Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 7

• 62 307
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Да бе, в тая държава дето с колело  и без дете не можеш да се пробуташ, как ли не.
Може би само някъде в Ливуново може и да успееш да я караш.
Иначе и на мен ми харесва.

# 196
Кой ми уручаса калдаръм коконата? Да си признае вднага  Mr. Green Тъкмо я похвалих и се счупи механизъма за сгъване. Някаква пружина отвътре издрънча и... Обаче сервизът им се представи на ниво. Мъжът ми занесе шасито и след 15 мин. си е тръгнал с ново. Аз доволен  Grinning

# 197
# 198
Момичета чудя се м/у 2 колички приемам всякакви отзиви и съвети
http://www.novobebe.com/productDetails-bg-863.html

http://www.bebemarket.bg/bg/item/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88% … 2%D0%BE-2761.html

# 199

АБЦ-то е красива,но и доста тежка.Аз бих ги класирала по тегло и би спечелила първата/въпреки че няма кош за новородено/  Thinking

# 200
  • София
Кой ми уручаса калдаръм коконата? Да си признае вднага  Mr. Green Тъкмо я похвалих и се счупи механизъма за сгъване. Някаква пружина отвътре издрънча и... Обаче сервизът им се представи на ниво. Мъжът ми занесе шасито и след 15 мин. си е тръгнал с ново. Аз доволен  Grinning
Еее, браво беее! Мутси беше нали?

# 201
Aхъм  Grinning В този ред на мисли, не виждам много по улиците  колички на Phil and Teds. Защо така? На мен ми изглеждат практични и маневрени  Thinking

# 202
Имам въпросче и аз,решила съм да си купя втора количка,лека и компактна и по-скоро лятна,синът ми вече рядко спи навън и все по рядко изобщо стои в количката(има Конкорд фюжън),та се колебая между Макси кози Макси такси,Бъгстър,Куини Зап и Сибекс.Засега клоня към Бъгстъра,въпреки че не е най-компактната но е широка и след Конкорда не знам дали в тези няма да му е тесничко.Моля за коментари Praynig

# 203
Аз имам Cybex Callisto и просто се родих след като си купих тази количка. Преди това имах Peg Perego Skate, но ми дойде много тежичка - с малката ходим до парка с кола и качването и свалянето на 13 кг количка ме подлудяваше. А сега с калистото е песен - качвам, свалям без проблем, събира се в багажника ми, който е доста малък, много маневрена е. Е багажника й и е малко малък, но не е болка за умиране.

# 204
Аз ще се изкажа в полза на Бъгстър-а.И голям багажник си има,дръжките и носят на багаж без да се обръща,и амортисьори,7кг,широка е,манерена,с борд..Няма да сгрешиш.  Peace

# 205
Mомичета виждам че сте изписали мнооого не мога да ви из4ета ,бях в болницата и сега пазя леглото  Sad но по важното е 4е вси4ко е наред с бебето!  Wink
сега се връщам назад да 4ета .......г-жа Стихийно бедствие  подкрепям мнението за количка втора ръка аз лично смених 3 колички и 3-те бяха от продавалника страшно си бях доволна  а и цените в сравнение с новите са си направо находка! Peace

ето и един пример:
http://prodavalnik.com/kombinirana-kolichka-peg-perego-skate-440-lv-i1259186

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 14:47 от viktorita

# 206
Аз ще се изкажа в полза на Бъгстър-а.И голям багажник си има,дръжките и носят на багаж без да се обръща,и амортисьори,7кг,широка е,манерена,с борд..Няма да сгрешиш.  Peace

А може ли да се смъква по стълби на задните колела

# 207
  • на североизток

И аз препоръчвам х-лендера по много причини:
 1.има пълно легнало положение и може да си спите дори и като новородени, само с едно чувалче, което ти влиза в комплекта
 2.по-евтина, но не отстъпва по качество
 3.има хубава и мека подложка, която лесно се пере, а бялата има и найлонче за крачетата, за да не се цапа (и Мамбата има найлон, но на практика краката попадат в/у долната подлепваща част, която е от плат)
 4.помпащи гуми
 5. мнооого голям сенник с цип и UV защита
 6. кожена дръжка, което е много добре за летните месеци(не се потят ръцете)
 7. освен багажника има и удобни джобове отзад на облегалката и може и да не ползваш чанта дори

и т.н. като всичко, което съм изредила при Мамбата го няма!
Само помисли защо да не е модел ХА, защото точно в такова снежно време като сегашното ще си караш спокойно, без снега да ти се завира в пролуката на калника на предните гуми (при ХА е по-голямо разстоянието)

# 208
iv4i_79  супер много ти благодаря! и аз май клоних към нея ...Модела на XQ ми харесва повече , а тук нямаме сняг(по морето) и не ме притеснява. И да имаме то ще е рядко и не натрупва  Grinning

# 209
Чудех се на Ариата за Пег Перего има ли кош за новородено някакъв или варианта за новородено е само кошницата за кола? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт