Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 7

• 62 307
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас/Пз

Тази количка за близнаци ли е само или ще има вариант и за едно бебче, нещо не мога да се ориентирам!  newsm78
Къде ги пордават в София или Варна, да ги видя на живо???

# 331
  • София
Бях харесала модели с кош за новородено,но вече се чудя дали е нужен.Термина ми е за март,ще го ползваме 1-2 месеца и край.Предполагам за лятото не е удачен/може би ще спарва/,пък след това ще сме големи да го ползваме. newsm78Какво ще кажете? Thinking
Коша за новородено ,е кош за новородено ,които се ползва до 6-тия месец , а не зимен кош .Небъркай двете понятия  Peace .

# 332

Тази количка за близнаци ли е само или ще има вариант и за едно бебче, нещо не мога да се ориентирам!  newsm78
И за породени деца става, даже така е замислена.  Peace

# 333
  • Sofia

Количката изглежда супер! Ще я пускат м. април, поне така стана ясно от линка.

# 334
вижте това
днес в На кафе  с Гала подариха такава на редакторката Дани водеше рубриката мoята бременност

# 335
вижте това
днес в На кафе  с Гала подариха такава на редакторката Дани водеше рубриката мoята бременност

Sick

Бугабуто въобщее не е скъпо.Jane twin two с двата матрикс коша е 2000лв...

# 336
Белият цвят е много подходящ за нашите улици Laughing

# 337
Изглежда ми като жълт телефон, така обичан от всички цигани  Crazy ( извинявам се за сравнението, ама професионално изкривяване)

# 338
 Laughing Laughing Laughing  това ми хареса......жълт телефон  Joy
златистото ми е в по ве4е нещо за бялото няма какво да се каже то си е бяло

# 339
Чикото и в златно да ми го боядисат не го ща.

# 340
Чикото и в златно да ми го боядисат не го ща.
newsm10

# 341
Здравейте, мами.
Може ли да ми предложите лятна количка за детенце на 1година и 2 месеца почти. По възможност да има пълно легнало или поне едно положение преди него.
Благодаря Ви много.

Аз бих ти препоръчала Бъгстъра. Страхотна количка - поне според мен. Сложих сина си в нея като беше на 1 г. и до последно си се бутахме в нея. Не е мръднала. Сега си я пазя за номер 2  Grinning

# 342
# 343
Здравейте отново,
моля дайте ми линк ако някъде сте коментирали това чудо Simple Smile, ако някой я е виждал наживо ще се радвам да сподели впечатления  Hug
http://www.babyzen.com/

# 344
Дайте моля мнение за Mothercare pick mix . Моя бузан е около 14 кила и ми трябва за бързо придвижване когато се умори. И между нея , Jane Sonic i Maclaren Quest коя е за предпочитане?

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 16:13 от Бебешондел

Общи условия

Активация на акаунт