Дони, не е ли малък да пътува сам? Или ми се иска децата да са малки, пък те си растат

Ани, съболезнования. За секциото не го мисли, да е живо и здраво, пък както дойде.
Веси, разписвай се по- често.

/. Днес обаче е хладно и влажно и с Алекс излезнахме за малко. 

от мен! 
Двете смени в яслата са коренно различни. Когато са едните, Калина е мила и щастлива, казва ми чао и влиза с желание. Те я гушкат и й се радват. Никога не се оплакват от нея, или ако го правят, е защото не е яла. Другите две обаче са все намусени, а детегледачката говори точно като новоусвоения език на Калина. Когато са те все по-често я взимам разплакана, а онзи ден ми каза, че са й дърпали ушите
Днес смятам да поговоря с директорката, защото не ми е приятно да ми тормозят детето. Иначе и ния бяхме в серия болести, омръзнаха ми вече инхалациите с вентолин и лекарствата. И да ви се похваля че вече ангажирах и целия юни ще бъдем на морето и съм невероятно щастлива. А Калинчето спестява пари в касичката за морето
Бях се видяла в чудо тогава. А тя ходеше с голямо желание, познаваше децата и част от персонала от преди тръгването на ясла. В един момент спряха да я "бият", но аз продължавах да я подпитвам постоянно. 
.

Препоръчани теми