Августинчетата всички скоро ще духнат 3-те свещички!!!

• 68 799
  • 694
  •   1
Отговори
# 540
Ани, как се чувстваш на финалната права? вчера си мислех, че скоро трябва да има новини от теб  Heart Eyes

На приливи и отливи съм - има моменти съм супер спокойна и сигурна в себе си, има моменти, в които параноята ме разтърсва много яко!!! Добре, че са ангажиментите покрай децата, че много да не мисля!!
милата  Hug не се поддавай на лоши емоции, вижда му се края вече Simple Smile

# 541
  • Бургас/Пз
Капризче, благодаря ти! И на всички ви големи прегръдки!
Ето и една снимка от снощи - 4дни преди термина!

# 542
Ти си една супер секси бременна!  Heart Eyes
Ама къде сте всички? Хайде драснете по един ред Simple Smile

# 543
  • Germany
Ани,  Hug, много си хубава така, сигурна съм, че и мъжа ти е на същото мнение  Wink И аз те мисля, ще стискам палци скоро да се гушите с бебо и всичко да тръгне по вода, и дано го опазиш от Калки Simple Smile
Калинчето донесе от яслата стомашен вирус, тя го изкара горе-долу леко, но на Цветница се събирахме на вилата на сестра ми и на другия ден паднаха 6 жертви на малкия бацил Mr. Green  Crazy, аз бях едната  Cry Не ме питайте, не можех да стана от леглото, но всичко минава за един - два дни. Вчера въпреки огромното ми търпение към сестрите и детегледачката в яслата, говорих с директорката и й споделих всичко, дето бях насъбрала. Калина се тресе от нерви, само като види една от детегледачките. Оплаках се и сега ме гледат накриво, но пък тя ми каза като я взех, че обичкала всички лели и сестри  Mr. Green, начело с въпросната персона Mr. Green Евно са й се обяснявали в любов. Иначе Калинчето е станала голяма скица, вкъщи се подвизава с кодовото име Беснолина  Wink и в момента е луд фен на фотографията. С отварянето на очите взема апарата и снима ли снима, командва рибите да позират, Мечо го гласи, изобщо, много е забавна. Проблем става единствено ако реша да прибера апарата, но вече съм го прежалила. Между другото има страхотни попадения. Ами това е. Хубави празници ви желая момичета, а на Ани - много, много  Hug Hug Hug

# 544
  • София
Здравейте и от мен!

Отдавна не съм се разписвала, но ви следя Peace

Ани, стискам палци всичко да мине по най-добрия начин и скоро да гушкаш бебчо  Hug
Много добре изглеждаш Peace

СМГ, прочетох какво сте преживели и те прегръщам. Дано наистина тези проблеми минат с времето, че и горкото дете се измъчи с тези бронхити Hug
Много интересно място е бил този замък- истинско забавление за децата. Много хубави снимки с едни пораснали деца виждам Grinning

Каприз, дано получиш желаното място Peace

Дони, как е Дениско? Пребори ли вируса?

Галина, страхотна питка и торта. Браво, да ти е живо и здраво детенцето  bouquet

Бобчо е добре, ходи на ясла с голямо желание, лелките казват че слуша, много говори и много пее.
Опитва се вече да разказва приказки и все повече го влечат книжките, нооо много добре се справя и с компютърната мишка. Май ще налагам ограничение за стоенето пред компютъра newsm78
Вече му махнах и нощния памперс, както и обедния в яслата (вкъщи него отдавна не му го слагам, но там се напишкал един път и започнаха да ми искат памперси). Много е самостоятелен по принцип, но в игрите иска компания Laughing
Това е от мен. Днес започнах с правенето на козунаци и така ще е още два дни ми се струва, но пък вкъщи ухае страхотно Flutter
Весели празници! Почерпете се с първите ми козунаци за тази година:

# 545
  • Все на втория етаж
Аааа , Пинки, сега има да си събирам лигите по клавиатурата..какви са тези прелести. Я драсни как ги правиш, лелеее, умирам за домашен козунак, а като не мога да меся, ни аз, нито покрай мен.

Ани, разписвай се, да знаем какво се случва при теб. Изглеждаш страхотно наистина. Аз не помня какво ще е бебочето?

# 546
  • София
Иренка, ето по тази рецепта го правих:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433715.msg14650432#msg14650432 Peace

Много пухкав и сладък стана, на всички вкъщи се хареса.
Пробвай, не е толкова трудно Wink

Редактирам се да покажа и днешните козунаци:

Весели празници на всички Peace

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 16:22 от Pinki_81

# 547
  • Бургас/Пз
Иренка, момченце ще имаме пак!

И моите козунаци са готови, но малко ги препекох, ама пак ще ги изядем де, утре ще пусна снимка!  Laughing

# 548
Весели празници на всички.
Да покажа и моите козунак и кифли.

# 549
Пинки, Галина, прекрасно изглеждат козунаците!

Тази година аз си поръчах, нещо нямах муза за месене. Днес боядисахме и яйцата. За  мое учудване почти нямаше счупени, само двечки и цветовете станаха много приятни. Алекс, разбира се, взе дейно участие в боядисването.  Wink Сега само обикалят около готовите яйца и питат кога ще се борим с тях.  Joy

# 550
Минавам да надникна дали няма радостна вест от Ани, а започнах силно слюноотделяне по вкусотиите на Галето  #Crazy Страхотни са, браво, Гале!   bouquet
Ани, хайде, бе, стига ни държа в напрежение  Mr. Green Погледнах днес в отчетната ви, че термина ти е на 26ти април. Тогава е роден съпругът ми. Да знаеш, че страхотни мъже се раждат на тази дата  Blush Laughing
Ние след малко ще тръгваме за църква. Тази вечер ни гостува прабаба ми и си изкарахме страхотно.  Heart Eyes Събрах нова информация за родословното ни дърво. Все не ми остава време да си дръпна някоя програма и да го направя като света, а не всичко да ми е на хвърчащи листи.
Весели празници!

# 551
Христос Воскресе!

Весел празник на всички!
easter

# 552
  • Бургас/Пз
ХРИСТОС ВСОКРЕСЕ! ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ БЪДЕТЕ ВИЕ И СЕМЕЙСТВАТА ВИ!

Капризче, чакаме си , когато реши бебчо -  тогава. Но аз и двете деца ги преносих, първото с 10, второто с 5 дни, така че съм се настроила да си чакам  Wink

# 553
Честито Воскресение Христово!Много Здраве За Вас И Семействата Ви!

# 554
Честито Воскресение! Да сме живи и здрави!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт