Августинчетата всички скоро ще духнат 3-те свещички!!!

• 68 820
  • 694
  •   1
Отговори
# 465
  • Все на втория етаж
Дони, не каза нищо за Кат. Какви драми изтърпя с тях? Утре баща ми ще ходи да си взима книжката.

# 466
Момичета помагайте!  Sad
Онзи ден в яслата са рязали опасните клони на дърветата и Денис много се е уплашил  Sad Милото зайче само хленчи и търси къде е "езачката" /резачката/. Плаче в градината на всеки  час, като стане то сън пак плаче. Само като е с мен е спокоен. Снощи излязохме с мъжа ми той спеше и по едно време се е събудил и рееев, майка ми звъни на пожар да си идвам. Никой друг не признавал. Кажете какво да правя, за да се успокои, моля. Ужасно ми е притеснено да го гледам така  Cry
Барабар с изключение на това, че Дениско е уплашен и наче горе-долу мина спокойно  Crazy колкото може да е спокойно с две момчета  Grinning Много се радвам, че си видяла малката точица. Дано всичко ти е много леко. А колкото до доктора не е същият  Wink но и нашия е мноооого хубав. А колкото до това, че изглеждаш малка - радвай се! Джобните гаджета винаги изглеждат добре и са на мода  Heart Eyes
Иренка какво да ти кажа. Просто поредната БГ неуредица и простотия. Висиш като прани гащи, машините не пускат билети и чакаш някоя навъсена служителка да те благоволи да те приеме без билет. Те едни млади девойки, закачат се с младежите по опашките и така, ако си нямаш работа виси. Аз лично излязох в 7 без 5 от там, нямаше никой освен аз и дежурния. На всичкото отгоре едвам си извадих колата от платения паркинг, който работел само до 5  Shocked, абеее емоции. Сега и аз трябва да си я взимам на 15.04.  #Crazy Какво ли пък тогава ще ме чака, не знам  Rolling Eyes
Хубава седмица ви желая със здрави дечица и дано и моето се успокои, че вече ще откача от тревоги  Sad

# 467
Дони, от какво точно го е страх? Обясни му, че ще порастнат нови клони на дърветата. Тези са сухи и могат да паднат, затова ги режат. Чичковците много внимават с резачката ...
Капризче,  Hug Дано всичко ви се нареди скоро.
Ани, да ти е жива и здрава именицата. Достатъчно ще е, ако сама не ти създава главоболие. Моят опит досега с две деца е, че няма нищо по-лесно, от гледането на дете от 0-6 месеца, стига да е здраво, разбира се. Общо взето нищо не им трябва, накърмваш го, сменяш памперс от време на време, ако се оповръща най-много да го преоблечеш. Можеш навсякъде да го влачиш с теб, нямаш притеснения дали няма да глътне нещо, да изпотроши инвентара, да скочи на улицата, да ти отвори чантата и да ти раздаде парите, да се покатери някъде, не се чудиш с какво ще го храниш, каква вода ще пие и още и още ... бели, които са част от ежедневието на Точица. Вчера глътна кашачка от физиологичен р-р, който го купих заради нея, понеже сутрин става в 5:30, съблича се чисто гола, ако докопа брат си, съблича и него и започва да снове боса по плочките и като резултат накрая и потече носа.
Малкото Мече, както казах, засега е добре. Вчера докато го кърмех, каката му увила краката в хартиено тиксо без да я видя  ooooh!. Личният му успех е, че успява да се придвижи по леглото сам. Нощем го оставям на 50-60 см от мен, малко по-късно го намирам забит в мен. Дълго време се чудехме как става този номер, но вчера го видях. Обръща се на една страна и хоп ръчички, хоп крачета, пак ръчички, пак крачета и забива нос в мен. Кикоти се, опитва се да пее, танцува на музиката на пеещите играчки., Миналата седмица го водихме на куклен театър да гледат Снежанка. Берто беше прекрасен, два три пъти искаше мляко, но през останалото време много държеше и той да гледа Simple Smile Ако Точица ме остави 5 мин без да изпадам в истерия, ще кача и снимки.
Дони, за КАТ, думи нямам. Ние през август 2010 получихме призовка за нарушение 2009 г Simple Smile)))))))) и ни казаха преди 2011 да не ходим да търсим акт Simple Smile)))))))))))))))

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 11:16 от Berend Botje

# 468
Дони, не можеш ли да се доближиш с него до някое окастрено дърво? С Дениско да му поговорите, да го погалите и да му обясните, че да му отрежат клоните е като Дениско да се сдобие с нова прическа? Разбирам те много. Преди време Емо се беше стреснал от миксера, но с повече обяснения го преодоля и сега бъркаме с него заедно. Или последният му ужас - видеше ли молец вкъщи, пищеше и не искаше да влезе в стаята. Намерих една книга за мухи (извинявай, Георги Господинов) и оцветихме всички буболечки в нея в червено, разгледахме ги и... пак с много думи разбра, че не е страшно. Да знаеш, че отминава!

