Августинчетата всички скоро ще духнат 3-те свещички!!!

• 68 801
  • 694
  •   1
Отговори
# 525
Да се стопля това време, че децата подлудяват вкъщи! Венци по цял ден само филмчета гледа и прави бели.
Съпругът ми е от вчера на работа  Heart Eyes ние с Венци се гледаме вкъщи.
Баща ми се обади тази сутрин, че в Етрополе има 2 пръста сняг  Shocked и продължава да вали. Тук вали много силен дъжд от вчера вечерта и вятъра и много силен.
Иренке, имаш страхотно момченце и много красив дом  Heart Eyes
Ани, не се сдухвай накрая, а се радвай на последните дни с коремчето  Heart Eyes на мен ми беше много мъчно последния ден, че ще се разделя със шкембето, даже почти с еразплаках като легнах на операционната  Crazy

# 526
Ние се позагубихме с Алекс напоследък, но се наложи да влезем в болница. Алекс пак беше с бронхит, но този път беше много зле и в неделя през нощта отидохме директно в детската клиника. Наложи се да му бият кортизон, за да се подобри дишането му, два дни беше вързан към монитор, който следеше кислорода и честотата на дишането му. Вчера ни изписаха и сега ще правим 3 седмици инахалации вкъщи. Толкова ме е страх за него, а с нищо не мога да му помогна. Всеки лекар казва, че е нормално и че сигурно ще го израсте, но е много тежко да гледаш как детето ти се бори за глътка въздух.
Сега е по -добре, само от време на време кашля. Дори успяха да се скарат няколко пъти със сестра си, а толкова страдаха един за друг, когато бяха разделени. Деца, какво да ги правиш. Wink

Hug на всички!

# 527
СМГ, голяма прегръдка и много сили  Hug Hug Hug Hug Hug

# 528
  • Все на втория етаж
SMG, много кофти, много съжалявам. Миличките, толкова са крехки и невинни, макар че моят синковен на моменти хич не е крехък и невинен. Но като си спомня и ние как лежахме в болница и беше на системи един побелял и сърцето ми се къса.

По този повод да се оплача, че две седмици беше със сополи и подкашляше, имаше и вирус дето изкарахме и двамката, той по- леко, но се оправи и три- четири дне беше добре. От днес обаче отново е със сополи и кашлица, а преди малко и повърна. Каквам ви писна ми вече, все едното е болно, все нещо има. Покрай дъщеря ми имам разправии, слагаме шини отдолу / ?!. не е ли рано / , не иска да ги носи, дадохме 300 лв. за тях, извадихме и разни зъби, очила сложихме. Сигурно е нормално, те са деца, ние родители, но на моменти ми идва някак прекалено. В петък и правихме една операция лекичка, днес обаче ми се струва, че нещо не е както трябва и май ще звъним на хирурга.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=572082.msg18368489#msg18368489

Освен това от сутринта забелязвам, че Макси накуцва, питам го кой крак го боли и къде, но той сочи и двата крака навсякъде милия. Ще видя и утре дали ще е така, че нали яко беснее , та може да се е ударил някъде, но ако и утре накуцва, ще трябва и него на лекар да водя. Та така.

Каприс, радвам се, че мъжът ти вече работи. Hug Дано и при вас нещата започнат да се оправят. Благодаря от сърце за милите думи. Всичките деца са прекрасни. Heart Eyes  Относно дома, не знам какво да ти кажа. Първите две снимки са от при свекърите, където сега се подвизаваме. Вторите две са от новият ни дом. Правим един етаж вече 5-6 / малее  Crazy Embarassed / години. Почти е готов, до Септември трябва да се нанесем, но силно се съмнявам. Освен това при нас с местата за живеене е много сложно и нито ми се пише, нито говори. Та нали знаеш, често външният вид лъже.   Mr. Green Иначе като цяло става точно както аз искам, затова и толкова се бавим, защото ми се налага да обработвам мъжа ми и ми трябва време Laughing

Berend Botje , какво прави точката? Дай да си ги сменим малко ? Joy

# 529
Иренка,  Hug и ние сме в сложно жилищно положение, хич не искам даже да започвам темата  ooooh! Миличката Алекс да я нагушкаш от нас  Hug Моя приятелка така се  беше притеснила за сина си, накуцваше, че падаше без причина. Води го къде ли не, накрая се оказа, че си е натърчил крачето и всичко отмина за около 2 седмици.

