Августинчетата всички скоро ще духнат 3-те свещички!!!

• 68 811
  • 694
  •   1
Отговори
# 510
  • Все на втория етаж
Да се разпиша и аз накратко. С макси сме болни. От два дни съм с 38 градуса, а Макси вечер вдига по малко темп. Снощи заспа в 2 през ноща. С памперса нямам никакъв напредък, започна да отказва и обедният сън.

Дони, не е ли малък да пътува сам? Или ми се иска децата да са малки, пък те си растат  Tired

Ани, съболезнования. За секциото не го мисли, да е живо и здраво, пък както дойде.

Веси, разписвай се по- често. Simple Smile

# 511
Здравейте!

Иренка, как сте днес с Макси?

Веси, как са Алекс и Мити?

Събота и неделя времето при нас беше много топло и почти през цялото време бяхме навън. Децата дори хванаха и малко тен. /не че си нямат по рождение, де  Wink /. Днес обаче е хладно и влажно и с Алекс излезнахме за малко.
И той вече отказва да спи следобед. Четири дни не е спал след обяд, а като гледам и днес ще пропусне. Много се изморява обаче и към 17, 30 - 18,00 става много кисел, плаче и се дразни на всичко. Поне заспива 5 мин. след като го сложа в леглото. През нощта продължава да се буди както преди поне по 2-3 пъти и да ме търси. Кога ли ще спре?  Sad

Утре в групата за игра ще прави Великденски заек, ще има рязане и лепене пак.  Wink

Hug от мен!

# 512
Аз чакам доклад от Веси и статус от Ани Simple Smile

# 513
  • Germany
И аз я мисля Ани  Praynig

Здравейте момичета, ето ме и мен. Калинката ходи на ясла, опитва се да говори все повече, но по бебешки, само аз й разбирам засега. Но макар и да говори малко, вече схвана диалекта от яслата Shocked. От няма стана нЕма, а снощи ми каза - айде лЕгай веднага, с тон, нетърпящ възражения ooooh! Двете смени в яслата са коренно различни. Когато са едните, Калина е мила и щастлива, казва ми чао и влиза с желание. Те я гушкат и й се радват. Никога не се оплакват от нея, или ако го правят, е защото не е яла.  Другите две обаче са все намусени, а детегледачката говори точно като новоусвоения език на Калина. Когато са те все по-често я взимам разплакана, а онзи ден ми каза, че са й дърпали ушите  Shocked и са я ударили по бузата. Направо съм в шах какво да правя. От една страна ги разбирам, защото на моменти наистина не се търпи, но пък това е Моето дете и те нямат право да го удрят #Cussing out Днес смятам да поговоря с директорката, защото не ми е приятно да ми тормозят детето. Иначе и ния бяхме в серия болести, омръзнаха ми вече инхалациите с вентолин и лекарствата. И да ви се похваля че вече ангажирах и целия юни ще бъдем на морето и съм невероятно щастлива. А Калинчето спестява пари в касичката за морето  Mr. Green
Айде, целувки на всички и лек ден.

# 514
Добро утро!

Ковачева, много неприятно, че едната смяна в яслата не се харесва на Калинчето. За удрянето и дърпането на ушите, не знам какво да коментирам. Когато навремето Марина тръгна на ясла / на 2г/, първите няколко дни разказваше, че лелите я бият по главата.  ooooh! Бях се видяла в чудо тогава. А тя ходеше с голямо желание, познаваше децата и част от персонала от преди тръгването на ясла. В един момент спряха да я "бият", но аз продължавах да я подпитвам постоянно.

# 515
  • Бургас/Пз
Аз чакам доклад от Веси и статус от Ани Simple Smile

Ани е тук - 2в1 и крива като да не казвам какво...... Бебето е още седалищно и от вчера съм и с контракции, да видим докога ще изкарам  Confused

# 516
Ани, успокой се. Понякога бебето се завърта в момента на раждането. Да се надяваме, че ще се завърти по-скоро, за да не се притесняваш. Погали коремче от нас.

Мечо вчера го забравих да спи по блузка навън. Днес кашля Sad.

Избрали ли сте следващите столчета за кола? Някой правил ли е проучване кои са с добри резултати на краш тестове? Ние май ще трябва да купим стол по-рано, че ще имаме гости и трябва стол за детето.

# 517
  • Бургас/Пз
Избрали ли сте следващите столчета за кола? Някой правил ли е проучване кои са с добри резултати на краш тестове? Ние май ще трябва да купим стол по-рано, че ще имаме гости и трябва стол за детето.

Брит, за кой ще е столчето за Точката или за Мечо??? Ако правилно съм разбрала и питаш за Точката, да ти кажа, че Калоян още от преди една година вече е в стол 9-36кг. Взехме Рекаро. Тестовете им са едни от най-добрите. Be Safe ми бяха повече насърце, но цената им ми идва соленичка!

# 518
Miti e dobre,mnogo dobre se hrani,10pampersa ne gi razvalqme za 24h.Buduva veche poveche i mnogo gleda s prekrasnite si sini za sega ochichki.Imame si i koliki,za sega ne mu davam nishto.Papcheto ni padna predi nqkolko dni i si mislq,che shte se naloji i pri nego da se slagat lepenki,che mu e mnogo izkochilo,kakto beshe i na batko mu.
Aleks i toi e dobre,mnogo e privarzan kam Miti.Mnogo mu govori i go vkluchva vav vsqko zabavlenie,dori sega sa v negovata staq 3mata maje,a az imam glatka vazduh,koeto mi se otdava mnogo rqdko.
sled dve koshmarni noshti i cql den bolki izvikahme hirurg da mi pogledne gardite.Okaza se,che imam mastopatiq na ednata garda.Izpisa mi antibiotik,no estestveno za sega ne sam go pila i se obadih na homeopatkata na Aleks i mi kaza da si vzema phytolacca decandra 15ch. priemam go na 2h ot vchera i postepenno shte namalqm priema.Buchkite veche pochti ne se useshtat i bolkata otshumq.Za smetka na tova markata cql den mi kontrahira i sam s novo 20 Simple Smile

# 519
Весе, за коликите е важно какво ядеш ,ако го кърмиш.
При каката си напатих с колики, но при малката ми каза една докторка от Германия да не ям - боб,леща, шоколад, солена риба, газирано, люто,зеле, въобще неща , които надуват.Доста еднообразно става менюто, но детето ще е доволно.Дано съм била полезна.

# 520
  • Все на втория етаж
Kyde ste hora? Никакви ви няма. Аз сядам да ви чета, а то 5 поста Simple Smile  Аз съм с 1001 задачки и аз не се разписвам често, та разчитах поне да ви чета. За Макси имам много да пиша, но няма да е тази вечер, че лягам.

# 521
  • Бургас/Пз
Ние сме още 2в1, седалщино и си чакаме. На 19-ти пак съм лекар, на 22-ри пак и така до термина , пък после ще видим какво ще правим.  Rolling Eyes

Аз съм със стомашно-чревен вирус и днес съм парцал. Добре , че ми е Дарийка , че мамината душица днес цял следобяд гледа Калки!

# 522
  • Все на втория етаж
Ани, бързо се оправяй мила!
Анастасия_Morskafeia , мен ме интересува, ако можеш пиши ми на ЛС.

Ние сме общо взето добре, малкия ме тормози всекидневно, но вие си го знаете. Всички се затриха нещо, никой не се разписва. Ето няколко снимки от моя момък, да не го забравите. И да се похваля, че вече два пъти върши голяма работа на гърнето и то по собствено желание.

# 523
 Hug
При нас почти никакъв напредък с гърнето. Спря да ака в градината и започна да я върши тая работа вечер в нас, но в гащите. Даже се крие. Ако го подканвам през 1 час се изпикава, но пропусна ли, не се сеща сам, а пика в гащите. А за акото - досега нито веднъж не го е пуснал в гърнето или в тоалетната. Винаги само в гащите  Sad ooooh!
Иренка Макси пак е заформил буклите  Laughing

# 524
Точица ще ме подлуди. От беля на беля.

Общи условия

Активация на акаунт