# 469
Той се е уплашил от самата машина и от шума, който издава, явно и от човека, който я е държал. Сега звънях в яслата и казаха, че днес е по-спокоен от колкото в събота  ooooh! Ще ми изкочи сърцето, направо от тревоги  Crazy Иначе и нас ни беше страх от миксера, но го преодоляхме  Grinning

# 470
Дано утре вече всичко да е забравено!  Peace

# 471
Дони, тъкмо си мислех да не се е изплашил Денис от резачката, а ти вече си писала. Дано скоро да го забрави. Освен да му повтаряш всеки път като се сети, че не е страшна резачката и да го успокояваш, друго не се сещам. Преди време Алекс много се страхуваше от шума на прахосмукачката и чистех, когато спи или беше навън с баща си. Сега вече няма проблем и чистим заедно.  Wink

# 472
Мацки друг път ще пиша повече ,но сега имама важен въпрос-Дара ми отказва следобедния сън вече 4 пъти за десетина дни и съм притеснена,не е ли прекалено рано?Вие имате ли подобни проблеми?Приспивам я по час и половина,лежи си,но не заспива..... newsm78

# 473
Добре дошла в клуба, Стелка. Точица я приспивам с часове откакто може би стана на година и половина. Да кажем 3 дни в седмицата успявам, другите 4 не.

# 474
Хайде и аз да се наредя към ту спящите следобеден сън, ту не.  Joy От около 6 месеца Алекс от време на време пропуска следобедния сън. Напр. в събота заспа сам, в неделя отказа да заспи и след 30 мин. го взех от леглото / през това време не е плакал, гледаше книжи и от време на време се провикваше, че няма да спи/, в понеделник също отказа да спи, но полежа сам пак 30 мин. и после аз легнах до него малко и това беше. Обикновено, когато спи, отделям време за Марина - да напишем домашните, да се погушкаме, да си поговорим и т.н. и предпочитам още известно време да спи следобед, но кой ли ме пита.  Wink

Стели, колко време спи Дара през нощта? На Алекс му се събират около 10 часа и се надявам да са му достатъчни.

# 475
Венци спи следобяд, но рядко повече от час-час и половина. За сметка на това става сутрин в 7 и заспива около 23.30ч Simple Smile и така е от новородено

# 476
Стелка Денис все още спи, но предполагам, че му е навик от яслата. Събота и неделя също все още успявам да го приспивам, но пък вечер го оставям по до късно. Иначе през седмицата най-късно 21.30 е в кревата. Кристиян обаче от 3 годишен отказваше да спи, имаше го и като опция в дет.градина и не спеше, така че ако не й се спи я оставяй и тъкмо вечер ще си ляга по-рано. А когато ходи на ясла ще не ще като легнат другите и тя ще ляга  Peace
За протокола: днес Денис е малко по-спокоен. Пак е нацупил устата сутринта, но е влязъл без рев  ooooh! Дано му мине, че се тревожа  Tired

# 477
Преди малко се връщаме от педиатърката. ходихме за контролен преглед. Спазъмът е преминал, но има хрипове  Tired и следва АБ  Sad
А той изобщо по нищо не можеш да кажеш, че е болен. бяга като бесен, омете 2 кебапчета, изтанцува танца на мики маус и заспа. спи толкова спокойно в момента. най-големият ми страх е, че ще се разболее и няма да разберем. както стана преди да влезем в болницата. че и педиатърката ни заминава за чужбина за няколко дни. ох!

# 478
  • Бургас/Пз
Калоян все още спи следобяд по около 2часа. Вечер ляга към 22-22.30 и спи до към 8-8.30ч Имаме по две разходки на ден - всяка по около 2часа, като през цялото време е на крак, количка не ползваме отдавна!

Брит, да ти кажа честно и мен Калоян ме притеснява, бебето изобщо не го мисля, макар че се чудя милото как ще спи, като тая хуна тряска вратите и блъска всички шкафове непрекъснато, скачането от мебели и столове не го броя, защото то е нещо обичайно! Вече се чудя горките комшии как ни издържат!  Rolling Eyes Confused Confused

# 479
Успокоих се ,че не сме само ние.....през нощта спи минимум 10 часа,даже сутрин я будя,именно, за да легне следобед.Ако не я събудя,спи до 9.30-10.00,а вечер ляга около 22.30.В градината казват,че спи и се чудя дали не ме лъжат,защото,когато успея да я приспя следобед никога не заспива преди 15.00,а в градината ги будят в 15.15!!!  newsm78
Както и да е.....Дара не беше ходила 3 месеца на ясла,пуснах я и точно след една седмица тръгна задната хрема и 2 дни по-късно и последвалата я кашлица от секретите.... Close едно и също всеки път.Оставих я седмица и половина у дома,за да е напълно оздравяла,въпреки че лекарката ми беше дала бележка само за седмица и реално ако всички родители си задържаха децата до пълно оздравяване,а не ги пускаха със соплоли,щяха всички да са здарви!Знам,че сега ще я пусна и след седмица максимум пак ще е болна и се вбесявам  #Cussing out Да,знам,че хората работят,ама и аз искам да започна работа,а няма как,ако осъствам през седмица.....

Така,стига съм ви занимавала,имате си достатъчно проблеми и то по-сериозни....много прегръдки за болните дечица и техните майки-ето това са сериозни проблеми,затова бързо всички да оздравяват и никкави болести повече  Hug  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт