Августинчетата всички скоро ще духнат 3-те свещички!!!

• 68 813
  • 694
  •   1
Отговори
# 495
  • Все на втория етаж
Весиии, честита втора рожба. Аз сега виждам. Да ви е жив и здрав и много, много да ви радва. Hug

# 496
Здравейте,
ние тези почивни дни, големи културни занимания. В събота Точица беше на училище. Аз смятах, че ще се стресира, а те не успяха да я озъптят да седне на едно място и да играе игрите.
В неделя ходихме на театър на Янко Сакъзов. Не ни хареса хич. Първо, опитаха да таксуват и бебето, а в другия салон и каката е безплатно. Нямам нищо против да платя за Точица, нали заради нея ходим, но Мечо, ... На всичкото отгоре служителките в салона бяха доста свирепи. В крайна сметка на детски театър сме, нормално някой да се развика, друг, да се оповръща (това Мечо сътвори)...
Вече ще ходим само в салона на Гурко.
Иначе сме добре, оцеляваме. Точица не иска и не иска да сваля този памперс. Писна ми вече. Брои до 5 (т.е. не само знае числата, но има идея за 5), а не иска да ми каже като и се доходи до тоалетна. Много съм разочарована от себе си, че не и настоявах по-рано.

# 497
Ах, че хубава новина виждам понеделнишки  newsm44
Честита втора рожба на безкрайно себераздаващата се мама и съпруга Веси!!! Миличка пожелавам ти от сърце да е много здравичък малкия Мити, много кротичък и да се разбират чудесно с голямото си братче Алекс!!! Желая ви безброй щастливи мигове и мноооого късмет!!!

Ха, сега здравейте  wavey
Еййй, как се развълнувах само. А още повече се радвам, че чакаме още нови бебчета  newsm68
Ние сме добре! Събота и неделя прекарахме чудесно с малки изключения /моя мъж отново беше в зъбна одисея  Sad/ Събота реших да заведа децата в зоопарка, че много искаха да видят новите пингвинчета и ооооооооо чудо  Shocked цяла София беше там. Търчах като подивяла, едвам се прибрахме в цял състав  #Crazy Следобяда бяхме на следобедно матине при Граци, което естествено прерасна в вечерно и от кафето минахме на вино  Laughing Mr. Green Тя се беше приготвила с много вкусни домашни гозби, включително и феноменална торта с ягоди и шоколад. Събрахме се цялата Шарова група и беше невероятно. Отдавна не бях изкарвала толкова добре  newsm10 В неделята, заради тъпите прогнози не посмях да мръдна по-далече от квартала и общо взето играхме в градинките около блока. Денис съответно се изморяваше доста и белите вкъщи драстично намаляха  Mr. Green
Брит и ние от днес започваме с махането. Дано и аз не съм закъсняла  ooooh! Но на тази възраст го махнах и на Крис и за две седмици беше научен, даже и през нощта не слагах  Grinning Дано и с Денис ми се получи  Peace Занесохме сутринта в яслата 3 бр. панталони и 3 бр. слипове /хихихихи, как звучи само/ и ги оставих да дерзаят  Laughing
Ми засега друго не се сещам, хубава седмица ви желая  Hug

# 498
Весе,ЧЕСТИТА РОЖБА!Да сте много здрави цялото семейство,а татко и батко много да помагат за бебчо! Simple Smile

# 499
Брит, не сте само вие с памперса. Алекс не иска и да чуе да сяда на гърне. ooooh! Дала съм му срок до лятото да махнем памперса.  Joy Добре, че в градината ги вземат и с памперси. Марина беше на 1 г и 6 м и за една седмица махнахме дневния памперс, но сега удрям на камък.

# 500
Уф, горкото ми дете. Днес я питам защо не ми казва като се наака, а тя ми проплака: "Мамо, не искам да акам"  Cry Мисля да я оставя да си прави каквото иска без да я насилвам.

# 501
Мисля да я оставя да си прави каквото иска без да я насилвам.
  newsm10 И за така съм решила да постъпя. Снощи опика цялата къща, но рано или късно ще свикне. Само веднъж го хванах на тоалетната, останалото беше по пода, а за през нощта сложих памперс  Laughing

# 502
Точката нощем спокойно може да е без памперс. Пишканията горе долу сме ги овладяли, особено, след като даваме по бонбон за всяко пишкане в гърне. Започнахме с лукчета и минахме на желирани. Но голямото нещо не се състои в гърне, дори и с обещания за шоколад.

# 503
  • Бургас/Пз
Здравейте, аз още съм на линия 2в1 слава богу.
 Praynig
Миналата седмица ни се случиха много неприятни неща. В неделя почина свекър ми и като цяло неприятните емоции си казват думата, колкото и човек да се опитва да се владее и да стиска зъби.

