Милото зайче само хленчи и търси къде е "езачката" /резачката/. Плаче в градината на всеки час, като стане то сън пак плаче. Само като е с мен е спокоен. Снощи излязохме с мъжа ми той спеше и по едно време се е събудил и рееев, майка ми звъни на пожар да си идвам. Никой друг не признавал. Кажете какво да правя, за да се успокои, моля. Ужасно ми е притеснено да го гледам така 
колкото може да е спокойно с две момчета
Много се радвам, че си видяла малката точица. Дано всичко ти е много леко. А колкото до доктора не е същият
но и нашия е мноооого хубав. А колкото до това, че изглеждаш малка - радвай се! Джобните гаджета винаги изглеждат добре и са на мода 
Какво ли пък тогава ще ме чака, не знам
Дано всичко ви се нареди скоро.
. Личният му успех е, че успява да се придвижи по леглото сам. Нощем го оставям на 50-60 см от мен, малко по-късно го намирам забит в мен. Дълго време се чудехме как става този номер, но вчера го видях. Обръща се на една страна и хоп ръчички, хоп крачета, пак ръчички, пак крачета и забива нос в мен. Кикоти се, опитва се да пее, танцува на музиката на пеещите играчки., Миналата седмица го водихме на куклен театър да гледат Снежанка. Берто беше прекрасен, два три пъти искаше мляко, но през останалото време много държеше и той да гледа
Ако Точица ме остави 5 мин без да изпадам в истерия, ще кача и снимки.
)))))))) и ни казаха преди 2011 да не ходим да търсим акт
)))))))))))))))
От около 6 месеца Алекс от време на време пропуска следобедния сън. Напр. в събота заспа сам, в неделя отказа да заспи и след 30 мин. го взех от леглото / през това време не е плакал, гледаше книжи и от време на време се провикваше, че няма да спи/, в понеделник също отказа да спи, но полежа сам пак 30 мин. и после аз легнах до него малко и това беше. Обикновено, когато спи, отделям време за Марина - да напишем домашните, да се погушкаме, да си поговорим и т.н. и предпочитам още известно време да спи следобед, но кой ли ме пита. 

Дано му мине, че се тревожа
и следва АБ

едно и също всеки път.Оставих я седмица и половина у дома,за да е напълно оздравяла,въпреки че лекарката ми беше дала бележка само за седмица и реално ако всички родители си задържаха децата до пълно оздравяване,а не ги пускаха със соплоли,щяха всички да са здарви!Знам,че сега ще я пусна и след седмица максимум пак ще е болна и се вбесявам
Да,знам,че хората работят,ама и аз искам да започна работа,а няма как,ако осъствам през седмица.....
Препоръчани теми