Августинчетата всички скоро ще духнат 3-те свещички!!!

• 68 819
  • 694
  •   1
Отговори
# 480
Пиша, за да не ни мислите  Hug Мисля, че овладяхме проблема с уплахата на Денис  Party Вече е доста по-спокоен и пак с желание тръгна на ясла. Даже снощи като се прибра и поиска пак да ходи при децата  Shocked
Каприз, СМГ как са малчовците?
Аз вече започнах да стягам чеиза на нашата неродена мома. Купих вече два гащеризона и все за розово се оглеждам. Вчера й харесах и едни кецове  Laughing Чакам я с нетърпение, още малко и ще си гушкам и момиченце /племеничка/. Хубав ден   bouquet

# 481
Дони, радвам се, че Денис е преодолял страха си.  Hug

При нас нещата за момента са спокойни, чак не смея да се зарадвам. От 2 дни спрях инхалациите на Алекс и се надявам скоро да не чувам пак кашлици.

# 482
  • Бургас/Пз
Аз вече започнах да стягам чеиза на нашата неродена мома. Купих вече два гащеризона и все за розово се оглеждам. Вчера й харесах и едни кецове  Laughing Чакам я с нетърпение, още малко и ще си гушкам и момиченце /племеничка/. Хубав ден   bouquet

Искам и аз да купувам за момиченцееееее, ама не ме огря, а пък такива страхотни неща имаааа! И за момчета има, ама друго си е за момиченца!

# 483
Привет мамчета!

Аз да ви питам, че от няколко дена се чудя, сега като Ади ходи на ясла (която всъщност е одз), трябва ли да подавам някакви молби за градината на есен? Или пък наново да кандидатстваме по интернет..? Страхувам се да изпусна някакви срокове и да падне бомба  newsm78

Децата не слушат..ще бягам, целувам ви всички!! Heart Eyes

# 484
  • София
Bizu, Ади преминава директно в първа група на градината Peace
Абсолютно нищо не трябва да правиш- това е предимството на яслите в ОДЗ-тата Peace
Специални гушки за Ади и кака Софи Hug

# 485

Брит, да ти кажа честно и мен Калоян ме притеснява, бебето изобщо не го мисля, макар че се чудя милото как ще спи, като тая хуна тряска вратите и блъска всички шкафове непрекъснато, скачането от мебели и столове не го броя, защото то е нещо обичайно! Вече се чудя горките комшии как ни издържат!  Rolling Eyes Confused Confused

За спането нямай грижа. Точица му крещи в ухото, той спи. Като отидем на детска площадка, колкото и голям зверилник да е, нашият спи без да мърда. Много от майките се опитват да държат настрана децата си, но повечето ги оставят едва ли не да се катерят по количката. Бебето свиква да спи, както го научиш. Е, вчера беше ужасно, тъкмо укротя Точката, Мечо се развика, тъкмо той заспи, Точица започва да пищи. Накрая успях да елеминирам и двамата, дойде татко им да види какво става и Точката скочи ...
Не го мисли много, всичко ще си дойде на мястото. А ти какво толкова ще купуваш? Мечо половината дрехи от сестра си ги израстна без да са обличани.

# 486
Здравейте момичета,аз отдавна не съм писала,но току що разбрах страхотна новина и просто не мога да не се сдържа да споделя новината тук
Днес нашата Веси е станала мама за втори път!Бебето се казва Димитър!Да е жив и здрав новият член на семейството и много да радва мама,тати и батко!

# 487
Весииии, честито, миличка! да е жив и здрав мъничкия, много послушен и щастлив! весело  и безгрижно детство му желаем! а ти се възстановявай бързо  Heart Eyes Избрали сте страхотно име!
Галка, пиши по-често, че ни липсваш!  Hug

# 488
Веситоооо, честито миличкааа  Hug Hug Hug

Желая здраве, щастливо детство и много много усмивки от малкият Мити, а на мама бързо възстановяване и да бъде безкрайно обгрижвана от своята мъжка чета. Целувам ви и ви желая щастие!

Момичета и аз не влизам вече често тук, но ви мисля само най-доброто...е надзъртам де...
Целувки и за вас и за малките ви сладури.

# 489
  • София
ЧЕСТИТО ВТОРО МОМЧЕНЦЕ, ВЕСЕ!!!Да бъде здрав и много щастлив малкия Мити!
Бързо възстановяване на теб ти пожелавам и те чакаме със снимки и разказ за раждането Peace

# 490
Веси, Честит син! Добре дошъл на Мити! Да ви донесе много радост и щастие, да се разбират с бати Алекс и много, много да слушкат!  Hug

# 491
ВЕСЕ, ЧЕСТИТО!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ МИТКО И МНОГО ПОСЛУШЕН!БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ТЕБ!

# 492
ВЕСИ, ЧЕСТИТО! МНОГО, МНОГО ЩАСТИЕ С МАЛКОТО ЧОВЕЧЕ!

# 493
Весенце, да са ти живи и здрави дечицата с много щастие да ви даряват :о))) Много се радвам и ще следя за твой пост! Бързо възстановяване на теб, целувки!!!  bouquet

Пинки, мерси мила за отговора! Надявам се и вие без проблеми да намерите градина за Боби  Praynig Вече преместихте ли се в новото жилище?

Ние сме добре, вчера малко ни надуха вятъра и днес сме пак със сополи Sad Дано само не се разболее, трябва да удържи до сряда, тогава бабата идва за 10 дена  Mr. Green Тази зима сравнително рядко боледува Ади, макар че ходеше доста пеша в студа Party Лятото вече трябва да изкарам шофьорски курсове, че голям спорт сутрин и вечер.

# 494
Веси, честита рожба! Да е жив и здрав малкият Димитър!

Общи условия

Активация на акаунт