Освен това бебето точно сега в началото на 9-тия месец се е обърнало седалищно и май шансовете ми за нормално раждане намаляват все повече и повече! Sad Но - каквото - такова, важното е накрая всичко да е наред с бебето, другото се преживява!

Калоян е без памперс от лятото. Пишкането много бързо го научи и той. За акането трябваше доста повече време, но с повече упоритост и търпеливост /че нааканите гащи хич не са приятна гледка/ се получи. И в един момент декември месец като отиде при майка , по не знайни за мен причини, реши че е го е страх от тяхната тоалетната и се започна пак наакването в гащите. Майка как издържа месец и половина не я знам, но не върнахме памперса. И после като си дойде в Бургас му трябваше горе-долу 1 седмица и пак започна сам да иска да ходи на тоалетната! Също така изобщо не иска друго гърне или пък седалка, предпочита тоалетната чиния и за пишкането и за акането.
Много странна работа, но от това дето прочетох установих, че щом 1 път сме махнали памперса , не трябва да го връщаме повече и при нас това проработи. Е, моите нерви бяха повечко, Twisted Evil но си заслужаваше...

# 504
Здравейте!
Благодаря ви за хубавите пожелания  Hug  bouquet
Всичко мина на добрата страна. Мити се роди на 25ти в 8:38 3910 51см
Много вълнуващ за мен момент в операционната,т.к с Алекс бях с пълна упойка и не го видях веднага. Прилича много на батко си,но е малко по спокоен като цяло. Имаме моменти по 3ч не иска да спи,но заспи ли поне 1ч не го разваля и аз си почивам с домакинството.
Алекс е много ентусиазиран,само му говори,гушка,целува. Понякога попрекалява и го избира на сила,но мисля,че се адаптира за сега добре с новия член в семейството. Основно преди обяд е с баща си,после спим и вечер излиза с който си е вкъщи.
Много мога да ви пиша,но нямам време и ще ме извините за сбития разказ.
Бъдете  здрави!Целувки от нас!

# 505
Веси ,радвам се, че всичко е наред при вас.  Hug за Алекс и Мити.

Ани, моите съболезнования!  Hug За раждането не се притеснявай, каквото е писано - дали секцио или нормално, важното е да мине добре.

Ние сме добре / пу пу /. Времето се стопли и излизаме доста с Алекс. Във вторник записах Алекс на градина от септември. От новите деца той е роден най - рано и ще бъде първия. Сега трябва да оправим документите и да минем преглед при педиатъра. След ваканцията в Бг, стягаме раничката и се започва.  Wink

# 506
Весе, голям мъж си родила, да е жив и здрав  Heart Eyes
Ани, моите съболезнования Sad присъединявам се към поста на SMG важното е и двамата с бебчо да сте добре и всичко да мине леко и безпроблемно. не се терзай, ако се наложи секцио  Hug

# 507
Здравейте!  Hug
Ани много съжалявам, за това през което се е наложило да минеш, но за съжаление в живота не всичко е радост и песен. Мисли за бебчо и всичко ще си дойде на мястото.
СМГ  Peace супер, много се радвам, че и Алекс тръгва на градина. Боже, колко бързо отлетяха тия години. Все имам чувството, че беше вчера, когато развявахме кореми в МОЛ-а  Cry
Веси браво за теб и големия юнак, Мити. Добре дошла отново при нас и ще чакаме да пишеш как сте с бебо и батко му  Hug
Моето голямо момче днес се качи сам на автобуса и замина при баба си за ваканцията. Гледах как рейса заминаваше, а аз рева като магарица на автогарата. Ама, нали и той беше малък, нали и той беше бебе??? Кога порасна? Пътува сам вече.......много ми е тегаво. Сигурно някой ден и за чужбина ще тръгне да учи и аз пак ще си рева там...... newsm45 newsm45 Офффффф, как може да съм такава цифла???

# 508
Дони, не си сама.  Hug И на мен ми се случва в такива моменти. А децата наистина растат и скоро няма да имат толкова голяма нужда от нас.  Sad

Иначе ще се наложи сериозно да поработим с Алекс по въпроса с памперса. В градината ги вземат с памперс, но понеже "не били оборудвани и обучени за смяна на памперси", ако се случи нещо, звънят на майката и тя да тича до градината да се оправя.  Joy

# 509
Веси, миличка, честита втора рожба! Нека малкият Димитър бъде благословен! Да расте в хармоничана семейна среда и да бъде радост за цялото семейство! Веси на теб пожелавам приказни моменти като мама на двама!!!

Общи условия

Активация на акаунт