Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 7

• 62 307
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Ох,много правилно е избрано името на темата.Ние кола на сме избирали толкова дълго както количка. Twisted EvilВече тотално се обърках и не знам какво искам.Гледам вече доста мами са се снабдили с количка пък аз още не съм решила дори модела. Rolling EyesМоля за помощ. Praynig
Искам здрава количка,лека и маневрена до 400 лв.Бях харесала модели с кош за новородено,но вече се чудя дали е нужен.Термина ми е за март,ще го ползваме 1-2 месеца и край.Предполагам за лятото не е удачен/може би ще спарва/,пък след това ще сме големи да го ползваме. newsm78Какво ще кажете? Thinking

# 316
Ох,много правилно е избрано името на темата.Ние кола на сме избирали толкова дълго както количка. Twisted EvilВече тотално се обърках и не знам какво искам.Гледам вече доста мами са се снабдили с количка пък аз още не съм решила дори модела. Rolling EyesМоля за помощ. Praynig
Искам здрава количка,лека и маневрена до 400 лв.Бях харесала модели с кош за новородено,но вече се чудя дали е нужен.Термина ми е за март,ще го ползваме 1-2 месеца и край.Предполагам за лятото не е удачен/може би ще спарва/,пък след това ще сме големи да го ползваме. newsm78Какво ще кажете? Thinking
Завси каква количка си вземеш. http://www.youtube.com/watch?v=KQLfdJxFfZw този кош например има система за вентлация и положения на гръбчето.

# 317
Това е супер ама цената й е в повечко.

# 318
Ние сме родени през май.Използвахме си кошът 5м и не мисля че сме били спарени  Naughty
Нашият беше на Куини и без положения на гръбчето.С една пеленка отдолу и без покривалото.

# 319
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
[
Ние сме родени през май.Използвахме си кошът 5м и не мисля че сме били спарени  Naughty
Нашият беше на Куини и без положения на гръбчето.С една пеленка отдолу и без покривалото.
Същата работа! Аз родих в краят на юни.
Само моят кош е X-lander  Peace

# 320
  • София
За момента не ми трябва количка, но пък темата ми е интересна Grinning

Ползвам Kiddy, много е лека и удобна. Шасито тежи само 5 кг и се сгъва страшно лесно. Всъщност това беше основната причина да я избера, за да ми е удобна при пътуване.
Основният й недостатък е, че предните гуми много лесно се блокират като се напълнят с прахоляк от улиците ooooh! Лятото нямаше проблем, но есента откакто започна да вали и стана кално навсякъде, колелата постоянно зацепват.
Лошо е и че не става за новородено, кошът няма напълно легнало положение.

e, nali si  ima kosh za novorodeni

Да, купува се отделно, но е от типа "кошче за кола". Според мен не са много удачни за дълга разходка, все му се струва, че е много сгънато бебето Rolling Eyes

# 321
За момента не ми трябва количка, но пък темата ми е интересна Grinning

Ползвам Kiddy, много е лека и удобна. Шасито тежи само 5 кг и се сгъва страшно лесно. Всъщност това беше основната причина да я избера, за да ми е удобна при пътуване.
Основният й недостатък е, че предните гуми много лесно се блокират като се напълнят с прахоляк от улиците ooooh! Лятото нямаше проблем, но есента откакто започна да вали и стана кално навсякъде, колелата постоянно зацепват.
Лошо е и че не става за новородено, кошът няма напълно легнало положение.

e, nali si  ima kosh za novorodeni

Да, купува се отделно, но е от типа "кошче за кола". Според мен не са много удачни за дълга разходка, все му се струва, че е много сгънато бебето Rolling Eyes
в грешка си.Има  си кош за новородено.
http://www.kiddy.de/kinderwagen/travelsystem/kiddy-clickn-move.html

# 322
  • София
Днес пак гледах колички и май се спрях окончателно на ABC. Има ли някакви отзиви за тази - http://www.abc-design.de/en/products/prams/mamba.html Бях се насочила към тази http://www.abc-design.de/en/products/3-wheelers/3-tec.html , но май Mamba повече ми харесва, защото кошът е по - голям и е малко по - лека newsm78
А не ти ли се струва, че седалката на количката е тясничка, защото ако я взимаш за комбинирана и смяташ да я ползваш по-дълго време едва ли би могла да напъхаш дете на 1,8 месеца вътре и то да не се чувства като с усмирителна риза. Поне мойто дете не мога да напъхам там.

Това ще ми е първо дете и не мога да преценя, но намерението ми е да я ползвам докато детето има нужда от количка.

Днес пак гледах колички и май се спрях окончателно на ABC. Има ли някакви отзиви за тази - http://www.abc-design.de/en/products/prams/mamba.html Бях се насочила към тази http://www.abc-design.de/en/products/3-wheelers/3-tec.html , но май Mamba повече ми харесва, защото кошът е по - голям и е малко по - лека newsm78
аз имах стария модел на кобратаа, количката е много хубава и вообще никак не е тясна.

Много благодаря за отговора  bouquet Почти на 100 % съм се спряла нея Peace

# 323
  • София
в грешка си.Има  си кош за новородено.
http://www.kiddy.de/kinderwagen/travelsystem/kiddy-clickn-move.html
Хм, като я купувах нямаше такъв Thinking Може би не са внасяли тогава, предлагаха ми само от другите. Екстра значи, за следващото живот и здраве ще се оборудвам напълно. Mr. Green

# 324
Момичета имам нужда от съвет.Детето ми е на 1г и 7м и искам да си взема лятна, лека и маневрена количка.Да се сгъва на чадър.
Досега имам Jane Slalom и съм страшно доволна.Невероятно маневрена е.Но вече почва да ми идва в повече обема и доста място заема в багажника.
Страшно си падам по триколки, но явно лятната ще е четириколка и се чудя  как са с маневреността.
Спряла съм се на Cybex Ruby и Onex.Някой има ли ги и какви са отзивите за тях.

# 325
Магарето на Bugaboo идва на няма такава цена  Rolling Eyes

# 326
ами..... 1700 лева и е цената. Колко да е? то едно Jane e почти толкова. По-малко от Stokke-to

# 327
  • София
И аз това щях да напиша  Peace
Близнашкия вариант обаче е скъпичък - към 2500 Confused

# 328
Здравейте, мами.
Може ли да ми предложите лятна количка за детенце на 1година и 2 месеца почти. По възможност да има пълно легнало или поне едно положение преди него.
Благодаря Ви много.

# 329
Не се сърди ама как ще избереш като не четеш, коша за новородено само в тази тема сме обсъждали 4-5 пъти, да не говорим че предишните даже и дебати сме имали.

Цитат
Искам здрава количка,лека и маневрена до 400 лв
Моля когато я намериш свиркай че има много мами с тези параметри да търсят, аз за съжаление тук не съм помощник,  има количка за 400 лева но дали е здрава и маневрена съмнявам се.

Общи условия

Активация на акаунт