# 530
Здравейте, милички мои!
Направо се срамувам  Embarassed от себе си от кога не съм писала тук, но честно казано от време на време си ви четях да ви видя как сте и какво правите. Липсвахте ми   bouquet
Аз нали започнах работа по-рано, че и избирах между две предложения, а сега - съм безработна... Но с това много се надявам скоро да се справя  Sunglasses
Децата са добре - все си ги има редуващите сополки и кашлички (както и сега отминаващи), но май взех да свиквам и аз вече, че са нормални такива поредици, поне не става нещо по-сериозно. И двамата (Ники и Калоян) вече 2 години не са пили нищо друго освен хомеопатични капчици и хапченца, и 2-3 пъти единично нурофенче. Много съм доволна от решението си да ги лекувам така, но честно казано попаднах и на страхотна докторка, на която имам пълно доверие и която успя да промени начина ми на мислене относно боледуване и лечение.
Ники се справя сравнително добре като първокласник, умен е и схваща, но малко бърза и е разсеян  Whistling Калоян свикно с яслата и обикновено си ходи без проблем. Тази седмица си остана вкъщи, че кашляше. Като карахме батко му на училище на обяд и искаше и той на детска.

Май се поунесох с писаниците. Спирам, че да има и за следващия път, а и да не ме прескочите като видите толкова много  Wink Ще ви пусна и малко снимчици, че сигурно сте ни позабравили:

P.S. Момичета, не мога да сложа снимки от Фейсбука. Ще ми пише ли някой паролата от стария ни албум на августинки 2008, че не ми се прави нов акаунт специално. Благодаря ви   bouquet

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 09:18 от valeni

# 531
ВаленииииHug Hug Hug радвам се, че писа. Погледни от добрата страна на безработицата- сега ще имаш повече свободно време и ще си сред нас по-често  Party и моят мъж беше без работа (точно 3 месеца), не се отчайвай  Hug
И ние се оглеждаме за хомпеопат, но тук класически няма  newsm78 малко съм раздвоена, съпругът ми пък (почти) не приема хомеопатията, но съм решена да направим поне първоначално интервю.

# 532
Оффф хора какво се случва??? Защо така тия малки сладки душички трабва да страдат толкова от малки??? Иренка, СМГ искрено съжалявам за сполетялото ви  Sad Моля се за вас и дечицата ви по-бързичко да отминават болежките  Praynig Иначе аз какво да кажа, освен да се похваля с големия ми юнак. Вчера присъствах на вечерта на таланта, където се изявяваше класа на Криси по кукловодство. Маминото зайче игра мъжката жаба и вятъра и се справи повече от чудесно. От притеснения целия беше пламнал, но си заслужаваше  Mr. Green А аз седях на втория ред като една горда майка и едва сдържах сълзите си от радост. Не е истина как минава времето и колко голям е станал вече. След тържеството се возихме само двамата и дружно си куфяхме на АС/ДС, след това го почерпих в Мак Доналдс /аз пропуснах  Wink/ и се прибрахме. Прекараме си страхотно двамцата.
Валени радвам се, че се разписа и късмет в намирането на нова работа  Peace
Каприз честита нова работа на мъжа ти. Дано е удовлетворен и от условията и от заплата  Wink
Брит и аз като теб  Peace Денис от беля на беля върви  Laughing

# 533
Здравейте, майчета!
СМГ, много съжалявам.Дано не се случват такива неща.
Днес е Лазаров ден и нашата кака има имен ден.Да е жива и здрава!
Ето и почерпката.

# 534
Галина, да ти е жива и здрава именничката! Hug

Иренка,  Hug. Много ти се струпа и на теб. Дано се подредят нещата със зъбките на Алекс. Пиши утре и как е крачето на Макси.

