Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 7

• 62 307
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Явно никой няма да ми обърне внимание на темата , затова се включвам тук..Jane Nomad s Matrix koш или Chicco trio living????
http://www.bebe-best.com/jane-travel-sistema-nomad-matrix-stylon-475-p-20815.html
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 90623_10001_14051
И двете излизат към 800лв., т.е. цената не я коментираме. И двете съм ги виждала на живо. Маневреност и лекота не мога да преценя, тъй като това са първите колички, които хващам.
 Jane е с кош Матрикс (което ме притеснява единствено дали ще му е удобно и широчко на бебо), иначе гумите повече ми харесват, че са по-големи. И материята на тапицерията ми харесва. Не ми харесва, че има някакви найлони на гюрюка и на бебо ще му пече лятото, а чадърче не искам (не ми харесват , а и не ми се дават още пари). И малко големичка ми изглежда, но пък на бебето сигурно пък това, ч е еширока ще му хареса. Дръжката не се върти (но пък летния вариант така или иначе предполагам ще си го ползвам само с бебето обърнато навън да си гледа).
Чикото чувам май доста лоши мнения, че си лежат на стари лаври. Но иначе пък комплекта е с кош и столче за кола отделно, има си и покривало за крачета и се върти дръжата. И сенника е без такива прозрачни работи. Но пък гумите са доста мънички и самите спици на шасито изглеждат доста по-тънки и паянтови от на Джейн-а.
ПОМОЩ! Smile

# 211
Аз ще се изкажа в полза на Бъгстър-а.И голям багажник си има,дръжките и носят на багаж без да се обръща,и амортисьори,7кг,широка е,манерена,с борд..Няма да сгрешиш.  Peace

А може ли да се смъква по стълби на задните колела
Може да слиза и да се качва по стълби на задните колела и плюсът при качването е че няма над гумите спирачки за да опират в стълбите/това е много досадно т.к. те падат надолу и блокират колелата/  Спирачката е м/у гумите и се пада малко по-нагоре  Peace

# 212
  • Бургас/Пз
Явно никой няма да ми обърне внимание на темата , затова се включвам тук..Jane Nomad s Matrix koш или Chicco trio living????
http://www.bebe-best.com/jane-travel-sistema-nomad-matrix-stylon-475-p-20815.html
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 90623_10001_14051

Според мен Джейн е по-добрият вариант. Имам две приятелки и са изключително доволни точно от този модел!
Иначе този модел на Чико изглежда интересен, само да не е с две дръжки, а да е с една цяла!

# 213
Цитат
Джейн естествено, широка, тапицерията и е по добра, гумите и са по големи, дръжката и е както трябва, багажника и е по голям. За матрикса няма какво да се притесняваш, коша за новородено ще ти трябва до 4-5 мес, има легнало положение така че не виждам никакъв проблем.
Въобще не му се чуди , чикото не е марка.

# 214
На мен пък чикото ми харесва повече,освен това е 3в1.Не знам колко са здрави,но номад не бих купила,заради двойните гуми и визията и като цяло.Въпрос на вкус е..

# 215
  • София
pepelno, не съм запозната с двете колички и не мога да дам обективно мнение, но Чикото нещо хич не ми вдъхват доверие от това, което съм гледала в магазините и по парковете.

Освен това фактът,че не се обръща дръжката на количката хич не трябва да те притеснява- аз имам количка с такава дръжка, която за новороденото ми бебе (обърнато към мен) беше ок, но когато се опитах да я обърна така, че детето да гледа напред, се оказа, че направо не може да се движи количката- стана нестабилна, неманеврена, не може да завива и т.н. и на практика така и не сме я използвали за порасналото бебе, купихме си направо нова количка. Сега моя приятелка се мъчи по същия начин....

Уф, това е най-трудната покупка за бебето според мен! Аз толкова мислих, гледах, пробвах и пак не успях от първия път да уцеля правилната количка  Confused

Успех с покупките!

# 216

Още един глас от мен за Номада,Чикото е с много гадна найлонова тапицерия и доста по-евтинеещо изпълнение. Бебешкия кош никак не е малък ,аз возих сина ми в идентичен на Конкорд до 6 месеца и се чувстваше чудесно Peace

# 217
pepelno, една приятелка има Чикото само, че в синьо и сиво и е много доволна...тапицерията според мен е хубава, лека и маневрена, а и това, че можеш да си правиш дръжката на цяла е голям плюс. Нейното дете е един месец по-малко от моето и само тази количка си ползват от самото начало и няма никакви пробрлеми с нея. Лично аз не харесвам Номада.

# 218
Явно никой няма да ми обърне внимание на темата...

Хането е по-качествената количка от двете.Найлоновите работи ще ти позволяват да виждаш какво прави бебето, когато гледа напред. Проблемът е, че и на мен не ми допада като дизайн.
Седалката на Чикото е значително по-тясна, което мен лично би ме възпряло. Другото, което често виждам като "дефект" е в задните гуми - изтъркват се някак на една страна. Все едно се въртят накриво. Не знам дали ме разбра  Thinking

# 219
  • Варна
Трудна работа  newsm78 Колкото хора, толкова мнения наистина.

# 220
Според мен по въпросът за качеството- спор няма. Хането е по-добро. Но много по-грозно.

# 221
Според мен по въпросът за качеството- спор няма. Хането е по-добро. Но много по-грозно.
Тук малко е въпрос на вкус.

# 222
  • София
pepelno ,според мен и дума не може а става за сравнение ,Хането разбира се  Peace!

# 223
Чудех се на Ариата за Пег Перего има ли кош за новородено някакъв или варианта за новородено е само кошницата за кола? Rolling Eyes

Доколкото ми е известно може само кошница за кола да се ползва с нея. Да ти кажа честно, не съм убедена дали е ок за новородено. Преди 6 г., когато гледах за лятна количка за баткото пак нея гледах. Сега съм се зачудила м/у нея и X-lander xs. Изглежда ми мн. лека и компактна. Третото, което гледам е макларън куест.

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 00:36 от jj okocha

# 224
Трудна работа  newsm78 Колкото хора, толкова мнения наистина.
Ани наистина е права pepelno, ако това ти помогне ще ти кажа че като външен вид ни то едната ни то другата не ми харесва, така че говорих само за качеството на количките.
За теб това би трябвало да означава че фактора "тази я харесвам а другата не" при мен отсъстваше, а за хората понякога това е главния критерий на който се опират, от там търсят недостатъци и преимущества.
Има и още нещо, имала съм Чико знам какъв голям боклук е като изпълнение, да не е най гадната количка, просто проблема е там че парите са като за 1 класа а качеството не е кой знае колко по добро от Чиполино.
Ако си решила да дадеш такива пари за количка и си избрала точно тези два модела аз гласувам за Джейн с две ръце.

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 11:47 от г-жа Стихийно бедствие

Общи условия

Активация на акаунт