Августинчетата всички скоро ще духнат 3-те свещички!!!

• 68 617
  • 694
  •   1
Отговори
# 600
Привет девойки!
Наминавам да напиша и аз някой ред - дано не ни закрият темичката  Sad Ние сме горе-долу добре. Казвам горе-долу, защото ей така без нищо си стояхме 10 дена у дома с Денис. Единствения проблем беше една лека кашлица, която най-вероятно е от алергия, но като не ни искат в яслата си стояхме вкъщи  Crossing Arms Сега спираме всички противоалергични препарати и след 10-15 дни ще ни тестуват. Нов метод с венозна кръв.  newsm78 Тези почивни дни ми се видяхя малко нанагорни, че и двамат си бяха вкъщи, барабар с голямото дете и у нас беше чудо. Луда ме направиха. Стягаме се за почивка вече. В четвъртък пътуваме за Велинград, а в понеделник за морето  Mr. Green Нямам търпение вече да се отделя малко от София, а като се приберем чакаме бебенцето на зълва ми вече да се ражда. Абе все хубави неща  Laughing /пу-пу/ Надявам се и вие да сте добре и всички болежки вече да отшумяват. Сутринта ме сюрпризираха в детската градина, че целия юли няма да работят и сега почвам да мисля какво ще правиме  newsm78 как ще се гледаме  ooooh! Ами това е, очаквайте ме скоро със снимков материал от почивката и порасналите ми юнаци. Целувки на всички ви!!!

# 601
Дони, весело изкарване на почивката!

Я да питам аз момчешките майки нещо. След свалянето на памперса, проявиха ли децата интерес към пишлето си? Алекс непрекъснато си рови из гащите, голям смях. То детето ако е знаело, по - рано щяхме да махнем памперса.  Joy

# 602
# 603
Честит първи юни на всички дечица!

От вчера си имаме дядо вкъщи и децата са на седмото небе от радост. Всеки го дърпа да играе с него, да четат книжки, да се гушкат.  Simple Smile А баща ми на моменти едва сдържа емоциите си, не се бяхме виждали от почти една година и е много щастлив.

Весел празник на всички!

# 604
  • Бургас/Пз
Привет и от нас!

Добре сме, гледаме се, лудницата е голяма. Мама си тръгна и се справяме само. Все още не съм откачила  Mr. Green даже напротив всички сме много организирани и времето и задълженията са разпределени до последната минута!

Матео стана на 1 месец! Качил е 1300г и е пораснал с 4см, на мама гладничето вече е 5200г и е още сам на кърма!

Снимки има във ФБ, че нещо не ми остава време да кача другаде! http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1714559709355.2087345.1399065153

# 605
# 606
Весе, чудесни стееее  Heart Eyes

Влизам само набързо да се похваля, че вчера станах стринка за втори път  Heart Eyes Беба се казва Карина и вече ни я показаха по скайпа- има голееееми бузи  Grinning Heart Eyes
карам стажа в банката и е супер, колежките са мнооого готини и много се надявам да ме наемат на работа след края на стажа  Praynig мъжото също много си харесва новата работа и се надявам, че вече ще изгрее слънце и на нашата улица  Praynig Praynig Praynig

# 607
Веси, Ани, чудесни са новите попълнения в семействата ви.  Hug

Каприс, радвам се, че всичко се нарежда при вас.  Hug

При нас всичко е наред. Децата само окупират дядо си и се борят за повече внимание.  Wink Така и на мен ми остава малко време за почивка, а скоро се надявам да излезем някъде с мъжа ми, че откакто сме тук не сме излизали само двамата.  Embarassed

Лека вечер на всички!

# 608
Здравейте, мамчета!
Отдавна не съм писала.
Първо по едно следобедно кафе сервирам.

Весе, Мити е голям сладур, разбира се и батко също.
Ани, браво на бебока да расте жив и здрав.
Каприс, много се радвам за вас.
Пускам няколко снимки.

# 609

Честит Рожден Ден,Севде! Бъди жива и здрава! Прекрасна майка и любяща съпруга

Благодаря ви!
Каприсче,много се радвам за теб  Hug
Галка,много са ти сладки русокоските  Hug

# 610
Веси, благодаря за поздравите!

Днес беше един от най - хубавите ми рожденни дни последните години.  Wink С децата, с мъжа ми и баща ми и с българо-немско-полски гости.  Laughing Направихме си барбекю на двора, децата дивяха на воля, хапнахме, пийнахме и се повеселихме. Алекс и Марина толкова се измориха, че изобщо не протестираха, когато стана време да си лягат.

Наздраве на всички!

# 611
  • Бургас/Пз
Веси, Гале, снимките на дечицата са страхотни, хайде и другите пускайте да им се раваме!

Брит, дай ги да ги видим твоите сладури!!

Матео стана на 40 дни и ходихме на църква! За първата месечинка, не можах да направя торта, но сега се отчетох!

А ето и снимки на баткото!

# 612
Ани, много са ти сладки децата.
Аз не съм сваляла скоро снимките от фотоапарата, като сваля ще пусна.
Мога да се похваля, че Топчо дава 5, прави боц и се опитва сам да си пусне музикалната играчка:) Засега, последното безуспешно. Взе да замята крак през коша на количката и май ще го местя в коша за порастнали.
Точица ми стопява нервите. Още не съм се навила да я пращам на детска градина, обаче.
Сутринта ме черпи с едно кексче и ми вика: Мамо, заповядай! Вземи си МАЛКО!!

# 613
Здравейте,
Отдавна не съм влизала, но сега имам основателна причина да вляза и да ви споделя радостната новина, че Ния ще става кака. Още нищо не се вижда на видеозона, но теста е положителен и просто трябва да почакаме до следващата седмица. Simple Smile

# 614
Граци, Честито! Не се и съмнявам, че Ния ще бъде най-добрата кака! На теб лека бременност и чакаме още новини скоро. Hug

Общи условия

Активация на акаунт