Вкъщи вече 6 месеца е като поликлиника. Толкова много болести не са ни застигали и нас. При нас източника е училището на Марина. Докато беше в градината тук / почти 2 години /, се разболя само веднъж. А сега откакто е тръгнала на училище, през седмица носи по някой вирус. И съответно Алекс го лепва веднага и при него направо се развива бронхит. Много ме учудват и лекарите тук. Казват, че всичко е наред с Алекс. Те приемали за нормално до 15 боледувания в година. В болницата му направиха един куп изследвания и пак всичко е наред. Но защо всеки сопол преминава в бронхит, никой не ми отговаря.  Sad

Да взема да пусна и няколко снимки, че само едни и същи неща пиша напоследък. Миналата седмица бяхме в един замък на близо до нас. Имаше приказна Градина на приказките. В малки къщички има сцени от различни приказки, куклите се движеха или децата им казваха определени неща и те отговоряха. Напр. :"Рапунцел, спусни плитката си" и от кулата се спускаше плитката. Децата се забавляваха много целия ден, возихме се на лодки, люлки и влакчета. Изобщо един прекрасен ден. Simple Smile

# 535
Здравейте момичета!  Hug
Галина честит имен ден на патерица на голямата ти принцеса! Да е жива и здрава, да расте умна и послушна, да е помощ за мама и гордост за тати   bouquet А погачата и десерта изглеждат невероятно! Днес ми е плодов ден и не знам как ще издържа  Crazy
СМГ страхотни снимки. Алекс е много пораснал, а кака Марина наистина вече прилича на кака. Също много се е разхубавила. Завиждам ви за прекрасните атракциони, които имате  Grinning И на мен ми се иска да имам повече разнообразие и избор като изведа децата, но уви  Tired
Аз имам и за хвалене и за оплакваме. Да се похваля, че сестричката ми си дойде в неделя и съм много щастлива, даже вчера си пусна дните до Великден отпуск, но уви....Денис се разболя. Вчера ми звъннаха от яслата, че станал от следобеден сън с температура. Снощи докато го взема и се прибереме и заспа милия,  цяла нощ се мятка като рибка и на сутринта пак беше с 38 С  ooooh! Пред малко пак се унесе и чакам на обяд да го заведа на лекар. Милото ми, сигурно някакъв вирус е лепнал, защото го изпратих съвсем здрав сутринта  Thinking Засега други симптоми нямаме, но да видим  Rolling Eyes

# 536
  • Бургас/Пз
Аз още съм на линия с корем! Надявам се да изкарам Великден, пък другата седмица каквото сабя покаже  Mr. Green

# 537
Ани, как се чувстваш на финалната права? вчера си мислех, че скоро трябва да има новини от теб  Heart Eyes

Започвам стаж в една банка на 10ти май.  Grinning Успях да спечеля мястото сред около 70 кандатати, като съм единственият кандидат, който е преминал успешно първите два етапа на подбора  Shocked Вчера бях на интервю при шефа на местния клон. Има вероятност да ме наемат по заместване след края на стажа, но и да не ме наемат е голям плюс за автобиографията ми  Flutter

# 538
Дони, бързо оздравяване на Денис!  Hug

Каприс, Честито! Дано след стажа да получиш и работното място.

Ани, стискам палци и чакаме новини от вас.  Praynig

При нас нещата са спокойни за момента. Вчера бяхме пак на преглед с Алекс. Дишането му се е подобрило значително и му намалиха лекарствата. Марина е във ваканция до 02.05 и лудницата е голяма. Ту се гушкат, ту се карат, после пак се гушкат и така цял ден.  Wink

# 539
  • Бургас/Пз
Ани, как се чувстваш на финалната права? вчера си мислех, че скоро трябва да има новини от теб  Heart Eyes

На приливи и отливи съм - има моменти съм супер спокойна и сигурна в себе си, има моменти, в които параноята ме разтърсва много яко!!! Добре, че са ангажиментите покрай децата, че много да не мисля!!

Общи условия

Активация на акаунт