новородено особено зимата е абсурдно според мен.

# 95
  • Видин
Аманита, а такава джаджа върши ли ти работа?
Синът ми е голям бяс. Той обича да се вози навън много, само че трябва да е закопчан с колани за да не се обеси  Tired Всякакви бордове,подове и други такива няма да ни свършат работа.
Засега съм се спряла на Jane Twin Two. На нея може да се монтира кош за новородено доколкото разбирам, нали?
г-жа Стихийно бедствие, Грозното пате ще ми помага, благодаря. Имам регистрация в Пейпал, само че хич не съм наясно колко точно излиза доставката от УК до тук...

# 96
От Англия 1.20 пауда, от Германия 1.50 евро за 1 кг.
Аз когато правих сметка на мен по изгодно ми идваше да взема в Германия.

# 97
  • Видин
Мерси, сега погледнах в ebay.de и amazon.de, но са доста по-скъпи...
Хубавото е, че имам време да мисля, премислям и избирам Simple Smile

# 98
А моят съвет е да не бързаш, защото може да се окажеп с количка, в която вече порасналото 2 годишно детенце няма да иска да се вози.
За тези месец разликата е огромна, така че нека детенце да ти покаже дали наистина ще имаш нужда от такава количка

# 99
  • Варна
Здравейте!
Моля, препоръчайте ми стол за кола 9-36кг., може и 9-18кг. или 9-25кг. И как мога да разбера колата ми дали има Isofix система? На кое да обърна повече внимание при избора на столче?
(Ако има отделна тема, моля да ме извините, но не открих такава)

# 100
Здравейте!
Моля, препоръчайте ми стол за кола 9-36кг., може и 9-18кг. или 9-25кг. И как мога да разбера колата ми дали има Isofix система? На кое да обърна повече внимание при избора на столче?
(Ако има отделна тема, моля да ме извините, но не открих такава)
Аз съм Maxi cosi Priori XP  Peace
Ние сме с такова и нямам грам забележка.Използваме го от годинката и сега започва да ни умалява, но до пролетта ще ни върши работа.Нямам никакви забележки, отделно е с едни от най-добрите резултати на краш-тестовете.
А и като прибавим факта, че моето лично мнение е, че не трябва да се смесват групите ( 9-36 напр) изборът за мен е само един  Peace

А количката продадохте ли я?  Laughing

# 101
  • Варна
А количката продадохте ли я?  Laughing
Mr. Green Не, не, ползваме си я със здраве.  Peace

# 102
Пате, има ли го в някой от английските сайтове на по-приемлива цена, че в бг сайтоете е по 400лв?

Намерих едно втора ръка от бг за 200лв.... ама се чудя...

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 20:10 от Бебешондел

# 103
Пате, има ли го в някой от английските сайтове на по-приемлива цена, че в бг сайтоете е по 400лв?

Намерих едно втора ръка от бг за 200лв.... ама се чудя...
В Продавалника вече засичам няколко за около 100 лв.  Peace

# 104
  • Видин
А моят съвет е да не бързаш, защото може да се окажеп с количка, в която вече порасналото 2 годишно детенце няма да иска да се вози.
За тези месец разликата е огромна, така че нека детенце да ти покаже дали наистина ще имаш нужда от такава количка
Разбира се. Няма да купувам преди да родя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт